Widok

Panny Młode 2011 - polteczki ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poniżej wklejam uaktualnioną listę - mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam :D

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto - "Za obiektywem"
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni

CZERWIEC:
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Tomek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa

LIPIEC:
02.07.2011 => anulargn
16.07.2011 => Rayfall - Hotel Falko
23.07.2011 => rurka102 ( Aga i Marcin) - Dworek Oleńka/ Zespół Everest tzwn. Bercik/ Foto i zdjęcia Państwo Langa/ Kościół Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie
30.07.2011 => gosiak1905 - Tawerna Grecka Lukullus/ Allabama/ videogroszek/ fotogrupa

SIERPIEŃ:
13.08.2011 => Brygida i Gianluca - Jagatówka / zespół Bracia Drossel / VideoTomek / Kościół Św.Judy Tadeusza Gdańsk Łostowice
20.08.2011 => Agusiek (Agnieszka i Kuba) - kościół oo. Fanciszkanów w Gdyni/ Rezydencja Bardo w Koleczkowie
20.08.2011 => latika
27.08.2011 => SSSSSSylwia - Dworek Oleńka

WRZESIEŃ:
10.09.2011 => Ola86 (Ola i Adam) - Restauracja "Gosia"/ zespół Sami Swoi/ foto o- studio/ Kościół Św. Stanisława Kostki w Gdańsku.
17.09.2011 => iwonus.p - "u SOCHY" Ramleje/Zespół LOTOS/Kamer-vid
17.09.2011 => micasia - Dworek Oleńka
17.09.2011 => Madzia - Hotel Szarlota w Koscierzynie/ DJ Limahl/ Kamerzysta- T. Chorążewicz
17.09.2011 => nat (Natalia i Maciek)
24.09.2011 => migotka1986 - Dworek Oleńka
PAŹDZIERNIK:
01.10.2011 => Emilia&Michał

Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek, bo tamten był już przy długaśny ;P

Ja tylko tak na chwilę ;) Chciałam się tylko przywitać - mykam zaraz na uczelnie :P
Później się odezwę :)
Miłego dzionka życzę :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
He, he...
Ja też mam P. Olę ;)

Co do wizażystki - chciałabym mieć P. Magdalenę Mosińską ;)
Ale jak dzwoniłam do Niej, to powiedziała, że dopiero zapisy przyjmuje w styczniu ;) Jest stosunkowo niedroga ;D

Polecana jest też tutaj P. Anna Stykała i P. Anna Szymczak (chyba w każdym razie Larte), a także Elena i P. Ela Skoczeń.
Tak, to prawda...
To jest niesamowity stres :/ Ja zdawałam w Białym, i dla mnie dodatkowy stres był, bo nie miałam nikogo bliskiego, oczywiście oprócz mojego Miśka... ;)

He, he... Niebawem stuknie mi rok, jak mam prawko - jak ten czas leci...
To mnie uświadamia, że My tu tak gadu, gadu na luzie, a niebawem każda z Nas będzie bawić się na własnym weselu, i potem czeka Nas stateczne życie u boku Naszych Ukochanych... ;P

A tak na marginesie, zapuszczacie włosy na ślub? :)
Ja mam pewny dylemat...
Ja zdawałam ponad 3 lata temu, ale PORD też mi spędzał sen z powiek :)

Co do sukienek to mi też się z tych trzech podoba najbardziej numer 2 :)

W końcu udało mi się skontaktować mailowo z panią Olą Czerwińską i dzięki temu mam już fryzjerkę na ślub - dużo osób ją poleca, więc mam nadzieje, że będę zadowolona :) a co do wizażystki to kogo byście poleciły?
hehehe :D
ja zdawalam w grudniu, przed samymi swietami, to prawda, ze sa nowe zasady, ale nie dotycza one czasu trwania egzaminu... tylko tego, co gdzie i jak muszisz zrobic zeby zdac ;P

na szczescie mam to juz za soba, bo stres w PORD'zie zabiera sen z powiek ;/
Ooo, to gratuluje natalia :)
A jeśli można wiedzieć, kiedy zdawałaś? Bo jestem ciekawa czy są już te rzekomo nowe przepisy, że tylko 10 min na placu i 25 na mieście, to prawda?
Bo jak w maju zdawała, to jakoś w czerwcu miało to wchodzić - pamiętam, bo się śmiałam, że na pewno nie zdam i będę planować egzamin wtedy na czerwiec :D

I jak tam wrażenia? Ja tam autkiem mogę jeździć non - stop :P Czuje się świetnie za kierownicą, zawsze jak jestem w domu, szukam tylko pretekstu by dorwać się do kierownicy :P Bo tu w Białym niestety nie mam, a Teść nie da pojeździć :(
jesli tez moge wyrazic swoje zdanie to 1 :D albo 2 :D w sumie obie sliczne ;P

ja tam o swojej wole narazie nie myslec zeby sie nie denerwowac, ze nic mi sie nie bedzie podobalo, albo ze to co mi sie podoba to wisi na mnie jak na wieszaku.... ;P

a ja dzisiaj mialam pierwsza samotna przeprawe autem na uczelnie i z powrotem :D i wiem, ze to pewnie smieszne , ale jestem z siebie dumna jak cholera :D :D :D

pozdrawiam nowe forumowiczki :)
hmm a umnie jest mniej więcej tak że górę bym wzięła z 2 tą aplikację z 1 a doł z 3. i weź tu bądź mądry ;/ ale najlepsze jest to że takich sukni to nie widziałam z katalogach więc będę chyba uszyć ją musiała.
ja się nie obrażę i nie mam nic przeciwko, żeby pojawic się w nowym wątku ;)
Monika87 - co do zespołu, polecam Sami Swoi, Półtora Gościa i Apus (2 panów), grają typowo weselne piosenki, jeśli o taką muzykę Ci chodzi :)

Witam :)

Kasia&Tomek - fakt, wszystkie sukienki są śliczne, ale także stawiam na 2 :D

Widzę, że podczas mojej nieobecności nawiązała się gorąca dyskusja...
A więc, film oceniam jako średni. Można było się trochę pośmiać, ale szczerze mówiąc naprawdę nic rewelacyjnego :/ Generalnie jakby ktoś mnie zapytał, to bym nie polecała aż tak bardzo tego filmu, no chyba, że ktoś lubi filmy miłosne z happy endem :P

Dziewczyny, mam propozycje, może nowe osoby będziemy wpisywać w nowych wątkach? Co Wy na to? Bo tak niestety, ale sobie będziemy zaśmiecać topic :D
Myślę, że się nikt o to nie obrazi, jak znajdzie się u Nas w terminarzu dopiero w następnym wątkiem :D
A jeśli chodzi o nowe osoby zapisałam już u siebie :D

Pozdrawiam :*
Do Kasia&Tomek:)

Wszystkie trzy są ładne! Ale ja bym wybrała numer 2 ;))
Witam Was,
ja tez dołączam tego grona ja mam 20.08 w sali bankietowej w Lublewie tylko ze oprocz sali nic jeszcze nie mamy.a znacie jakis fajny zespol 3 osobowy godny polecenia?
A propos sukni....ja też mam swoje typy- nie znam niestety nazw więc postaram się wstawić fotki może mi pomożecie ;)

image
pozwoliłam sobie Cie dopisac aurinio88 :))
'Stan jakim jest ciąża mnie fizjologicznie obrzydza...'
MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto - "Za obiektywem"
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni

CZERWIEC:
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Tomek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
18.06.2011 => aurinio88
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana,Roza Wiatrow, dj limahl,fotogrupa, jamis-video,fryzjer, maikijazystka, kosciol na Armii Krajowej Gdynia
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011=> Magda-sala Kłosowo
LIPIEC:
02.07.2011 => anulargn: http://www.ranczopodlipa.pl/, http://www.kspol.pl/, http://www.prophotography.pl/, lista gości i kucharki.... :)
16.07.2011 => Rayfall - Hotel Falko
23.07.2011 => rurka102 ( Aga i Marcin) - Dworek Oleńka/ Zespół Everest tzwn. Bercik/ Foto i zdjęcia Państwo Langa/ Kościół Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie
30.07.2011 => gosiak1905 - Tawerna Grecka Lukullus/ Allabama/ videogroszek/ fotogrupa

SIERPIEŃ:
13.08.2011 => Brygida i Gianluca - Jagatówka / zespół Bracia Drossel / VideoTomek / Kościół Św.Judy Tadeusza Gdańsk Łostowice
20.08.2011 => Agusiek (Agnieszka i Kuba) - kościół oo. Fanciszkanów w Gdyni/ Rezydencja Bardo w Koleczkowie
20.08.2011 => latika
27.08.2011 => SSSSSSylwia - Dworek Oleńka

WRZESIEŃ:
10.09.2011 => Ola86 (Ola i Adam) - Restauracja "Gosia"/ zespół Sami Swoi/ foto o- studio/ Kościół Św. Stanisława Kostki w Gdańsku.
17.09.2011 => iwonus.p - "u SOCHY" Ramleje/Zespół LOTOS/Kamer-vid
17.09.2011 => micasia - Dworek Oleńka
17.09.2011 => Madzia - Hotel Szarlota w Koscierzynie/ DJ Limahl/ Kamerzysta- T. Chorążewicz
17.09.2011 => nat (Natalia i Maciek)
24.09.2011 => migotka1986 - Dworek Oleńka
PAŹDZIERNIK:
01.10.2011 =>lutka21 (Emilia&Michał)

Witam, dołączam do grona Panien Młodych 2011. Stawiam swoje pierwsze kroki na forum. A slub planujemy na 18 czerwca 2011, jesli zalatwimy sale, bo dopiero sie za to zabieramy. Pozdrawiam
koniec tematu kazdy ma swój gust... niektórzy oglądaja 'szmiry' i się przy nich odstresowują a inni się na nich nudzą... to wtedy niech wybieraja programy naukowe ;D...
Każdy ma swój gust, ja naprawdę wynudziłam się totalnie....a najbardziej denerwujące były te krypto reklamy typu: Samsung, Lambi, Paprocki i Brzozowski, dużo by jeszcze wyliczać.
A i najlepsze było w tym biedna studentka pracująca w Pubie kupuje koledze i'phona na urodziny.........
oj bez przesady... film z jajami i mi się podobał ;D a szczegolnie 'mój' Boryssss ehh nie wiem co ja w nim widzę :PP
Idzcie na cokolwiek tylko nie na ten film 90% filmu to krypto reklamy jakiś marek.... w polowie filmu chciałam wyjść, tylko żal mi było kasy za ten bilet.... TOTALNA PORAŻKA
do góry