Widok

Panny Młode z Redy :) Są jakieś??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy znajdą się jakieś panny młode z Redy?? Kiedy macie ślub i w jakiej parafii??
Pozdrawiam Redzisanki o ile takie się znajdą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na molo i na monciaku w Sopocie jest w okresie wakacyjnym masa imprez, napewno bedzie tez sie cos dzialo w Operze Lesnej.
to jak Twoj maz jest Polakiem czy Amerykaninem?
Jestes Polakiem a Twoj?
Kikausa a moze zalozymy watek z pytankiem o jakies atrakcje w Trojmiescie dla gosci zagranicznych???
Tez Polakiem, jestesmy razem juz 10 lat.
Pewnie mozemy ale ja musze juz uciekac bo zakupy mnie czekaja tak wiec dzieki za rozmowe i do uslyszonka.....
Ps.
A moze watke dla dziewczyn z USa moze sa jeszcze jakies :)
zaraz zaloze te dwa watki
milych zakupow
pa
dziewczyny czemu nie owiedacie juz tego watku?
No ładnie, założycielka wątku wyszła za mąż i wątek umarł.. podbijam dla Redzianek :)

Mam pytanie które pewnie już było:

- gdzie będziecie się czesać i robić makijaż?
witam:) ja również dopisuję się do Przyszłych Panien Młodych z Redy:) w tym, że do mojego ślubu to jeszcze rok został:) ale odbędzie się w parafii Św. Antoniego, już godzinka ustalona, sala zaklepana, zespół i fotograf też:) a co do czesania i makijażu, planowałam wziąć te same babeczki co u mojej siostry były(dojeżdżały z Gdyni chyba)ale siostra nie może odnaleźć do nich namiarów heh..ale jak bym z Redy miała kogoś brać, to słyszałam, że tam przy Dominiku fajnie właścicielka czesze z możliwością dojazdu do domu młodej(ale musi ktoś jeszcze być chyba chętny na fryzurkę, a nie jedna osoba tylko)..a Ty już masz zarezerwowaną fryzjerkę i wizażystkę??
Witam
bassiulka86 jeśli św. Antoni to Twoja parafia to być może jesteśmy sąsiadkami:)życzę miłych przygotowań:)

Pozdrawiam Agata
No to możliwe, że jesteśmy sąsiadkami..:) bo Św. Antoni to jak najbardziej moja parafia:) pozdrawiam:)
A czy mieszkasz na osiedlu przy Młynie:)?
mieszkam troszkę bliżej 'centrum';) prawie, że na granicy dwóch parafii:) (okolice ul.Św. Wojciecha), a po osiedlu Przy Młynie często spaceruję sobie do Lidla na zakupy heh:)
haalooo?? nie ma już więcej panien młodych z Redy?? mało nas coś jest:)
Ja też się melduję miszkam z drugiej strony :) niedaleko Rekowa
witaj asiu:) a na kiedy planujecie wesele?? i co już pozałatwialiście??:) pozdrawiam:)
witam ja już bliżej końca :) wesele mam 31lipca w parafi św.Wojciecha a wesele w Opusie w Wejherowie :)
to rzeczywiście bliżej końca..3 miesiące zostały:)pewnie już stresik się zaczyna powoli??:) ja mam za rok w kwietniu dopiero, wesele robimy w Szrocie w Gościcinie:)
Pani Asiu jeśli jest Pani zainteresowana dekoracją kościoła św. Wojciecha to serdecznie zapraszam Również jestem z tej parafii i dla klientów z Redy mam wyjątkową promocję

image

http://dekoracje.britain.com.pl
do góry