Widok

Pałać Below

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktoś miał lub planuje wesele w Pałacu Below?
Interesuje mnie jak rozwiązujecie problem noclegów dla gości. Wiem, ze w hotelu jest jedynie 30 miejsc noclegowych, a my planujemy zaprosic 70 os i wszystkich przenocować. Moze ktos wie, czy w okolicy znajdują sie inne obiekty w których mozna zakwaterować gosci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szukaja www.palac-below.com.
dziewczyny a amcie namiary na ten Palac? sama bylam nim zainteresowana bo duzo o nim dobrego slyszalam, ale nie moge nic znlazc na internecie, a to jedyna droga dla mnie bo jestem zagranica.... prosze o pomoc...

dzieki

Hej Zuziu!
Dzieki za odpowiedz. My sie jednak rozmyśliliśmy co do Belowa, to za duzo odległość miedzy kościołem a pałacem, poza tym, zostały juz tylko terminy w tygodniu...:((((
Jednak nadal uważam ze miejce jest super
Pozdrowienia
Ja tez robie wesele w Palacu Below na ok.90 osob i tez wszyscy musza miec nocleg. U mnie jest tak ze z dostawkami zmiesci sie w Below ok 40-45 osob. Palac W Kloninie takze nalezy do calego szefa no i reszta gosci ( ci mlodzi i bez dzieci) beda spali w Kloninie. Palacyk tez super. Wezmiemy tylko busik lub taxi, takze wszyscy dojada. Chyba jedyne i najprostrze rozwiazanie. Pozdrawiam
do góry