Widok

Panny Młode z Redy :) Są jakieś??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy znajdą się jakieś panny młode z Redy?? Kiedy macie ślub i w jakiej parafii??
Pozdrawiam Redzisanki o ile takie się znajdą :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo :)
image
godziny otwarcia kancelarii w NMP:
Wtorek, środa, czwartek: 15:00 - 17:00
Sobota 10:00 - 12:00
Dziewczyny, a nie wiedzie jak tam kancelaria parafialna jest czynna w parafii NMP? Muszę wyciągnąć akt chrztu :) Z góry dzięki :)
image
Tak dni nauk a piaty miała być poradnia, ale niestety małżeństwo się nie stawiło :)
hehe...jakoś nie mogę sobie ks.Franciszka wyobrazić jak omawia metody NPR :) to wam się udało - super:))
ale on to razem z naukami wam prowadził?bo na poradnie się umawia z tą babką osobno chyba? my nauki w październiku już zrobiliśmy więc chociaż to z głowy już:)

w Antonim na szczęście mało ślubów i jak się zapisywaliśmy to jedyni na 3 września byliśmy więc mamy godz 16 tak jak chcieliśmy:)
Nam się udało na naukach w marcu załatwić poradnie. Śmiesznie bo akurat coś im wypadło i musiał poprowadzić ks. Franek śmiechu co niemiara :D kazał nam więc doczytać jak nas interesuje i zaliczone :)
No ja myślałam o zmianie kościoła na Antoniego ze względu na godzinę, bo mamy na 15 i tak za szybko, ale jednak zostało na NMP. Może jeszcze ktoś się wykruszy ;)
no właśnie..też chciałam mieć ślub w 'starym' kościele, bo on jest piękny a do tego to moja stara parafia, ale nie chciało mi się już kombinować z załatwianiem pozwolenia od proboszcza z nowej parafii itp.. i zostaliśmy przy Antonim..a tu niestety dekoracje na pewno będziemy robić bo Kościół nie jest wykończony..i jest taki zimny, surowy w środku jeszcze..mam nadzieję, że do września już ładniej będzie wyglądał..:)

my protokół dopiero w czerwcu gdzieś będziemy spisywać, bo trzeba mieć dokumenty z usc a tam dopiero na 3m-ce przed ślubem można wyciągać żeby były ważne..z tego co się orientuję..

a załatwiłyście już poradnie? bo właśnie się zastanawiam nad tą w Redzie..ale tam trzeba te kilka spotkań 'zaliczyć' chyba, nie?myślałam bardziej o jakiejś jednospotkaniowej i chyba raczej gdzieś do Gdyni się zapiszemy..
Z tego co powiedział Ksiądz na naukach to pary z tego samego dnia moga sie złożyć jak coś więcej chca do dekoracji, ale ogólnie to nasz kosciół jest piekny i tylko sam przód do pierwszych ławek przed ołtarzem się dekoruje. Czy już spisaliście protokół przedślubny?? Jak było??
i ja tu jestem ;D

11.06.2011 kościół Św. Wojciecha godz. 15:00.
wesele w Czardaszu
Zapraszam do nowego salonu urody w Redzie na makijaż ślubny, opalanie natryskowe i zagęszczanie rzęs - portfolio na http://www.indygostudio.pl
Pozdrawiam Karolina Laskowska
o..witam:) ja mam ślub we wrześniu w św.Antonim, a wesele w Oazie w Połchowie (prędzej tu pisałam że ślub w kwietniu ale się zmieniła data)

w NMP z tego co kojarzę to chyba p.kościelny dekoruje..?czy robicie jakąś dekorację osobno jeszcze?
Ja jestem z Redy :) Będe brała ślub w sierpniu w Kościele NMP a wesele w Muracie :)
wątek coś ucichł...
może są już jakieś nowe panny młode z Redy?:)
ogólnie myślałam ze ten kościółek jest na tyle ładny że nie muszę go dekorować :) mam bardzo napięty budżet no ale poproszę o ofertę :) wywrotka.asia@wp.pl
Pani Asiu jeśli jest Pani zainteresowana dekoracją kościoła św. Wojciecha to serdecznie zapraszam Również jestem z tej parafii i dla klientów z Redy mam wyjątkową promocję

image

http://dekoracje.britain.com.pl
to rzeczywiście bliżej końca..3 miesiące zostały:)pewnie już stresik się zaczyna powoli??:) ja mam za rok w kwietniu dopiero, wesele robimy w Szrocie w Gościcinie:)
witam ja już bliżej końca :) wesele mam 31lipca w parafi św.Wojciecha a wesele w Opusie w Wejherowie :)
witaj asiu:) a na kiedy planujecie wesele?? i co już pozałatwialiście??:) pozdrawiam:)
Ja też się melduję miszkam z drugiej strony :) niedaleko Rekowa
haalooo?? nie ma już więcej panien młodych z Redy?? mało nas coś jest:)
do góry