Widok

Panny Młode ze Starogardu cz.IX

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwolę zacząć sobie nowy wątek...

Niestety jestem zmuszona moje wesele przełożyć na inny termin, z powodu nieobecności narzeczonego haha ;-)
W związku z tym jeżeli ktoś jest chętny na termin 09.07.2011 w Restauracji Starogród bardzo proszę o kontakt...
Sala jest idealna na wesele ok. 60 osobowe. Za osobę ok. 145 złotych.
Wpłacilam już 500 złotych zaliczki i chciałabym ją odzyskać. Właściciel powiedział, że ją odda jak znajdziemy innych narzeczonych na nasze miejsce...
Dobrego Dj oddam gratis ;-) napewno nie uda mi się wyegzekwować od niego zaliczki także na ten termin bylby już 300 zlotych tanszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Dziewczyny! Trochę tak nie w temacie, ale jak by się którejś nudziło... Odkryłam na forum pewien wątek... Uśmiałam się do łez! chodzi o (i tu cytuję) "dziwactwa naszych facetów". Proponuję przeczytać od deski do deski, ale jak ktoś nie ma tyle czasu to niech znajdzie wpis od anki797 czy (baaardzo długi wpis z dnia 2007-04-19 - łatwy do znalezienia) i późniejsze dopiski autorki tekstu o "panu w czapeczce w żółwiki". Poprawa humoru gwarantowana!!! Oto link: http://forum.trojmiasto.pl/dziwactwa-naszych-facetow-dla-smiechu-t46763,1,11.html?hl=matka#hl
PS. mam nadzieję, że nikt się nie wkurzy o zaśmiecanie wątku pierdołkami nie w temacie :) Miłej lektury :)
heh:-))
w restauracji galeria smakow - w galerii wierzyca:-) wiec z rynku rzut beretem:-))

a ty Nika?
Ciekawy pomysł :) ja sobie też tak żartowałam , bo ciągle nie możemy się zdecydować czym pojedziemy. Stokrotko a w jakiej restauracji ty masz wesele?
hey hey:-))
u nas tez maly spokoj nastal..w pn jedziemy podpisac umowe z kamerzysta i fotografem i na pol roku wlascwie spokoj..heh:-)) w tym spokojnym czasie bede przygotowywala podziekwoania dla gosci, zaproszenia..zawiadomienia..

co myslicie zeby do slubu jechac miejskim autobusem?? do usc a potem juz pieszo 3 minutki do restauracji:-))
Witam dziewczyny melduje sie w nowym wątku u mnie narazie mały zastój w przygotowaniach :)
Witam rowniez w nowym watku:-)
osobista stylistka,wizazystka,,,0784028237,twoja.osobista.stylistka@gmail.com,,no i znalazlam jakas nowoczesna kwiaciarnie maja w ofercie pakiety,,http://www.griffe.com.pl
witajcie,polecam fajna stronke gdzie sa sliczne sukienki ,,www.Demetrios.-,,,strefa niskich cen ,naprawde polecam.co do bukietu ja mysle o orchideach albo storczykach,co do makijazystki sprubujcie pod numer 0784028237 pani jest z tczewa
zuczku zmien suwaczek:-)

jestem juz po obiadku..ahh..teraz czas na slodkie lenistwo:-))
http://forum.trojmiasto.pl/SPRZEDAM-Piekna-suknia-firmy-Agora-t172459,1,130.html

gdyby ktos był zainteresowany ;)
zuczek, daj ogloszenie - nowy watek..a w tytule napisz,ze chcecie odsprzedac termin an wesele..mysle,ze w ten spobo szybciej sie ktos znajdzie..chociaz nigdy nic nie wiadomo..

czy w stg sa jakies komisy z sukniami slubnymi?
chcialabym kupic albo szyc,ale najpierw musze zrobic pielgrzymke po salonach:-))
Sorki, że tak szybko nowy wątek, zrobiłam to egoistycznie - chciałam żeby mój post był pierwszy co może się jakaś chętna para na mój termin w Restauracji Starogród się znajdzie...

Mój narzeczony wyjeżdza do USA w styczniu na "pół roku", ale sam w to pół roku nie wierzy i wie, że będzie musiał zostać tam dłużej... Oboje zdecydowaliśmy o przełożeniu wesela na rok 2012.

Mam nadzieję, że uda nam się co nieco poprzekładać nie tracąc zaliczek :-)
już nowy wątek ??
melduję się w nowym wątku :)
dziś złożyłam wniosek o dowód, miesiąc czekania :/
miłego dnia :)
oj zuczek tak mi przykro..szkoda..gdybysmy nie zmieniali terminu to teraz moglibysmy sie z Wami zamienic..ale my tez jzu raz zmienialismy date,wszystko odekrac,potem znowu zakrecac..teraz juz wszystko mamy co najwazniejsze na 6 sierpnia..

powodzonka Tobie zycze..na pewno ktos sie znajdzie..a kiedy Twoj PM wraca?
do góry