Widok
Dziewczyny było cudownie:*:* załączam linka do relacji ;) http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-z-18-08-2012-ehh-co-to-byl-za-slub-t405950,1,170.html
Dziewczyny było cudnie!!! Jakby wesele miało odbywać się drugi raz to chciałabym mieć wszystko tak samo co do minuty. Cała noc szalenstw na parkiecie, same bliskie osoby wokół i wszyscy przyszli tam specjalnie dla nas - cudowne uczucie. Było wspaniale :) Życzę Wam aby Wasze wesele było tak fenomenalne jak moje :)
witam . jeżeli ktoraś panna młoda nie ma jeszcze swojej wymarzonej stylistki paznokci na ślub.
zapraszam mam jeszcze parę terminów w sierpniu.
moje prace mozna obejrzec.polecam :)
http://www.paznokcie-gdynia.jaksy.pl
zapraszam mam jeszcze parę terminów w sierpniu.
moje prace mozna obejrzec.polecam :)
http://www.paznokcie-gdynia.jaksy.pl
ja tam bylam 4 lata temu na slub siostry (czesal mnie, moja mama i siostre - panne mloda), bylam juz o niego na probnym w czerwcu :) (swiadkowalam na slubie przyjaciolki), i teraz bede miala druga probna na panienski ( w ta sobote). jesli bedziesz chciala Andrzeja to w sezonie trzeba sie do niego zapisywac z duzym wyprzedzeniem :)
No więc relacja z Haffnera :)
Były prawie wszystkie smaki,które nas interesowały - zasłodziłam się okrutnie ;)
Torty pyszne!!!! (nie przypadł mi do gustu tylko gruszkowy i truskawkowy bodajrze.. czekoladowego nie jadłam).
Zdecydowaliśmy sie na smaki:
- Vasco da Gama - na dół - z orzachami i kremem pistacjowym,coś "chrupiącego" na dole
- Royal Carmel - na środek - pychotka, ale mega słodki! jako, że był super smaczny,to bierzemy go na środek aby nie było go ani za dużo ani za mało ;)
- malinowa rozkosz - na górę - lekki torcik malyny z baiłą czekoladą :)
wszyscy byli bardzo mili i uprzejmi - spisaliśmy od razu wstępną umowę - normalną mają mi przesłac na maila.
Jesli chodzi o dekoracje zanieśliśmy 3 zdjęcia i Pan opisał co z ktorego ma być na dekoracji :) (dekoracja włącznie z żywymi kwiatami w cenie!),dostawa 2,44 zł za km
A i jeszcze jedno - mieli pyszny sernik miodowy! po prostu niebo w gębie! zjadłam 2 kawałki :) mimo zasłodzenia nie mogłam się oprzeć - sernik jest leciutki, niezbyt słodki, ale przepyszny!
Były prawie wszystkie smaki,które nas interesowały - zasłodziłam się okrutnie ;)
Torty pyszne!!!! (nie przypadł mi do gustu tylko gruszkowy i truskawkowy bodajrze.. czekoladowego nie jadłam).
Zdecydowaliśmy sie na smaki:
- Vasco da Gama - na dół - z orzachami i kremem pistacjowym,coś "chrupiącego" na dole
- Royal Carmel - na środek - pychotka, ale mega słodki! jako, że był super smaczny,to bierzemy go na środek aby nie było go ani za dużo ani za mało ;)
- malinowa rozkosz - na górę - lekki torcik malyny z baiłą czekoladą :)
wszyscy byli bardzo mili i uprzejmi - spisaliśmy od razu wstępną umowę - normalną mają mi przesłac na maila.
Jesli chodzi o dekoracje zanieśliśmy 3 zdjęcia i Pan opisał co z ktorego ma być na dekoracji :) (dekoracja włącznie z żywymi kwiatami w cenie!),dostawa 2,44 zł za km
A i jeszcze jedno - mieli pyszny sernik miodowy! po prostu niebo w gębie! zjadłam 2 kawałki :) mimo zasłodzenia nie mogłam się oprzeć - sernik jest leciutki, niezbyt słodki, ale przepyszny!