Widok

Panny Młode ze Starogardu cz.IX

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwolę zacząć sobie nowy wątek...

Niestety jestem zmuszona moje wesele przełożyć na inny termin, z powodu nieobecności narzeczonego haha ;-)
W związku z tym jeżeli ktoś jest chętny na termin 09.07.2011 w Restauracji Starogród bardzo proszę o kontakt...
Sala jest idealna na wesele ok. 60 osobowe. Za osobę ok. 145 złotych.
Wpłacilam już 500 złotych zaliczki i chciałabym ją odzyskać. Właściciel powiedział, że ją odda jak znajdziemy innych narzeczonych na nasze miejsce...
Dobrego Dj oddam gratis ;-) napewno nie uda mi się wyegzekwować od niego zaliczki także na ten termin bylby już 300 zlotych tanszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam tam na zabawie weselnej jako gość, bawiłam się dobrze. jedzenie chyba wszystkim smakowało. miła obsługa. pozdrawiam
zapraszam jeszcze raz chętne dziewczyny do spędzenia miło czasu, poznania najnowszych fryzur ślubnych i uczestniczenia w sesji :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hejka dziewczyny byliśmy w poradni przedmałżeńskiej i muszę powiedzieć ,że byłam mile zaskoczona pani przesympatyczna :)czyli kolejny kroczek do przodu.
Nika w poradni przedmalzenskiej nie jest tak starsznie jak sie wszystkim wydaje,aczkolwiek duzo zalezy od pani prowadzacej,my akurat trafilismy na pania wporzadku wiec tez mile wspominamy te wizyty.
Niestety w Jeziorniku nie mialam okazji goscic wiec nic nie moge powiedziec na ten temat.
A wlasnie dziewczyny juz zamezne-planujecie cos na pierwsza rocznice slubu?Ja juz rozwazam kilka propozycji,wiem ze mam jeszcze sporo czasu ale chcialabym jakos uczcic te pamietna date...
Pozdrawiam
Wlasnie mysle i nie moge nic wymyslic, tez bym chciala cos wyjatkowego
Witam serdecznie,

Udostępniamy limuzyny z kierowcą na wszystkie okazje:
ślub, wieczór panieński/kawalerski, urodziny,
komunia, studniówka, rocznica, opera, koncert
rockowy, odbiór z lotniska, impreza firmowa czy spotkanie biznesowe. W ofercie dwa Lincolny Town Car 9 metrów, zabytkowy Mercedes Ponton 1958r. oraz Mercedes klasy E.

Jesteśmy liderem branży limuzynowej w Starogardzie Gdańskim.

Dla wszystkich forumowiczek rabat 10% na wszystkie nasze usługi.

Pozdrawiam
Przemysław Flaga
witam wszystkich
mam wesele 26 czerwca 2011 w Wojciechu kto ma w tym samym terminie?
http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_36,of3746.html-co sadzicie?

fotograf-pan Krzysztof Rudek

zespół-Cameleon

impreza w K2 w Borzechowie

nie mam kamerzysty
nie mam takze pomysłu na moje długie i grube włosy,za duzo tych salonow u nas
Fotografa lepszego znaleźć nie mogłaś ;) polecam Krzysia w 200 % :):)
z fryzjerów polecam Anię Plattę, z Platta Atelier na ul.Chojnickiej :)
babeczki, polećcie jakiegoś fajnego dj-a (wodzireja), który będzie zabawiał gości przez całe wesele i w profesjonalny sposób poprowadzi oczepiny.
image
Ja-Aga - ja też poszukiwałam DJa i zrobiłam w tym celu mega zestawienie z opiniami z tego forum, kontaktami itd. a co najważniejsze z cenami

jak podasz maila to prześlę Ci efekt moich poszukiwań :)
osobiście nie mogę polecić żadnego bo sama jestem przed ślubem i nie mam doświadczenia. Do tej pory na wszystkich weselach na jakich byłam grały głównie zespoły. A moim osobistym zdaniem lepszy jest DJ.
super takie zestawienie, pewnie się przyda.
mój mail: boryska81@wp.pl
dziewczyny załóżcie nowy wątek bo ten się długo otwiera, mi chyba już nie wypada ;)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=194525&c=1&k=11
to to mój pierwszy i od razu okrągła 10 :D
Witam serdecznie pary, które poszukują samochodu na swój wymarzony dzień.

Udostępniamy limuzyny z kierowcą na ślub, wieczór panieński oraz wieczór kawalerski. W ofercie dwa Lincolny Town Car 9 metrów, zabytkowy Mercedes Ponton 1958r.

Działamy na terenie Starogardu Gdańskiego i okolic.

Dla wszystkich forumowiczek rabat 10% na wszystkie nasze usługi.

Pozdrawiam
Przemysław Flaga
Czarkowski SUPER gorąco polecam obrączki prześliczne, pełno wzorów, miła obsługa wielkie dzięki że mi go poleciłyście, wiem że powstaje jego stronka internetowa i zaczyna już je uzupełniać w zdjęcia obrączek. http://www.jubilerczarkowski.pl
do góry