Widok

Panny Młode ze Starogardu cz.IX

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwolę zacząć sobie nowy wątek...

Niestety jestem zmuszona moje wesele przełożyć na inny termin, z powodu nieobecności narzeczonego haha ;-)
W związku z tym jeżeli ktoś jest chętny na termin 09.07.2011 w Restauracji Starogród bardzo proszę o kontakt...
Sala jest idealna na wesele ok. 60 osobowe. Za osobę ok. 145 złotych.
Wpłacilam już 500 złotych zaliczki i chciałabym ją odzyskać. Właściciel powiedział, że ją odda jak znajdziemy innych narzeczonych na nasze miejsce...
Dobrego Dj oddam gratis ;-) napewno nie uda mi się wyegzekwować od niego zaliczki także na ten termin bylby już 300 zlotych tanszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tych fotek nic nie wywnioskujemy ;) prosze wkleić je w miejszym formacie.
Witam serdecznie, dla koleżanek które zastanawiają się nad zrobieniem fotoksiążki przesyłam dwa przykładowe zdjęcia. Książka co prawda była dosyć droga bo wykonana na papierze metalic w rozmiarze 20x30 cm aczkolwiek wydaje mi się że warto. Niestety nie widać połysku tak jak w rzeczywistości ale ciężko żeby to dobrze ująć :)

image

Uploaded with ImageShack.us

image

Uploaded with ImageShack.us

Przepraszam za jakość zdjęć, robiłam je wczoraj wieczorem na szybciora.
Dzieki za relacje dziewczyny odnosnie Andrzejowej Chaty,zamierzam tam urzadzic male przyjecie i chcialam poznac opinie bo nie mialam okazji tam byc,ale slyszalam ze wlasnie bardzo fajnie tam jest i duzo osob sobie te knajpke chwali.
WITAM MAM PYTANKO O NAMIARY DO TEGO ZESPOŁU TRIO BROTHERS Z SUBKÓW MA KTOŚ?
czytam sobie i gdzieś z boczku obserwuję Wasze ślubne poczynania :)
Buninka jak tam biznes?:)
Darunia moj brat tam robił wesele, jedzenie faktycznie dobre, ale tak jak pisze buninka byla masakra, co prawda klimatyzacja byla, tylko przy takich upalach jak mielismy teraz w lipcu niewiele dala.
Ja robiłam tam urodziny i jestem bardzo zadowolona. Nie polecam jednak tego lokalu latem na dużą imprezę bo nie mają klimatyzacji. Byłam raz maszkiem na weselu i myślałam że umrę z duchoty. Ze wszystkich ludzi spływał pot; z twarzy panny młodej też. Uwierzcie mi - to nie wyglądało zbyt ciekawie.
Ja tam osobiście nie mialam okazji robic żadnego przyjęcia ale moja koleżanka miała tam wesele i była bardzo zadowolona jedzenie ponoć super, obsługa też ok.
Chociaz mam juz to wszystko za soba to lubie czytac i sledzic forum jak wy sobie radzicie z tym wszystkim dziewczyny.To najwspanialszy czas jaki moze byc te przygotowania,przymiarki sukni dobieranie wszystkich dodatkow no i wreszcie ten dzien na ktory tak wszyscy czekamy.Bo pozniej to juz zostaja tylko wspomnienia...
Dziewczyny czy robila ktoras przyjecie jakies w Andrzejowej Chacie?
Cześć dziewczyny ale czas szybko mija u nas przygotowania pełną parą mamy już spotkanie w poradni przedmałżeńskiej gdyż mojego D. nie będzie dłużej w kraju i nie chcemy potem się stersować ,że niezdążymy tego załatwić . Zdam relacje jak było ;) Kolejny krok do przodu :)
Darunia no biegnie biegnie :) po malu juz zaczynamy dalej ruszac z przygotowaniami :) a od nowego roku to juz calkiem sie zacznie jazda :)
Witam,dlugo tu nie zagladalam,widze ze duzo nowych forumowiczek mamy:-)
Niestety nie znam sprawdzonych barmanow.
No no ona-stg tak Ci malym kroczkiem czas do wesela biegnie az pozazdroscic..
Czy macie może jakieś namiary na sprawdzonego bramana na wesele?
Racja, podałam adres strony zamiast maila ;) mail: fotografiaweselna@vp.pl
Pani Julio moze Pani sprobowac jeszcze raz marzenafraczek@msn.com
Pani email tez niestety nie jest poprawny:)
Pani Marzeno niestety mail nie działa, proszę o kontakt na: fotografiaweselna.za.pl
tak myslalam,ze ci dwaj chlopcy to wasi:-) podobni do twojego meza:-))
fajna z Was rodzinka:-))
No:) Mamy dwojke dzieci, nie wszystkie na zdjeciach to nasze:)
My to taka stara para mlodych jestesmy, tzn. wiekiem i stazem...
Dzieki
Marzenko fantastyczne fotki, widac na nic hwasza radosc:-))
a wy macie dzieci juz? bo tak sie zastanawialam jak ogladlam fotki..fajna rodzinka w komplecie:-))
i mieliscie impreze w hubertusie..ehh..cudownie..i te konie..ahh:-))
ja już dawno je widziałam, super fotki :)
do góry