Widok

Panny Młode 2011 - polteczki ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poniżej wklejam uaktualnioną listę - mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam :D

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto - "Za obiektywem"
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni

CZERWIEC:
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Tomek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa

LIPIEC:
02.07.2011 => anulargn
16.07.2011 => Rayfall - Hotel Falko
23.07.2011 => rurka102 ( Aga i Marcin) - Dworek Oleńka/ Zespół Everest tzwn. Bercik/ Foto i zdjęcia Państwo Langa/ Kościół Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie
30.07.2011 => gosiak1905 - Tawerna Grecka Lukullus/ Allabama/ videogroszek/ fotogrupa

SIERPIEŃ:
13.08.2011 => Brygida i Gianluca - Jagatówka / zespół Bracia Drossel / VideoTomek / Kościół Św.Judy Tadeusza Gdańsk Łostowice
20.08.2011 => Agusiek (Agnieszka i Kuba) - kościół oo. Fanciszkanów w Gdyni/ Rezydencja Bardo w Koleczkowie
20.08.2011 => latika
27.08.2011 => SSSSSSylwia - Dworek Oleńka

WRZESIEŃ:
10.09.2011 => Ola86 (Ola i Adam) - Restauracja "Gosia"/ zespół Sami Swoi/ foto o- studio/ Kościół Św. Stanisława Kostki w Gdańsku.
17.09.2011 => iwonus.p - "u SOCHY" Ramleje/Zespół LOTOS/Kamer-vid
17.09.2011 => micasia - Dworek Oleńka
17.09.2011 => Madzia - Hotel Szarlota w Koscierzynie/ DJ Limahl/ Kamerzysta- T. Chorążewicz
17.09.2011 => nat (Natalia i Maciek)
24.09.2011 => migotka1986 - Dworek Oleńka
PAŹDZIERNIK:
01.10.2011 => Emilia&Michał

Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek, bo tamten był już przy długaśny ;P

Ja tylko tak na chwilę ;) Chciałam się tylko przywitać - mykam zaraz na uczelnie :P
Później się odezwę :)
Miłego dzionka życzę :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.fotokontakt.pl/zdjecia-10x15-za-35-gr
Witam,

Jestem administratorem Ogólnopolskiego Ślubnego Forum Dyskusyjnego
"Ślubne Sprawy".
Zachęcam do zajrzenia na naszą stronę i brania udziału w dyskusji -
poszukujemy nowych użytkowników :)

Serdecznie zapraszamy
Admin i użytkownicy
http://www.slub.mojeforum.net
Basia&Mateusz, 30kwietnia2011, Sala Szrot w Gościcinie, fotograf www.krawczynska.com.pl
11.06.2011 monika i sebastian hotel gniecki,foto-tandem narazie tyle
18.06 2011=>karol i anieszka prszcz gdanski zajazd jawor
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=153980&c=1&k=11

Zapraszam do nowego wątku, ten już taki przy długaśny i w dodatku strasznie długo się otwiera ;D
aurinio - tak jak napisała Krzesełko Panowie grają na organach, gitarze i saksofonie ;D I jak dzwoniłaś już do Nich? Pochwal się... ;) A jak tam fotograf o którym Ci pisałam, przypadł Wam do gustu? :)

Agness, witamy wśród Panien Młodych 2011 ;)
Jeżeli chodzi o DJ, niestety nic nie doradzę :( A oprócz sali, coś jeszcze macie załatwione?

Micasia - a jak tam u Ciebie z zespołem? Ostatnio pytałaś się o jakiś, i co zdecydowaliście się na ten niego? :)
Do agness:
Jeśli byłaś na kilku imprezach to wiesz co i jak Niestety każdy kogo znam z Redy niestety nie ma fajnych opinii nawet mój kuzyn który jest kelnerem a na fachu się zna Słyszałam że są problemy z potrawami niestety co bardzo boli nie są takie jak powinny być w dodatku sama się na własnej skórze przekonałam jak zamawiałam żurek z jakiem a w środku nie było jajka :/ z tego co wiem to niestety na potrawy trzeba długo czekać my czekaliśmy 25 minut a w dodatku po co im teraz 2000 złotych zaliczki???? nie sądzisz że to trochę dużo ??? w dodatku ile czasu jeszcze zostało Ja po rozmowach ze wszystkimi od których słyszałam opinie postanowiłam że nie będę tam mieć wesela ale to moja opinia i nią się nie sugeruj może się już tam co nieco zmieniło :)
nie mam czasu nic załatwiać :( dobrze że tyle czasu zostało :)
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
dzień dobry dziewczyny..
w sumie nikt mi nie odpowiedział na pytanie o DJ-u ale poszperałam po różnych forach, poczytałam opinie i DJ Limahl ma jak narazie najlepszą opinie. zadzwonię do niego jeszcze dziś i umówię się na spotkanie.
miłego dnia :)
sami swoi to trzech panów: "organki"- standard, gitara i saksofon :)
potrafią tez grać na tubach itp... nie wiem czy robią to zawsze czy trzeba o to poprosić
ojjj.. to mnie nastraszyłaś.. byłam tam na paru firmowych imprezach i bardzo mi się podobało dlatego zdecydowaliśmy się na tą restauracje. dobre jedzenie no i zachwycona jestem wyglądem. jeżeli mogę Ciebie poprosić napisz mi parę uwag żebym wiedziała na co uważać. byłabym bardzo wdzięczna.
pozdrawiam
agness
do agness też miałam mieć w Dzikim winie wesele bo bardzo mi się sale podobały i wystrój ale jak znajomi zaczęli mi opowiadać co się tam wyprawia to podziękowałam tym bardziej że na tyle czasu przed ślubem chcieli tak wysoką zaliczkę to już dla mnie śmieszne i podejrzane ale mam nadzieję że u ciebie będzie inaczej :)
zdecydowałam się na sharkfotostudio :) Bartek naprawdę wie co robi i wkłada w to całe serce :)
Ola86 a ilu jest tych panów i jakimi instrumentami dysponują?
Agnieszka & Piotr - 13 sierpnia - Restauracja Dzikie Wino, Reda
cześć dziewczyny :) wczoraj byłam wpłacić zaliczkę za sale (którą bardzo polecam www.dzikiewino.pl, sala kryształowa) i zarezerwować godzinę w kościele.. chciałam godz 16 - 16.30, ku mojemu zaskoczeniu ta godz była już zarezerwowana tak więc pozostała mi 15.30. jednak myślę że nie będzie źle.. pobawimy się dłużej :)
mam pytanie.. co sądzicie o DJ-u zamiast orkiestry i czy możecie mi kogoś polecić?
Pozdrawiam
agness
507 - 547 - 551 - to jest numer do jednego z Panów z zespołu, z którym w razie co podpisuje się umowę ;)
Niestety stronki nie mają, ale bardzo polecam :)
A czy jeszcze mogę prosić o namiary na zespół Sami Swoi? Czy oni mają jakąś stronę internetową, żeby można było ich posłuchać?
Cieszę się, że mogłam pomóc :D
Daj potem znać, czy się podobały zdjęcia itp ;)
Olu dziękuję, właśnie dostałam maila i już oglądam zdjęcia
do góry