Widok

Pani do sprzątania - ile to kosztuje????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Dziewczyny,
Moze ktoras z Was ma doswiadczenia w tym kierunku.
Mam duzy dom, ogrod i male dziecko i normalnie nie wyrabiam zeby ta chalupe ogarnac a moim problemem jest to ze lubie porzadek,no i ciagle sprzatam.Z checia bym wziela kogos do pomocy.
Mam jenda pania polecona przez znajomych do sprzatania ale jak ja pytam ile chce za poszczegolne czynnosci to ona nie potrafi sie okreslic,mowi ze ja mam ocenic.Nie mam pojecia ile kosztuja takie prace.Np umycie okien (duze balkonowe,male),sprzatanie, odkurzanie itd.Jak to wycenic?
Czy to sie placi za miesiac czy za poszczegolne czynnosci?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
to sie nazywa wyzysk 7zł/ h przy 140m masakra;/
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 3
W krakowie biora za umycie okna od 20-40 zl. prace porzadkowe roznie okolo 10zl.za godz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
wyzysk człowieka przez człowieka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprzatam dwa mieszkania jedno we Wrzeszczu 3 pokoje kuchnia łazienka korytarz mycie odkurzanie etc 4h 70 zł. Drugie mieszkanie Nadmorski Dwór płacą 15 zł za godzine. Od okna biore 6 zł ...lubię sprzątać....dorabiam sobie u tych samych osób już 3 lata...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
MamaM, ja też przez wiele lat sprzątałam sama, aż w końcu się złamałam i na próbę dałam ogłoszenie, po czym wybrałam - jak się okazało - bardzo sensowną panią. Jej zakres pracy to ta najcięższa strona sprzątania - czyli myje całą łazienkę łącznie z kaflami, myje fronty mebli w całym domu, parę razy w roku okna, odkurzanie łącznie z meblami no i szorowanie podłóg, ale szmatą, nie mopem. Plus co jakiś czas prasowanie. Mycie szafek od środka, lodówki, ogólny porządek itd. robię sama na bieżąco, jej zadaniem jest raczej gruntownie raz w tygodniu doczyścić wszystko od zewnątrz.

Wielka ulga, gorąco polecam. A obcy szybko przestaje być obcy. :)
Posprzątanie domu (kurze, odkurzanie, mycie podłóg + 2 łazienki) zajmuje mi ok. 3,5-4 h.. jest cholernie dużo pracy (dokładne sprzątnanie ponad 6 h).. gdyby ktoś wziął ode mnie za posprzątanie domku 50zł - 70zl byłabym w siódmym niebie.. ale z drugiej strony dziwnie bym się czuła gdyby obca osoba mi chodziła po domu i ścierała kurze. Nie wiem, to chyba kwestia podejścia, ale jak byłam w ciąży i teściowa przyszła mi okna pomyć (a mamy iść sporo.. bo a 17.) to czułam się mało komfortowo.. a co dopiero ktoś obcy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Odpowiadając na pytanie główne wątku: ok. 10 zł za godzinę to normalna cena.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
straszna z ciebie sknera , za taką kasę to sama sprzątaj
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jesli ktoras z Pań bylaby zainteresowana i szuka kogoś do sprzatania mieszkania domu- dokladnie solidnie- prosze o telefon 889854424 pozdrawiam i..a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli jest pani jeszcze zainteresowana osobą do sprzątania mam doświadczenie kontakt: 58 781 45 67
Witam! Mieszkam w Gdyni Chylonii.poszukuję doświadczonej i uczciwej pani która dokładnie posprząta mieszkanie raz w tygodniu. Prasowanie max15 sztuk. Raz na jakis czas 3 okna dodatkowo płatne12zl od okna.
Moje mieszkanie to 2 pokoje-37 metrow plus lazienka. za sprzatanie z prasowaniem mogę zaoferować50 zl.
Ofertę z krotkim opisem doswiadczenia prosze przeslac na paulazuch@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam a skąd jesteś? Ja mieszkam w chylonii. Mam male -37 metrow mieszkanie. Chcialabym sprzatanie raz w tyg . Okna raz na jakis czas. Szukam kogos godnego polecenia, w rozsądnej cenie. Prosze poleccie kogos. Mail paulazuch@gmail.com
moge posprzatac mieszkanie lecz bez prasowania i gotowania ew wzrasta cena wtedy jestem panem z gdanska brzezna tel510326554
w zakres sprzatania wchodzi sprzatanie lazienki i kuchni wycieranie kurzy odkurzanie pranie gotowanie i mycie okien odatkowo platne dyspozycyjnosc w tygodniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Babo !!! kto myje co tydzień okna ??? nawet przy małym dziecku !! idiotyzm
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dobry Wieczór,

Jestem młodą dziewczyną lecz uczciwą,dokładną.
Sprzątam kancelarię adwokacką,biuro ubezpieczeniowe,fundacje,mieszkania prywatne.nie posiadam nałogów.
Nie pobieram opłat za godzinę,ponieważ wiele osób przedłuża swój czas aby więcej zarobić.

Cennik :
Gruntowne sprzątanie :
szafki w środku,lampy itd(zawszę tak robię ,jednak wiele osób nie chcę tak gruntownego sprzątania)
50m2-40 zł -bez szafek w środku itd
80m2-70 zł

gruntowne + 20 zł do poddanych cen.
Okna : 7zlsztuka+rama

prasowanie 10 zł
Z poważaniem,
Kotowska Agnieszka. (sprzataniedomugdansk@gmail.com )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dobry Wieczór,

nie posiadam żadnych nałogów ,aktualnie sprzątam domy prywatne oraz biura,jestem osobą młodą jednak wykonuję swoją prace solidnie.
Nie pobieram opłat za godzinę,ponieważ wiele osób przedłuża swój czas aby więcej zarobić.Jeżeli jest Pani zainteresowana moją ofertą proszę podać swoja stawkę za całośc sprzatania, wymagania odnośnie sprzątania.

Z poważaniem,
Kotowska Agnieszka. (sprzataniedomugdansk@gmail.com )
Potrzebuję Pani do sprzątania kilka razy w miesiącu. Mieszkanie 56 metrów, Gdańsk Przymorze. Możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Magdo proszę się odezwać na maila- agnim79@wp.pl
Pani Agnieszko a czy zajmuje się Pani takim jednorazowym sprzątaniem u kogoś?
Do white rabbit- Skoro Pani znajomi czy tez Pani wycenia sprzątniecie 95m na 50zl, cóż... świadczy to tylko o Pani. Czasy niewolnictwa dawno sie skończyły a sprzątanie to bardzo ciężka praca. Z drugiej zaś strony jeśli ktoś sprząta mieszkanie 95m w 3 lub 4 godz. to moze i jest to warte 50-ciu zl. Tak, tak zaraz mi Pani powie jak to pieknie jest posprzątane ja jednak mam swoje zdanie a Panie sprzątające profesjonalnie wykonujace swoją pracę i mające szerokie doświadczenie powiedzą to samo. A teraz oczywiście posypią się gromy...Proszę uwierzyc nie jest moim celem krytyka Pań jednak czasami warto sie zastanowić zanim się stwierdzi iż kogos ciężka praca nie jest warta danej płacy.. p.s tak jestem osobą która sprząta. Pozdrawiam Agnieszka z Gdyni
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry