Widok

Panny Młode ze Starogardu cz.IX

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwolę zacząć sobie nowy wątek...

Niestety jestem zmuszona moje wesele przełożyć na inny termin, z powodu nieobecności narzeczonego haha ;-)
W związku z tym jeżeli ktoś jest chętny na termin 09.07.2011 w Restauracji Starogród bardzo proszę o kontakt...
Sala jest idealna na wesele ok. 60 osobowe. Za osobę ok. 145 złotych.
Wpłacilam już 500 złotych zaliczki i chciałabym ją odzyskać. Właściciel powiedział, że ją odda jak znajdziemy innych narzeczonych na nasze miejsce...
Dobrego Dj oddam gratis ;-) napewno nie uda mi się wyegzekwować od niego zaliczki także na ten termin bylby już 300 zlotych tanszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ślub miała 10 kwietnia , obraczki robili podajże w marcu :)
rozmawiałam własnie z siostra i potwierdziła że płacili 1400 bo jej diamencik kosztował 200 zł :) bez kosztowałyby 1200, i nie mieli wogóle swojego złota...tyllko tak sobie teraz myślę że teraz ceny moga byc wysokie ponieważ złoto jest drozsze niż było w marcu i może stąd wynika różnica w cenach ale żeby zaraz prawie 2 razy tyle.hmmm...
Witam dziewczyny, powoli przygotowuję się do wesela, większość spraw takich jak salę już wybrałam ale pozostał mi jeszcze do wyboru pojazd na mój wymarzony ślub i zastanawiam się pomiędzy bryczką a jakimś samochodem, może limuzyna? I doszłam do wniosku że bryczka trochę za droga (stadnina koni chyba tylko wynajmuje) a biorąc pod uwagę że ślub biorę w listopadzie to pogoda może nie dopisać. Słyszałam że w Starogardzie jest pan który zajmuje się typowo wynajmowaniem samochodów na śluby, firma nazywa się Flaga Limuzyny, czy ktoś miał samochód od nich ?
Błażej, a czy słyszałeś o Piekiełkach w Starogardzie? Myślę że tam zrobiłbyś fajne fotki... Może nie najłatwiej się tam dostac (zwłaszcza po deszczu) ale kierując się w głąb jest naprawdę pięknie... dziko.....jest rzeka, stare drzewa, przebiegają też tam tory....lasek
Moje ulubione miejsce kiedy jeszcze mieszkałam w St...
Cześć dziewczyny witam po dłuższej nieobecności. Po pierwsze chciałam podziękować Ani za piekne buciki :) pasują i są śliczne. Właśnie dowiedziałam się ,że trzy tyg. przed moim weselem czeka nas weselisko kuzynki :)))super!!!
ahh Nika..wiec tobie jednak pasuja..a przyznam sie bez bicia,ze liczylam,po cichu,ze moze na mnie beda dobre,ale ciesze sie,ze masz juz cos z glowy:-)) ja sobie cos tam kupie..a mozesz mi zdradzic ile cm ma obcas? bo ja nie bardzo wiem jakie kupic..z reguly nie chodze na obcasach i nie chcialabym chodzic na wlasnym wselu jak robokop:P
Stokrotko moje buty mają 3 cm obcas ja z reguły nie chodzę na wysokich obcasach a zależy mi na wygodnych tańcach więc ciesze się ,że nie są takie wysokie :)
Dziewczyny tak sobie pomyślałam ,że fajne foty mogły by wyjść w stadninie koni :) ale czy oni tam się by zgodzili na sesje oto jest pytanie :) te budynki i stajnie to też takie stare z czerwonej cegły no i koniki :P
hej dziewczyny :) widzę, że i Wasze przygotowania powoli idą do przodu :) zazdroszczę Wam, bo ja teraz się nudzę :P muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie ;) chociaż od ślubu tak mi czas leci szybko, że szok
Hej dziewczyny! Ja się tak zakochałam w przygotowaniach ślubno - weselnych że postanowiłam otworzyć firmę organizującą różne imprezy ale specjalizującą się w organizowaniu ślubów wesel i rocznic. Niedługo będę załatwiać te wszystkie formalności i rozpocznę działalność.
buninka zazdroszczę samozaparcia, też mi się taka firma marzyła :)
hey Dziewczyny, przed chwilą dzwoniła do mnie bliska koleżanka..że wychodzi za maż..11 06 2011..potem moja kolej na 06 08 2011 a potem nasza kolejna kolezanka 03 09 2011 - my 3 muszkieterki:-))
Nilla a jak tam wyszedl Twoj pierwszy taniec?
Marzenko, chyba nienajgorzej ;)
nilla mi tez strasznie szybciutko czas leci po slubie,juz ponad dwa miesiace.Nie obejrzymy sie kiedy a bedzie rok dwa i jeszcze i wiecej...
No teraz mozna tylko dziewczynom pozazdroscic.Ja powolutku pozbywam sie tych wszystkich gadzetow slubnych,sprzedalam welon poduszeczke na obraczki i rekawiczki.Mam jeszcze bizuterie slubna z perelek ale ja chyba zostawie sobie na pamiatke:-)
Witam, zwolnił się termin na makijaż 6.08.2011 godz 12.00 zapraszam, Ania Olejnik
a co kurka odmowila makijazu?;-)
Darunia, ja narazie sprzedałam zawieszki, które sama zrobiłam :P ale potem zmieniłam zdanie odnośnie kolorystyki i były nowiutkie więc może komus kto je kupił sie przydadzą :) a propo dziewczyny może któraś chce kupić rękawiczki kabaretki?:) też nowiutkie :) myślę, że zimową porą ciężko sprzedać takie ślubne rzeczy :/
Dziewczyny czy ktoras z Was robila fotoalbumy u fotografa i ile to kosztowalo? Moj fotograf tez je robi, ale niestety cena jest zbyt wysoka dla mnie a szukam czegos przyzwoitego i w rozsadnej cenie
cena takiej fotoksiążki to około 300 zł 20x20 papier metalic, pozdrawiam Julia
fotografia ślubna 503765745
do góry