Widok

Panny Młode 2011 - polteczki ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poniżej wklejam uaktualnioną listę - mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam :D

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto - "Za obiektywem"
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni

CZERWIEC:
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Tomek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa

LIPIEC:
02.07.2011 => anulargn
16.07.2011 => Rayfall - Hotel Falko
23.07.2011 => rurka102 ( Aga i Marcin) - Dworek Oleńka/ Zespół Everest tzwn. Bercik/ Foto i zdjęcia Państwo Langa/ Kościół Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie
30.07.2011 => gosiak1905 - Tawerna Grecka Lukullus/ Allabama/ videogroszek/ fotogrupa

SIERPIEŃ:
13.08.2011 => Brygida i Gianluca - Jagatówka / zespół Bracia Drossel / VideoTomek / Kościół Św.Judy Tadeusza Gdańsk Łostowice
20.08.2011 => Agusiek (Agnieszka i Kuba) - kościół oo. Fanciszkanów w Gdyni/ Rezydencja Bardo w Koleczkowie
20.08.2011 => latika
27.08.2011 => SSSSSSylwia - Dworek Oleńka

WRZESIEŃ:
10.09.2011 => Ola86 (Ola i Adam) - Restauracja "Gosia"/ zespół Sami Swoi/ foto o- studio/ Kościół Św. Stanisława Kostki w Gdańsku.
17.09.2011 => iwonus.p - "u SOCHY" Ramleje/Zespół LOTOS/Kamer-vid
17.09.2011 => micasia - Dworek Oleńka
17.09.2011 => Madzia - Hotel Szarlota w Koscierzynie/ DJ Limahl/ Kamerzysta- T. Chorążewicz
17.09.2011 => nat (Natalia i Maciek)
24.09.2011 => migotka1986 - Dworek Oleńka
PAŹDZIERNIK:
01.10.2011 => Emilia&Michał

Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek, bo tamten był już przy długaśny ;P

Ja tylko tak na chwilę ;) Chciałam się tylko przywitać - mykam zaraz na uczelnie :P
Później się odezwę :)
Miłego dzionka życzę :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam :)

Trochę mnie nie było, ale to dlatego, że poprztykałam się z moim A i nie miałam ochoty na forum :/
Na szczęście już jest dobrze ;P

Co tam u Was Kobitki? Coś już dalej ruszyło, czy póki co cisza? :)

Ja w przyszłym tyg przyjeżdżam do Trójmiasta, to podpisze umowę z dekoratorką, no i Kościół chcę załatwić ;)

A co do "Za obiektywem" - faktycznie nieciekawa historia... :(

Pozdrawiam :*
Możesz poprosić o zrobienie takiej sesji "przedślubnej" - zobaczysz jak wyjdą zdjęcia i podejmiesz ostateczna decyzję :)
do : lukas84

tak widzialam sie z jednym z tych fotografow, przedstawil nam zdjecia na plytach i filmy z wesel, o tych wszystkich technicznych sprawach Ci nie powiem, bo sie na tym nie znam, tylko moj narzeczony sluchal jakim sprzetem dysponuja...

ale dzisiaj sie zmartwilam strasznie :( na tym forum znalazlam kiepska opinie na ich temat od konkurencyjnej firmy - watek "uwaga za obiektywem".... jak to przeczytalam, to sie teraz zastanawiam czy to prawda, co tam pisza, bo po spotkaniu mielismy naprawde dobre zdanie na temat tej firmy i podejscia do klienta, a przeciez pierwsze wrazenie jest bardzo wazne... a teraz jestem w ogromnej KROPCE ;/
Powiem Ci tak ja za wszystko płacę 2500 i naprawdę uważam że za tą cenę lepszego bym nie znalazła w dodatku Bartek ( bo tak się nazywa fotograf) wie co robi i wkłada w to duże serce dlatego w 100% mogę go polecać :)
A drodzy to w przyblizeniu...? jesli mozna spytac?
Do Susi
Dostaniemy od niego:
Trzy komplety ślubne zawierające pliki cyfrowe o wysokiej rozdzielczości zdjęcia tradycyjne poddane cyfrowej obróbce w celu skorygowania zakresów tonalnych oraz innych nie dociagnięć
- zdjęcia zawierające specjalne efekty cyfrowe- min.3 różne rodzaje efektów
- zdjęcia panoramiczne
-prezentacja multimedialna stworzona na podstawie wybranych zdjęć

A tak dla zainteresowanych to mam fotografa plus kamerzystę z Shark Foto Studio Pozdrawiam
Ja w dzień kobiet robiłam tort dla mojego bo ma wtedy urodziny, a w środę 10 marca mieliśmy nasze święto 4 lata razem, ogólnie marzec to same święta :)
Magisterkę bronię w przyszłym roku mam nadzieje że w czerwcu.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Witam dzieki za szybka odpowiedz, bo chce sie z nimi umowic na spotkanie a wesele wyskoczylo nagle ;)
Gdzie maja studio? Jak obraz i dzwiek? Widzialas jakies zdjecia, ksiegi? Bo bardzo polecaja ksiegi slubne? Ogladałas jakies całe filmy z wesela?

Wiem jestem facetem i czepiam sie szczegolow technicznych ;)
Stronka super, cena bardzo niska jak na trojmiejskich kamerzystow, ale nikt ich nie zna, ciezko znalezc pare ktora miala u nich wesele ;(
Lubie sprawdzone usługi, mam nadzieje ze nie bedzie drugiego razu ;)

napisz co chcesz wiedziec :), bo wydaje mi sie, ze naprawde duzo o nich napisalam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
DO ~natalia

cyt
"jesli chodzi o "za obiektywem" to nam udalo sie dogadac na cene nieco ponizej 2.000zl bez pleneru (tak jak pisalam wczeniej od przygotowan po oczepiny-zdjecia+film)...
chlopaki robia to chyba bardziej z przyjemnosci niz dla "zdarcia" nie wiadomo jakiej kasy z ludzi :)
uwazam, ze to, co robia, robia dobrze i zyskaja wielu klientow na swojej uczciwosci :)
dlatego polecam goraco"

CZY MOZESZ COS WIECEJ POWIEDZIEC O CHLOPAKACH
SZUKAM OPINI NA ICH TEMAT I NIKT NIE ODPOWIADA

Pozdrawiam
no a ja w zasadzie mam juz napisaną tylko czekam teraz na decyzje promotora czy jest juz gotowa do wydruku
Oj Olu znam znam...aż za dobrze ;p Czasem to mam wyrzuty sumienia że nie mam jeszcze tylu rzeczy napisanych ale już coraz bardziej się strasując (został miesiąc do tych goracych przygotowań) to wzięłam się z garść. Tym bardziej że w tym czasie mój T. kończy też doktorat i tak się oboje nakręcamy nieco- to znaczy bardziej się założyliśmy kto z nas pierwszy napisze co trzeba (ja pracę, on egzaminy przed zakończeniem przewodu). Dobrze, że chociaż na uczelni mam teraz wiecej luzu- chodzę do laboratorium tylko 1-2 dni w tygodniu więc mam czas aby to poskładać, ale przede mną jeszcze 2 prezentacje zaraz po świetach i....czas pokaże.
Jakby co to możemy się nawzajem motywować :) POzdrawiam i życzę owocnego wciskania klawiszy dziś :)
Witam Was słonecznie :D

Jeśli chodzi o samochód to myślimy o mercedesie S430 :D
A tu jest ich stronka: http://www.sklass.pl/

Bardzo Nam się podoba, ale jeszcze nie wiadomo, bo być może uda się mojej Mamie załatwić dla Nas z pracy całkiem fajne autko ;)
Zobaczymy - pomyślimy o tym dopiero na jesień ;P

Do Dziewczyn piszących prace - też znacie to uczucie, że obrona za pasem a tu weny brak, i na domiar złego, zamiast zabrać się za prace to buja się w obłokach :/ Ech... :D
hej dziewczyny a czy jedziecie do slubu???
ja mialam samochodem taty ale jakos sie pogmatwalo:(
widzialam fajne hammery ale stare klasyczne autka byly by nawet lepsze:)
wiec czym wy jedziecie?
podajcie stronki:))
pozdrawiam
Witajcie :)

Jestem nowa i również pozwoliłam sobie dopisać do listy swoja date :) czyli 17.09.2011 widze ze jest nas dużo w tym terminie ale widze tez że wiekszoś z Was ma juz i kamerzyste i orkiestre zarezerwowana a ja dopiero sale chyba musze sie za to wziąć :)
MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto - "Za obiektywem"
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni

CZERWIEC:
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Tomek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana,Roza Wiatrow, dj limahl,fotogrupa, jamis-video,fryzjer, maikijazystka, kosciol na Armii Krajowej Gdynia
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011=> Magda-sala Kłosowo
LIPIEC:
02.07.2011 => anulargn: http://www.ranczopodlipa.pl/, http://www.kspol.pl/, http://www.prophotography.pl/, lista gości i kucharki.... :)
16.07.2011 => Rayfall - Hotel Falko
23.07.2011 => rurka102 ( Aga i Marcin) - Dworek Oleńka/ Zespół Everest tzwn. Bercik/ Foto i zdjęcia Państwo Langa/ Kościół Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie
30.07.2011 => gosiak1905 - Tawerna Grecka Lukullus/ Allabama/ videogroszek/ fotogrupa

SIERPIEŃ:
13.08.2011 => Brygida i Gianluca - Jagatówka / zespół Bracia Drossel / VideoTomek / Kościół Św.Judy Tadeusza Gdańsk Łostowice
13.08.2011 -> Siunia (Asia i Grzesiek) - Kościół i sala Malbork/zespół Witek Band/Video Chyła
20.08.2011 => Agusiek (Agnieszka i Kuba) - kościół oo. Fanciszkanów w Gdyni/ Rezydencja Bardo w Koleczkowie
20.08.2011 => latika
27.08.2011 => SSSSSSylwia - Dworek Oleńka

WRZESIEŃ:
10.09.2011 => Ola86 (Ola i Adam) - Restauracja "Gosia"/ zespół Sami Swoi/ foto o- studio/ Kościół Św. Stanisława Kostki w Gdańsku.
17.09.2011 => iwonus.p - "u SOCHY" Ramleje/Zespół LOTOS/Kamer-vid
17.09.2011 => micasia - Dworek Oleńka
17.09.2011 => Madzia - Hotel Szarlota w Koscierzynie/ DJ Limahl/ Kamerzysta- T. Chorążewicz
17.09.2011 => nat (Natalia i Maciek)
17.09.2011 = > ma_dzia (Magda i Michał) Hotel Drywa w Dworku
24.09.2011 => migotka1986 - Dworek Oleńka
PAŹDZIERNIK:
01.10.2011 => Emilia&Michał
no to widze ze wiekszosc z nas konczy i broni sie w tym roku:) tylko ze ja mam 3,5 letnie studia licencjackie i musze czekac do października a potem kolejne 2 lata ;/
Hej dziewczyny;)
Ja tez mam plener innego dnia - jakoś nie wyobrażam sobie zostawiać gości w dniu ślubu, martwić się czy coś się nie stanie mojej sukni...i jakby nie było w dniu ślubu plener to pośpiech, nerwy i dodatkowy stres.
Co do pracy mam nadzieje bronić się na początku lipca - i miejmy nadzieje że się uda:)
pozdrawiam słonecznie;)
A bys mogla podac namiary na swojego fotografa?
patusix, ile dostaniecie zdjęć z pleneru?
My z fotografem umówiliśmy się na inne dni w plenerze po co uciekać na kilka godzin ze ślubu tym bardziej że mamy trzy dni w plenerze i sesje nocną :) takiego fotografa mamy :) Naprawdę się cieszę i już nie mogę się doczekać :) Pozdrawiam
do góry