Widok
czesc Aga, ja wprawdzie nie siedze juz na weselniku, ale przypadkiem zobaczylam o co pytasz. sluchaj mi kosciol dekorowala Agata, obecna zreszta tutaj na weselniku, a jesli juz jej nie ma to moge ci dac namiary, wiem, ze sale tez dekoruje, a poza tym jest jeszcze karolina, ktora robila mi winietki. dziewczyny sie spisaly, nie wiem czy maja terminy wolne, ale tak sobie pomyslalam, ze ci podpowiem. zostawiam ci moje gg jak cos: 7952096.
przyjemnych przygotowan.
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
przyjemnych przygotowan.
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Dzięki Olcia, przystrojenie kościoła już mam załatwione, na razie tylko nie wiem jak udekorować salę i czy wogóle cos tam robić, bo sama w sobie jest śliczna- taka w stylu myśliwskim :) Chcę jeszcze pojechać do szefa tego lokalu i zapytać czy oni by mi nie wystroili, wczesniej myślałam że sama sobie coś zrobię ale coś czuje że nie będzie na to czasu :)
Wiesz co, w cenie są jedynie świeże kwiaty w wazonach i bodajże kilka świeczek i zastanawiam się czy na tym nie poprzestać... dekoracje to dodatkowy koszt, a sama sala w której mamy wesele jest bardzo ładna, więc chyba damy spokój :) Jedynie powiemy jaki kolor kwiatów chcemy i już. A jeśli chodzi o osoby do polecenia, to znajoma mojej mamy się tym od niedawna zajmuje, jest z Redy, niedawno chyba pojawiła się też tu na forum jako Becia35 czy jakoś tak... Podejrzewam że nie bierze dużo kasy, ale jakie te dekoracje są to Ci nie powiem :) Myślę że będą takie jakie ustalicie
tu jest jej stronka
www.malarstwo.britain.com.pl
tu jest jej stronka
www.malarstwo.britain.com.pl
slub bedziemy mieli w NMP choc tak naprawde naleze do tej nowej parafii (nie znam nazwy bo jak powstawala to ja wyjechalam z Polski), dlatego wole miec slub w kosciele w ktorym mialam I komunia i bierzmowanie i znam ksiezy z tej parafii. Choc moj Tato powiedzial mi ze ze starej zlogi to ksiezy juz nie ma.
Wesele bedziemy mieli w Falomie.
Dekoracje bedzie robic nam Pani Beata z Redy.
Wesele bedziemy mieli w Falomie.
Dekoracje bedzie robic nam Pani Beata z Redy.
Rudzia ja też początkowo chciałam mieć w NMP bo wiadomo że kościół ładniejszy i efektowniejszy, ale jak już wspominałam wybrałam swoją ze względu na proboszcza. Za ok 2 tyg idziemy już spisać protokół i mam nadzieję że nie będzie problemu by to on dawał nam ślub :) Ale faktycznie Twój tato miał rację z dawnej załogi księży nie ma juz zbyt wielu, znałam też niektórych bo również miałam bierzmowanie w NMP :)
Rudzia co jeszcze pozałatwiane?? Bo my powoli zaczynami się stresować że ze wszystkim nie zdążymy... chociaż jeszcze 3 miesiące..
Wczoraj rozdaliśmy pierwsze zaproszenia i przyszli goście byli zachwyceni- mówili że dawno takich ładnych nie widzieli :) Więc się cieszę- i już 3 osoby będą na 100% :) wariatka ze mnie wiem :)
Rudzia co jeszcze pozałatwiane?? Bo my powoli zaczynami się stresować że ze wszystkim nie zdążymy... chociaż jeszcze 3 miesiące..
Wczoraj rozdaliśmy pierwsze zaproszenia i przyszli goście byli zachwyceni- mówili że dawno takich ładnych nie widzieli :) Więc się cieszę- i już 3 osoby będą na 100% :) wariatka ze mnie wiem :)
A mamy juz zalatwione:
-kosciol czyli zarezerwowany termin
-nauki przedmalzenskie
-zespol
-fotografa
-Kamerzyste
-limuzyne
-sale w Faltomie
-menu juz ustalone tylko trzeba dostarczyc do Faltomu
-Dekoratorke
-suknia juz wisi i czeka
-dekoracje juz zakupione
-serwetki z nadrukiem naszych imion i data zamowione
-balony z nadrukiem naszych imion i data zamowione
-zaproszenia wydrukowane
-potwierdzenia przybycia wydrukowane
-upominki dla gosci kupione + strojne torebeczki
-zdjecia wywolane ( za nami na sali ma byc powieszony material i na
nim nasze fotki bo nas dlugo rodzinki nie widzialy wiec robimy mala
galerie)
-slub cywilny bralismy w USA wiec tylko musimy dostarczyc papierki
do USC
To na tyle a do zrobienia jeszcze sporo
-kosciol czyli zarezerwowany termin
-nauki przedmalzenskie
-zespol
-fotografa
-Kamerzyste
-limuzyne
-sale w Faltomie
-menu juz ustalone tylko trzeba dostarczyc do Faltomu
-Dekoratorke
-suknia juz wisi i czeka
-dekoracje juz zakupione
-serwetki z nadrukiem naszych imion i data zamowione
-balony z nadrukiem naszych imion i data zamowione
-zaproszenia wydrukowane
-potwierdzenia przybycia wydrukowane
-upominki dla gosci kupione + strojne torebeczki
-zdjecia wywolane ( za nami na sali ma byc powieszony material i na
nim nasze fotki bo nas dlugo rodzinki nie widzialy wiec robimy mala
galerie)
-slub cywilny bralismy w USA wiec tylko musimy dostarczyc papierki
do USC
To na tyle a do zrobienia jeszcze sporo
rudzia80 to i tak macie bardzo dużo załatwione- zwłaszcza że ślub macie dopiero w przyszłym roku, a mieszkacie w USA :) podziwiam, ja ślub mam za 3 miesiące a jeszcze jestem daleko w polu :) A teraz jak na złość jeszcze sesja w szkole i nie ma na nic czasu :) Wczoraj zaczęliśmy rozdawać kolejne zaproszenia :) Jestem taka happy :) Wszyscy cieszą się razem z nami :) A jeszcze 103 dni ... :)