Widok

Panny Młode ze Starogardu cz. XI

Wesele Temat dostępny też na forum:
No to hop do nowego wątku starogardzkich panien młodych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ankadianka to milego swietowania :)

Biala a jakie teraz masz nazwisko? :) bo już kiedyś się zastanawiałam :) jak co to pisz na priv :) i daj koniecznie znać jaka będzie płeć dziecka jak już będziecie wiedzieli :)

Nika a jak przygotowania? :)
Mój narzeczony dojrzał do decyzji kupna garnituru hehehe wreszcie :) także czeka nas rajd po sklepach a jak to u was dziewczyny jest panowie już po zakupach garniturów czy przed? Teraz mam urlop więc się delektuje załatwianiem wszystkich spraw :)))
Nika mój narzeczony jeszcze nie dojrzał do kupna garnituru :) ma jak na razie buty, ktore kupil w grudniu z zamiarem noszenia i ich rozchodzenia :) puki co leżą w szafie w pudełku :) stwierdził, że garnitur kupi w czerwcu bo może jeszcze schudnąć (ostatnio zrzucił 15 kg :) ja zresztą też 14 kg :)) albo przytyć więc na razie nie widzi potrzeby szukania czegoś dla siebie :) ach ci mężczyźni :)
heehehe dobre u nas też toczyły się takie rozmowy ale między czasie okazlo się ,że czeka nas weselicho kuzynki więc musiał dojrzeć troszkę wcześniej :P
Ona-stg a co za diete stosujesz badz stosowalas? Wiesz ja zawsze bylam pulchniutka,a jak przyszedl czas wesela to mnie tak stres zjadal ze zgubilam tez bardzo duzo,bylam wrecz chuda.A teraz jestem znowu paczulek:-)i bede jeszcze wiekszy,ale mam nadzieje ze z czasem pozniej zgubie.
Dzien dobry Dziewczyny:-))
uff jak dobrze,ze jest pt:-)) chociaz dla mnie pracowity po pracy..ide do siosrty myc okna..bo ona nie moze..a kobiecie ...sie nie odmawia:-))

mialam dzisiaj przykry sen..snilo misie,ze moj PM i ja pojechalismy do jakis znajomych na kilka dni..a okazalo sie,ze oni maja remont i zniwa (:P) wiec zostalismy na dluzej..no i pewnego dnia spojrzalam na mojego A ze on takimi maslanymi oczami na kolezanke patrzy (tak w ogole to nie znam nikogo kto by wygladal jak ta dziewczyna we snie) no i zapytalam czy cos ich laczy..na poczatku mowil,ze nie..a potem zapytalam czy sie calowali..tak..a sex..tak..ile razy? a on jakies wyliczenia mi dal..a ja i co dalej? i on pol nocy tez z nia spedzilem..ile takich nocy..50 x iles tyg. i na koniec wyszlo,ze on mnie zdradza prawie rok..poplakalam sie i chcialam go uderzyc prawa dlonia w twarz,ale ze jestem leworeczna to mi nie wyszlo..i lewa poprawilam..zaczelam uciekac a on mnie ognil..i sie obudzilam przestraszona..zla na niego..i urazona..:((( uff..mam nadzieje,ze to tylko sen..sen,ktory zadnej z nas sie nie przytrafi w zyciu...
Biala na dukanie jesteśmy, teraz utrwalamy stracone kg :) też mam nadzieję, że troszkę jeszcze przed ślubem zrzucę :) a właściwie to bym chciała troszkę oponę z brzucha zgubić :)

Stokrotka to miałaś niezły sen, bo to był tylko sen bo taka rzeczywistość to masakra :(
A mojemu Ł. też się śnił wczoraj sen o ślubie :) coś mówił że jedzenia na ślubie zabrakło, coś z kościołem było :P śmiałam się z niego, że chyba się stresuje :P:P
Ona stg ja ci mowie troszke stresu i kilogramy same leca.Niby sie mowi ze nie ma co sie przejmowac ale zawsze cos nas martwi,a to czy sie uda czy wszystkiego wystarczy itd.A po weselu ten stresik okaze sie zbedny.A planujecie jakis wypadzik po weselu?
Hej dziewczyny jestem już trochę spokojniejsza :) garnitur i wszystkie dodatki zakupione :))). Wczoraj byliśmy w USC i po metryki w biurze parafialnym dziś idziemy spisać protokół troche mam stresa ;) zobaczymy jak pójdzie. Miłego dnia wszystkim forumkom życzę.
biała co do stresu, to niestety niektórzy go zajadają słodyczami, tak jak ja ;)
choć w piątek przed ślubem miałam tyle biegania że zwaliłam 1,5 kg :D
co do oponki, to ja przed ślubem chodziłam na masaże wyszczuplające i kilka cm z talii a przede wszystkim z boczków zeszło :):)
Dukan? dużo słyszałam, ja bym umarła :P bo nie umiem aż tak stosować diety :) no chyba, że się nawzajem pilnujecie :)
nilla a gdzie sa takie masaze wyszczuplajace? ile kosztuje??

ja zaczelam sobie biegac wieczorkami..do tego dojda burzuszki..

ja tez stres zajadam slodkim:(((
Tak drogie dziewczyny my zawsze mamy przerabane ze musimy tak dbac o linie :-)).Mnie stres strasznie odchudzil.Co do slodkiego to ja nie jestem "slodkim leonkiem",mnie zadowalaja bardziej konkretne pysznosci,a teraz to juz wogole,slodycze dla mnie nie musialyby istniec.Ale kazda z nas ma inaczej.

No wlasnie Nilla ile takie przyjemnosci kosztuja?
No dziewczyny my już jesteśmy po spisaniu protokołu :) nie było tak źle Ksiądz widział ,że jesteśmy troche zestresowani fajnie rozładowywał napięcie żartami . Nie było żadnych krępujących pytań i odpowiedzi udzielaliśmy razem. Ehhhhhhhhhhh fajnie ,że już mamy to za sobą. :)
Dziewczyny podpowiedzcie gdzie u nas sa fajne ubiory ciazowe.Potrzebuje sukienki bo ide na wesele,a bede juz ze sporym brzusiem.Albo moze namiary na dobra krawcowa.Ile wogole kosztuje uszycie sukienki bo ja nigdy nie mialam szyte nic wiec nawet nie orientuje sie w cenie.
biała u nas w Kupcu jest jeden box dla kobiet w ciazy..bylam tam bo moja sis tez bedzie mamusia..ale powiem,ze ceny mnie zamurowaly..zwykla bluzka bez szalu za 85 zl..szok..

Nilla szyla sobie suknie na poprawiny u krawcowej, pisala do mnie ost. ze krawcowa ta przeniosla sie z zakladem gdzies przy urzedzie gminy..moze warto sie tam wybrac..a w ktorym miesiacu bedziesz jak bedziecie szli na slub?? moja siostra tez bedzie miala juz niezly brzusio jak beda szli do nas:-))
Tak w kupcu tez bylam raz i jak szybko tam weszlam tak tez szybko wyszlam.Ceny naprawde kosmiczne,ale po sukienke to bede musiala sie gdzies wybrac.Jak pojde na wesele to bede juz daleko - koniec 7-ego m-ca poczatek 8-ego,takze wiesz....laska niesamowita hehe
Biała ta krawcowa to pani Beata to jej numer 693078999 beti-stg@wp.pl też u niej szyje sukienkę na wesele do kuzynki i na moje poprawiny co do ceny to zależy od tego co będziesz chciała mieć uszyte ale jak widzialam sukienkę Nilli to stwierdziłam ,że naprawde jest kobitka dobra.
przepraszam, ale ja rzadko tu zaglądam
co do masaży, ja chodziłam do kolegi, ale wiem, że teraz gdzieś w poznaniu pracuje więc nie masuje. jeden masaż kosztuje ok.60 zł. ja wzięłam 12 zabiegów, bardzo byłam zadowolona. kilka cm mi z talii i boczków zeszło.
na bieganie niestety ja się nie nadaję, strasznie mnie to męczy. ze stepu zrezygnowałam, bo ciągle chorowałam. teraz ćwiczę w domu rower,piłka, hula hop z masażerem i od ślubu zwaliłam jeszcze 3 kg :)
wczoraj byłam w salonie Eva na zabiegu endermologii brzucha, mam tak wymiętolony, że cały mnie boli :P
co do krawcowej, to ja niestety nie wiem jak się nazywa itp, ale niebawem sama się do niej wybieram. szyje super, ale nie idźcie na ostatnią minutę, bo często opóźnia umówiony termin odbioru. trochę się nachodziłam do niej. aha sukienka, krawat plus szycie wyszły nas chyba 130 zł.
dzieki nilla to nieduzo,rozumiem ze material sama kupuje.Te wszystkie ciazowe ubiory w tych sklepach przypominaja worki na kartofle i mam wrazenie ze jeszcze pogrubiaja
dla kobiet w ciązy fajne są bombki, nie pogrubiają :)
tak tak, material sama kupujesz
a u mnie rewolucja, tydz temu siostra urodzila blizniaki :)
do góry