Widok

Panny Młode sierpień 2012

Wesele Temat dostępny też na forum:
a co .. My też możemy mieć swój wątek zapraszam Kochane :) jak przygotowania???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka dziewczyny! Mam małe pytanko, może byście sie podziliły swoimi notatkami co ile kupić, jak liczycie po ile? Ja zaczynam planowac wesele na przyszły rok, narazie jestem na etapie poszukiwanie wymarzonej sali, ale chce zrobic zarys kosztorysów, aby miec porownanie w koszcie organizoawnai w danym miejscu wesela.
megi090@vp.pl
Szczescia wam życze!!
I dziekuje z góry!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kwiaty i tort warto zamówić ok 3 tyg wczesniej, szczegolnie ejsli maja to byc jakies szczegolne wzory:)
Sierpniowe Panny młode,
Kiedy zamawiacie tort? A kiedy wiązanki ślubne?
Z jakich kwiatów będziecie miały wiązanki?
ja mam 54 dni do godziny 0 ;).
i dziś idę na pierwsza przymiarkę ;). Wstępnie postanowiłam jaką chcę mieć fryzurę :). Na razie kupiłam tylko stanik, ale się okaże czy będzie pasował do sukienki.
Mój Przyszły Mąż nadal w proszku.. cały czas się łudzi że schudnie i nie chce by garnitur na nim wisiał...
Jutro wybieram się do urzędu, a w środę planuję mieć z głowy protokół :). zobaczymy ile z tego wyjdzie. w środę mam egzamin licencjacki i do środy to jest priorytet. potem już tylko weselne sprawy :D!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
40 stka:) - ale fajnie, ze licznik idzie Wam w dol, bo mnie juz tylko w góre:)
11.08- suwak pokazał 40 dni :D

Ja mam tylko suknię... nie mogę znaleźć butów ani stanika. Panie dzwonią że na 1 przymiarkę mam przyjechać.. hehe

Mój ubrany w 100%- szybko poszło i bezboleśnie :)

Papierkowe sprawy załatwione w sumie. Chyba zostało nam zamówienie tortu, dekoracje sali i autka i organista.
my 24 sierpnia :) u nas jeszcze spokojnie, aczkolwiek powoli się zaczyna ;)

Spisaliśmy w końcu protokół, byliśmy w urzędzie i zanieśliśmy zapowiedzi (do 2 kościołów, więc zostały jeszcze jedne :) ). Musimy jeszcze się udać do kolejnego kościoła po dyspensę na ślub w piątek.... Wyślę tam narzeczonego, bo ponoć ksiądz jest jakiś dziwny w tym kościele :)

ludzie potwierdzaja i odmawiają - termin mieliśmy do 30 czerwca na potwierdzenie i 3 osoby (pary/pary z dziećmi...) tylko się ociągają wiec i tak myślę, że jest całkiem sprawnie :)

niedługo druga przymiarka kiecki... narzeczony także zostaje stopniowo "ubierany" :)
U nas pełen luzik :) Nie wiemy czy wszystko ogarnęliśmy, pewnie w dniu wesela wyjdzie :)
i do pierwszych sierpniowych pozostał miesiąc :) jak tam przygotowania?? już nerwowo czy jeszcze spokojnie??
:) kule mozna zrobic na oasisie i jeszcze kilka dni bedzie cieszyla oko:)
Ankieta wypełniona ;-).

Nie chodziło mi o podkreślenie miejsca gdzie siedzimy my, ale o to żeby tło za nami było ciekawe ;-) bo załapie się na niejedno zdjęcie ;-). Ale faktycznie pomysł z kulą kwiatów na tej kurtynie brzmi niezle ;-).
dziękuję bardzo, wiedziałam, że na dziewczyny z Weselnika zawsze można liczyć ;)
poszlo, ale tych cech duzo:)
czesc dziewczyny :) ja moze troche nie na temat, ale sama kiedys bardzo czesto odwiedzalam to forum, i bardzo dobrze to wspominam, wiekszosc dziewczyn zawsze byla bardzo pomocna i sympatyczna :) a wiec mam do Was ogromną prośbę. Jestem obecnie w trakcie pisania pracy magisterskiej. Żeby ją ukończyć, muszę przeprowadzić badanie. Do wypełnienia jest jedna ankieta, która nie zajmie Wam więcej niż 5 minut. Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie :) naprawdę liczy się każda osoba! pozdrawiam,
a to link: http://www.ankietka.pl/ankieta/79698/ankieta-do-pracy-magisterskiej.html

jeszcze raz przepraszam, że się wtrącam,obiecuje że już więcej nie będę :) pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode :)
U nas żadnych dekoracji, sala hotelowa ma na ścianach podświetlane elementy, jakiekolwiek dekoracje są zbędne. Myślę, że każdy będzie wiedział gdzie siedzi młoda para i nie trzeba dodatkowo tego zaznaczać.
kurtyna podswietlana lampkami, jesli o tym mowa wyglada zwykle fajnie. a fotki np u moich znajomkow byly na bocznych scianach chyba 3 fotki.

na takiej dekoracji mozesz np. powiesic kule z ciętymi kwiatami, na dluzszych wstazkach.
A jakie dekoracje planujecie za stołem z młodymi ;-)?
U mnie obrączki, gołąbki czy połączone serca odpadają. Bo mi się to w ogóle nie podoba. Więc wymyśliłam sobie baner z naszym zdjęciem ;-). Ale jak ostatnio byłam na mojej sali to za stołem młodych wisi materiał który jest delikatnie podświetlany. I przy całej dekoracji bardzo mi się to spodobało ;-). Ale obawiam się że połączenie tej dekoracji i banera nie będzie wyglądało korzystnie :/. A na ten baner już się bardzo napaliłam i już nawet mój tata załatwił wykonanie go (pozostało mi podać wymiary)...
super! czyli ostatecznie zdyscyplinowanie kandydaci na Gosci:)

proponuje piwko i wielka czekolade i wtedy usadznie gosci sie uda:)

Gosiulek wyslalam Ci wlasnie inspiracje w pliku:)
Aga M - bardzo miło z Twojej strony, że pytasz :) W ostatni dzień potwierdzeń miałam szał telefoniczny - ciągle ktoś dzwonił :) I w zasadzie wszyscy dali znać albo że będą, albo że nie - ale przynajmniej wszystko jasne. Nie dała znać nam tylko 1 para od strony mojego narzeczonego. Wyszło ogólnie 25 osób mniej :) Dzisiaj się bawiłam we wstępne rozsadzanie gości i to wcale nie takie proste... :)
niulek jak tam potwierdzenia?
do góry