Widok
na tym forum naweet podrapac sie po dupie nie mozna bez zbednych komentarzy
nie mam czasu na prasowanie, nie lubie tego robic a niestety nie lubie nosic nie wyprasowanych ubran
do prasowania mam rzeczy ktore nosze na codzien, moje meza i malenstwa
czasem jakas posciel reczniki
szukam kogos kto by przyszedł od czasu do czasu i mi w tym pomogł
dlatego szukam namiarów
nie mam czasu na prasowanie, nie lubie tego robic a niestety nie lubie nosic nie wyprasowanych ubran
do prasowania mam rzeczy ktore nosze na codzien, moje meza i malenstwa
czasem jakas posciel reczniki
szukam kogos kto by przyszedł od czasu do czasu i mi w tym pomogł
dlatego szukam namiarów
Agitka, skontaktuj sie z Olą, pisałam dla niej tu posty ,że szuka sprzątania , ale admin wiecznie usuwał....
tu masz maila do Oli : sprzatanie.aleksandra@onet.pl
wiem ,że zajmuje się też prasowaniem , tylko nie wiem jak z terminami teraz , mogę też podać Ci nr telefonu ale to na maila gdybyś chciała, tylko ja nie moge wysłać Ci prywatnej wiadomości , bo nie mam konta na forum , więc jak cos to podaj mi maila
tu masz maila do Oli : sprzatanie.aleksandra@onet.pl
wiem ,że zajmuje się też prasowaniem , tylko nie wiem jak z terminami teraz , mogę też podać Ci nr telefonu ale to na maila gdybyś chciała, tylko ja nie moge wysłać Ci prywatnej wiadomości , bo nie mam konta na forum , więc jak cos to podaj mi maila
Ja też nie rozumiem co dziwnego w tym że ktoś prasuje ręczniki. Ja jak mam czas to też je prasuje- nie lubię wymiętolonych, a jak mi się nie chce i nie mam już natchnienia na resztę prasowania to chowam je do szafy ;)
Oj sandrulka to ja muszę Ciebie zaprosić do siebie skoro tak lubisz prasować ;) Bo ja nie znoszę, a najbardziej koszul i firan bleee
Oj sandrulka to ja muszę Ciebie zaprosić do siebie skoro tak lubisz prasować ;) Bo ja nie znoszę, a najbardziej koszul i firan bleee
a ja nie lubie prasować(więc z3-4prania muszę mieć) ale jak już się wezmę to tez prasuje i ręczniki bo właśnie dla mnie potem sa delikatniejsze niż bez..a skarpety tez małemu prasuje nam nie...i nie wiem lae ja bym nie zalożyła chyba nic co nie jest wyprasowane prócz bielizny i skarpet dziwnie to wyglada zawsze mam wrazenie, ze odrazu widac jakie to wymiętolone..