Widok

Panny Młode ze Starogardu cz.IX

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwolę zacząć sobie nowy wątek...

Niestety jestem zmuszona moje wesele przełożyć na inny termin, z powodu nieobecności narzeczonego haha ;-)
W związku z tym jeżeli ktoś jest chętny na termin 09.07.2011 w Restauracji Starogród bardzo proszę o kontakt...
Sala jest idealna na wesele ok. 60 osobowe. Za osobę ok. 145 złotych.
Wpłacilam już 500 złotych zaliczki i chciałabym ją odzyskać. Właściciel powiedział, że ją odda jak znajdziemy innych narzeczonych na nasze miejsce...
Dobrego Dj oddam gratis ;-) napewno nie uda mi się wyegzekwować od niego zaliczki także na ten termin bylby już 300 zlotych tanszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czarkowski SUPER gorąco polecam obrączki prześliczne, pełno wzorów, miła obsługa wielkie dzięki że mi go poleciłyście, wiem że powstaje jego stronka internetowa i zaczyna już je uzupełniać w zdjęcia obrączek. http://www.jubilerczarkowski.pl
Witam serdecznie pary, które poszukują samochodu na swój wymarzony dzień.

Udostępniamy limuzyny z kierowcą na ślub, wieczór panieński oraz wieczór kawalerski. W ofercie dwa Lincolny Town Car 9 metrów, zabytkowy Mercedes Ponton 1958r.

Działamy na terenie Starogardu Gdańskiego i okolic.

Dla wszystkich forumowiczek rabat 10% na wszystkie nasze usługi.

Pozdrawiam
Przemysław Flaga
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=194525&c=1&k=11
to to mój pierwszy i od razu okrągła 10 :D
dziewczyny załóżcie nowy wątek bo ten się długo otwiera, mi chyba już nie wypada ;)
super takie zestawienie, pewnie się przyda.
mój mail: boryska81@wp.pl
Ja-Aga - ja też poszukiwałam DJa i zrobiłam w tym celu mega zestawienie z opiniami z tego forum, kontaktami itd. a co najważniejsze z cenami

jak podasz maila to prześlę Ci efekt moich poszukiwań :)
osobiście nie mogę polecić żadnego bo sama jestem przed ślubem i nie mam doświadczenia. Do tej pory na wszystkich weselach na jakich byłam grały głównie zespoły. A moim osobistym zdaniem lepszy jest DJ.
babeczki, polećcie jakiegoś fajnego dj-a (wodzireja), który będzie zabawiał gości przez całe wesele i w profesjonalny sposób poprowadzi oczepiny.
image
Fotografa lepszego znaleźć nie mogłaś ;) polecam Krzysia w 200 % :):)
z fryzjerów polecam Anię Plattę, z Platta Atelier na ul.Chojnickiej :)
nie mam takze pomysłu na moje długie i grube włosy,za duzo tych salonow u nas
witam wszystkich
mam wesele 26 czerwca 2011 w Wojciechu kto ma w tym samym terminie?
http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_36,of3746.html-co sadzicie?

fotograf-pan Krzysztof Rudek

zespół-Cameleon

impreza w K2 w Borzechowie

nie mam kamerzysty
Witam serdecznie,

Udostępniamy limuzyny z kierowcą na wszystkie okazje:
ślub, wieczór panieński/kawalerski, urodziny,
komunia, studniówka, rocznica, opera, koncert
rockowy, odbiór z lotniska, impreza firmowa czy spotkanie biznesowe. W ofercie dwa Lincolny Town Car 9 metrów, zabytkowy Mercedes Ponton 1958r. oraz Mercedes klasy E.

Jesteśmy liderem branży limuzynowej w Starogardzie Gdańskim.

Dla wszystkich forumowiczek rabat 10% na wszystkie nasze usługi.

Pozdrawiam
Przemysław Flaga
Wlasnie mysle i nie moge nic wymyslic, tez bym chciala cos wyjatkowego
Nika w poradni przedmalzenskiej nie jest tak starsznie jak sie wszystkim wydaje,aczkolwiek duzo zalezy od pani prowadzacej,my akurat trafilismy na pania wporzadku wiec tez mile wspominamy te wizyty.
Niestety w Jeziorniku nie mialam okazji goscic wiec nic nie moge powiedziec na ten temat.
A wlasnie dziewczyny juz zamezne-planujecie cos na pierwsza rocznice slubu?Ja juz rozwazam kilka propozycji,wiem ze mam jeszcze sporo czasu ale chcialabym jakos uczcic te pamietna date...
Pozdrawiam
Hejka dziewczyny byliśmy w poradni przedmałżeńskiej i muszę powiedzieć ,że byłam mile zaskoczona pani przesympatyczna :)czyli kolejny kroczek do przodu.
zapraszam jeszcze raz chętne dziewczyny do spędzenia miło czasu, poznania najnowszych fryzur ślubnych i uczestniczenia w sesji :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam tam na zabawie weselnej jako gość, bawiłam się dobrze. jedzenie chyba wszystkim smakowało. miła obsługa. pozdrawiam
Czesc dziewczyny:) czy byla ktoras na weselu w Jeziorniku w Borzechowie?chcialabym poznac opinie, rozwazam te sale na nasz cudowny dzien;)
Zapraszam na makijaże z dojazdem do domu, profesjonalnie, na terenie STG dojazd bezpłatny, zapisy na rok 2011, zapraszam równiez na makijaże Andrzejkowe, Sylwestrowe, Studniówkowe i inne, kontakt: ania.olejnik@wp.pl lub tel. 693 58 51 58
my też robiliśmy obrączki u Czarkowskiego naprawdę super jesteśmy zadowoleni i z ceny i z jakości po za tym zrobił je nam bardzo szybko czekaliśmy nie cały tydzień. Jeżeli macie jakieś pytania do niego to jego numer to 504 77 80 50 można śmiało dzwonić facet jest bardzo miły i kontaktowy .
Studio fryzur "Brunieccy" (http://www.brunieccy.pl szuka dziewczyn, które zgodzą się być modelkami na fryzury ślubne (z odrobiną fryzjerskiego szaleństwa :)). W grę wchodzi czesanie i ewentualnie farbowanie (produktami Goldwell), bez cięcia. Po modelowaniu wykonana zostanie profesjonalna sesja fotograficzna, a zdjęcia wykorzystane na stronę
http://www.brunieccy.pl Zdjęcia na płycie otrzymają również modelki. Chętne osoby proszę o kontakt pod adresem biuro@avedon.pl - temat wiadomości "Fryzury".
Termin 15 listopada (poniedzialek)

Zapraszamy ! :)
do góry