Widok

Panny Młode ze Starogardu cz.IX

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwolę zacząć sobie nowy wątek...

Niestety jestem zmuszona moje wesele przełożyć na inny termin, z powodu nieobecności narzeczonego haha ;-)
W związku z tym jeżeli ktoś jest chętny na termin 09.07.2011 w Restauracji Starogród bardzo proszę o kontakt...
Sala jest idealna na wesele ok. 60 osobowe. Za osobę ok. 145 złotych.
Wpłacilam już 500 złotych zaliczki i chciałabym ją odzyskać. Właściciel powiedział, że ją odda jak znajdziemy innych narzeczonych na nasze miejsce...
Dobrego Dj oddam gratis ;-) napewno nie uda mi się wyegzekwować od niego zaliczki także na ten termin bylby już 300 zlotych tanszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Marzeno niestety mail nie działa, proszę o kontakt na: fotografiaweselna.za.pl
Pani Julio moze Pani sprobowac jeszcze raz marzenafraczek@msn.com
Pani email tez niestety nie jest poprawny:)
Racja, podałam adres strony zamiast maila ;) mail: fotografiaweselna@vp.pl
Czy macie może jakieś namiary na sprawdzonego bramana na wesele?
Witam,dlugo tu nie zagladalam,widze ze duzo nowych forumowiczek mamy:-)
Niestety nie znam sprawdzonych barmanow.
No no ona-stg tak Ci malym kroczkiem czas do wesela biegnie az pozazdroscic..
Darunia no biegnie biegnie :) po malu juz zaczynamy dalej ruszac z przygotowaniami :) a od nowego roku to juz calkiem sie zacznie jazda :)
Cześć dziewczyny ale czas szybko mija u nas przygotowania pełną parą mamy już spotkanie w poradni przedmałżeńskiej gdyż mojego D. nie będzie dłużej w kraju i nie chcemy potem się stersować ,że niezdążymy tego załatwić . Zdam relacje jak było ;) Kolejny krok do przodu :)
Chociaz mam juz to wszystko za soba to lubie czytac i sledzic forum jak wy sobie radzicie z tym wszystkim dziewczyny.To najwspanialszy czas jaki moze byc te przygotowania,przymiarki sukni dobieranie wszystkich dodatkow no i wreszcie ten dzien na ktory tak wszyscy czekamy.Bo pozniej to juz zostaja tylko wspomnienia...
Dziewczyny czy robila ktoras przyjecie jakies w Andrzejowej Chacie?
Ja tam osobiście nie mialam okazji robic żadnego przyjęcia ale moja koleżanka miała tam wesele i była bardzo zadowolona jedzenie ponoć super, obsługa też ok.
Ja robiłam tam urodziny i jestem bardzo zadowolona. Nie polecam jednak tego lokalu latem na dużą imprezę bo nie mają klimatyzacji. Byłam raz maszkiem na weselu i myślałam że umrę z duchoty. Ze wszystkich ludzi spływał pot; z twarzy panny młodej też. Uwierzcie mi - to nie wyglądało zbyt ciekawie.
Darunia moj brat tam robił wesele, jedzenie faktycznie dobre, ale tak jak pisze buninka byla masakra, co prawda klimatyzacja byla, tylko przy takich upalach jak mielismy teraz w lipcu niewiele dala.
czytam sobie i gdzieś z boczku obserwuję Wasze ślubne poczynania :)
Buninka jak tam biznes?:)
WITAM MAM PYTANKO O NAMIARY DO TEGO ZESPOŁU TRIO BROTHERS Z SUBKÓW MA KTOŚ?
Dzieki za relacje dziewczyny odnosnie Andrzejowej Chaty,zamierzam tam urzadzic male przyjecie i chcialam poznac opinie bo nie mialam okazji tam byc,ale slyszalam ze wlasnie bardzo fajnie tam jest i duzo osob sobie te knajpke chwali.
Witam serdecznie, dla koleżanek które zastanawiają się nad zrobieniem fotoksiążki przesyłam dwa przykładowe zdjęcia. Książka co prawda była dosyć droga bo wykonana na papierze metalic w rozmiarze 20x30 cm aczkolwiek wydaje mi się że warto. Niestety nie widać połysku tak jak w rzeczywistości ale ciężko żeby to dobrze ująć :)

image

Uploaded with ImageShack.us

image

Uploaded with ImageShack.us

Przepraszam za jakość zdjęć, robiłam je wczoraj wieczorem na szybciora.
Z tych fotek nic nie wywnioskujemy ;) prosze wkleić je w miejszym formacie.
Studio fryzur "Brunieccy" (http://www.brunieccy.pl szuka dziewczyn, które zgodzą się być modelkami na fryzury ślubne (z odrobiną fryzjerskiego szaleństwa :)). W grę wchodzi czesanie i ewentualnie farbowanie (produktami Goldwell), bez cięcia. Po modelowaniu wykonana zostanie profesjonalna sesja fotograficzna, a zdjęcia wykorzystane na stronę
http://www.brunieccy.pl Zdjęcia na płycie otrzymają również modelki. Chętne osoby proszę o kontakt pod adresem biuro@avedon.pl - temat wiadomości "Fryzury".
Termin 15 listopada (poniedzialek)

Zapraszamy ! :)
my też robiliśmy obrączki u Czarkowskiego naprawdę super jesteśmy zadowoleni i z ceny i z jakości po za tym zrobił je nam bardzo szybko czekaliśmy nie cały tydzień. Jeżeli macie jakieś pytania do niego to jego numer to 504 77 80 50 można śmiało dzwonić facet jest bardzo miły i kontaktowy .
Zapraszam na makijaże z dojazdem do domu, profesjonalnie, na terenie STG dojazd bezpłatny, zapisy na rok 2011, zapraszam równiez na makijaże Andrzejkowe, Sylwestrowe, Studniówkowe i inne, kontakt: ania.olejnik@wp.pl lub tel. 693 58 51 58
Czesc dziewczyny:) czy byla ktoras na weselu w Jeziorniku w Borzechowie?chcialabym poznac opinie, rozwazam te sale na nasz cudowny dzien;)
do góry