Widok

Panny Młode sierpień 2012

Wesele Temat dostępny też na forum:
a co .. My też możemy mieć swój wątek zapraszam Kochane :) jak przygotowania???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny było cudownie:*:* załączam linka do relacji ;) http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-z-18-08-2012-ehh-co-to-byl-za-slub-t405950,1,170.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny było cudnie!!! Jakby wesele miało odbywać się drugi raz to chciałabym mieć wszystko tak samo co do minuty. Cała noc szalenstw na parkiecie, same bliskie osoby wokół i wszyscy przyszli tam specjalnie dla nas - cudowne uczucie. Było wspaniale :) Życzę Wam aby Wasze wesele było tak fenomenalne jak moje :)
Ogólnie spoko u nas, chociaż trochę krzyczymy...pierwszego tańca nie ćwiczyliśmy ani razu i już tego nie zrobimy.. jutro pełen spontan..eheee. Mam nadzieję, że pogoda będzie lepsza niż dziś, więcej słońca i mniej wiatru.
tigress24--powiem za siebie- BĘDĘ :)))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tak na chwile dziewczyny kozystajcie z tego dnia bo naprawde szybko mija
Gosiulek, 2 dni które wstrząsnęły światem :)))
Dzisiaj jedziemy wrzucić wszystko już na salę, tak aby jutro nie być wielbłądem.
niulek, tigress i jak i jak i jaaaaak?:)))
Czekamy na relacje.
Następna tura tu juz my- Gosiulek:)
madzienkaja dzięki ja teoretycznie jakos nieodczuwam stresu ale moze jakos w podswiadomosci gdyz dzis o 4:30 sie obudziłam i niemoge spać.
Powodzenia dziewczyny:)
Dziewcyzny powodzenia! a Jak tam stres??u mnie równe 3 tygodnie i już zaczynam z lekka sie denerwować :)
niulek juz jutro oby pogoda nam dopisała ja sobie zycze bez upałów i bez deszczu :))))
Dziewczyny to już jutro!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
my dzis mamy spotkanie z wodzirejem....

menu ustalone w koncu we wtorek :)

Wczoraj yustalalam dekoracje sali z Aga M :)

takze wszytsko po woli do przodu.

zaakceptowana tez mam umowe o tort
Dziewczyny jak tam? Wszystko załatwione? :))
My już na finiszu w sumie :) stresu na horyzoncie nie widać jeszcze :)
dziękuje Aga :) :*
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl/paznokcie-gdynia/

taki adres działa:)
witam . jeżeli ktoraś panna młoda nie ma jeszcze swojej wymarzonej stylistki paznokci na ślub.
zapraszam mam jeszcze parę terminów w sierpniu.

moje prace mozna obejrzec.polecam :)

http://www.paznokcie-gdynia.jaksy.pl
ja tam bylam 4 lata temu na slub siostry (czesal mnie, moja mama i siostre - panne mloda), bylam juz o niego na probnym w czerwcu :) (swiadkowalam na slubie przyjaciolki), i teraz bede miala druga probna na panienski ( w ta sobote). jesli bedziesz chciala Andrzeja to w sezonie trzeba sie do niego zapisywac z duzym wyprzedzeniem :)
witam,

zastanawiam się także nad wyborem fryzjera i koleżanka poleciała mi Andrzeja Jodełko, czy któraś z was była u niego na próbnym czesaniu lub widziała jego fryzury?

Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam
Ja wczoraj zamówiłam u nich, vaso na spodzie, haffner i na górze truskawka niespodzianka:) próbowaliśmy tylko haffner i mango z mailina, ale stwierdziliśmy, że na pewno będą dobre :)
No więc relacja z Haffnera :)

Były prawie wszystkie smaki,które nas interesowały - zasłodziłam się okrutnie ;)

Torty pyszne!!!! (nie przypadł mi do gustu tylko gruszkowy i truskawkowy bodajrze.. czekoladowego nie jadłam).

Zdecydowaliśmy sie na smaki:
- Vasco da Gama - na dół - z orzachami i kremem pistacjowym,coś "chrupiącego" na dole
- Royal Carmel - na środek - pychotka, ale mega słodki! jako, że był super smaczny,to bierzemy go na środek aby nie było go ani za dużo ani za mało ;)
- malinowa rozkosz - na górę - lekki torcik malyny z baiłą czekoladą :)

wszyscy byli bardzo mili i uprzejmi - spisaliśmy od razu wstępną umowę - normalną mają mi przesłac na maila.

Jesli chodzi o dekoracje zanieśliśmy 3 zdjęcia i Pan opisał co z ktorego ma być na dekoracji :) (dekoracja włącznie z żywymi kwiatami w cenie!),dostawa 2,44 zł za km

A i jeszcze jedno - mieli pyszny sernik miodowy! po prostu niebo w gębie! zjadłam 2 kawałki :) mimo zasłodzenia nie mogłam się oprzeć - sernik jest leciutki, niezbyt słodki, ale przepyszny!
do góry