Widok
Butów jak nie było tak nie ma :)
No nic... zamiast butów znalazłam dla siebie samochód :) Ale nie wiem czy to dobry pomysł, żeby teraz zmieniać autko, wydatki przed weselem itd.. Chociaż samochód cudo :)
Zrobiliśmy nauki i poradnię, więc teraz chyba zaczniemy kompletować resztę papiórków.
Orientujecie się czy trzeba osobiście jechać do kościoła w którym było się chrzczonym, czy mogą to pocztą wysłać
No nic... zamiast butów znalazłam dla siebie samochód :) Ale nie wiem czy to dobry pomysł, żeby teraz zmieniać autko, wydatki przed weselem itd.. Chociaż samochód cudo :)
Zrobiliśmy nauki i poradnię, więc teraz chyba zaczniemy kompletować resztę papiórków.
Orientujecie się czy trzeba osobiście jechać do kościoła w którym było się chrzczonym, czy mogą to pocztą wysłać
Natalinda: pisałaś pod koniec marca o zaproszeniach, nie mów że tyle idą??!! To chyba jakiś żart... U mnie od momentu ostatecznego potwierdzenia projektu, do kuriera było max 10 dni.
Hah, ale co z tego że mamy zaproszenia, skoro mojemu lubemu nie spieszy się, żeby wysłać do swojej familii... a potwierdzenie mamy do końca czerwca :) Muszę go jakoś zmobilizować
Hah, ale co z tego że mamy zaproszenia, skoro mojemu lubemu nie spieszy się, żeby wysłać do swojej familii... a potwierdzenie mamy do końca czerwca :) Muszę go jakoś zmobilizować
No niestety termin na realizację zakreślili sobie 15 dni roboczych, wcześniej dość długo trwało potwierdzanie, a teraz okazało się, że wkładki są gotowe, ale okładki idą z zagranicy i jakoś dojść nie mogą :( masakra!!!! miały być w zeszłym tygodniu, wczoraj Pan powiedział, że będą do końca tego ;) jeśli nie czeka nas wszystko od początku :(
ja w końcu wysłałam zaproszenia do osób które mieszkają za granicą ;).
jeszcze tylko rozdanie zaproszeń części rodziny (na szczęście za jednym zamachem przy urodzinach dziadka :D) i z głowy :D.
Złożyłam dziś zamówienie na moje żółte buty :D! Już się nie mogę doczekać efektu końcowego ;) . a także dziś zamówiliśmy obrączki ;D babcia nas "uratowała" dorzucając trochę swojego złota ;), bo ja miałam tylko jeden pierścionek do przetopienia a to trochę mało ;)..
Cieszę się, że mam kolejną rzecz z głowy :D
jeszcze tylko rozdanie zaproszeń części rodziny (na szczęście za jednym zamachem przy urodzinach dziadka :D) i z głowy :D.
Złożyłam dziś zamówienie na moje żółte buty :D! Już się nie mogę doczekać efektu końcowego ;) . a także dziś zamówiliśmy obrączki ;D babcia nas "uratowała" dorzucając trochę swojego złota ;), bo ja miałam tylko jeden pierścionek do przetopienia a to trochę mało ;)..
Cieszę się, że mam kolejną rzecz z głowy :D
U nas przygotowania też do przodu :D wczoraj zamówiliśmy zaproszenia, umówiliśmy się na spisanie protokołu i wybraliśmy wzór obrączek - znajomy jubiler wykona je z naszego złota. :) Makijaż zaklepałam w zeszłym tygodniu a dziś ie z moim lubym szukać mu garnituru bądź krawca, który go uszyje. ;) Achhh, TEN DZIEŃ coraz bliżej!
u nas tez do przodu - w koncu przyszly zaproszenia - grafik wydawal sie z lekka ulomny wiec troche sie balam, ale finalnie wszytsko przyszlo takie jak chciałam :) piekne proste klasyczne i eleganckie... powoli rozdajemy zaproszenia najblizszym i wszyscy sie zachwycają :)
zaczynam szukac dekoracji do sali :)
Dziewcyzny a jakie macie wizażystki i ile płacicie???
zaczynam szukac dekoracji do sali :)
Dziewcyzny a jakie macie wizażystki i ile płacicie???