Widok

Pani Bernadka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jesten nowa na tym dość rozwiniętym forum i widzę że p.Bernadka to dość znana osoba,a ja jestem zainteresowana tortem weselnym! Czy ktoś może mi coś bliżej powiedzieć? Bylabym bardzo wdzięczna! ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oferta wlasnie sie wysyla. "Wandzia" czekam wtedy na jakies informacje gdyby byli Panstwo zainteresowani. Pozdrawiam serdecznie :). Bernadka
Bardzo pani dziękuję za przesłaną ofertę teraz tylko musimy wszystko w domu przedyskutować i jakby co to się do pani odezwę.Pozdrawiam
Ja również ponawiam prośbę o ofertę, szczególnie tortów :) Z góry dziękuję.
Hmmm... tylko teraz do mnie jeszcze nic nie doszlo :). Ciesze sie, ze wypieki sie podobaja :). Pozdrawiam. Bernadka
Faktycznie na moim koncie sa dwa maile od pani :)Dziekuje już odpisałam i czekam na dalszą korespondencję;) Mniam torty te piętrowe wyglądają ślicznie :::)

Witam, oferte wyslalam wczoraj jeszcze, ale moze nie dotarla. Wlasnie wysylam jeszcze raz, gdyby znow nie doszedl mailik napisze Pani moze na mojego maila. Oferta ze zdjeciami ma prawie 3 mb, moze dlatego. W kazdym razie zaraz powinna miec Pani mailika :). Pozdrawiam. Bernadka
ponawiam prośbe pani Bernadko:):)Jestem zainteresowana pani wypiekami :):)proszę o kontakt

pani Bernadko slub mam 04.06 a nie wiem co z ciastami i tortem , bardzo prosze o przesłanie oferty :) Z góry dziękuje

Oferta wyslana :). Aro 83 jeszcze raz dziekuje za mile slowa :). Bardzo sie ciesze, ze jestescie Panstwo zadowoleni :). Pozdrawiam cieplutko. Bernadka
Ja zamawialam ciasta i tort. Wszystko pzrepyszne i pieknie przybrane. Polecam Pania Bernadke!
witam p. Bernadko ja też jestem zainteresowana zainteresowana tortem na urodziny mamy, wesele mam 30.09.2006 i jeszcze niemam oferty żadnej na ciasta więc jeżeli mogę prosić o pani oferte na meila to będę bardzo wdzięczna. Agnieszka84220@wp.pl
Pieke na wszystkie mozliwe okazje. Mailiki wyslane do obu Pan. Pozdrawiam :). Smacznego ogladania zdjec :). Bernadka
Pani Bernadko poproszę o informację na e-maila.

Pozdrawiam

Pania Bernadko czy piecze Pani tez ciasta na mniejsze imprzey okolicznościowe nr urodziny???? Jak jest z odbiorem ciast i balszkami???
Czy mogę poproscić Pani ofertę na maila???
yenefeer@wp.pl

Z góry bardzo dziękuję,

Czerwcowa
Witam, pozwolilam sobie wyslac Pani moja oferte na maila z profilu. Mam nadzieje, ze nie bedzie Pani na mnie za to zla, w takim przypadku przepraszam. Opinie o moim pieczeniu sa pod adresem: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=11428&t=11428

Pozdrawiam cieplo :). Bernadka
Śliczne dzięki ;)

Słyszałam same pozytywne komentarze na formum i dlatego sie zdecydowałam. Ja z kolei same ciasta, bo tort mam od restauracji gratis. Osobiście nie próbowałam, ale sądząc po ofercie, zdjęciach, cenach i bardzo miłym kontakcie mailowym z Panią B. będę zadowolona. Poszukaj w poprzednich wątkach, widziałam ze dziewczyny pisały od tortach od Pani B. na pewno coś wybierzesz :)
Casta piecze mi kuzynka więc wiem,że będą przesmaczne,ale boję się zamawiać tort w niepewnym,nieznanym miejscu!

do góry