Widok

Panny Młode ze Starogardu cz. XI

Wesele Temat dostępny też na forum:
No to hop do nowego wątku starogardzkich panien młodych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no mi juz stuka 34 w tym roku ,,,,no chyba ze sa tu jakies moje ruwiesniczki widze ze duzo jest tu z pelplina ja mieszkam w irlandi i cala ulica moja to pelplin,,,
ankadianka jak dobrze kojarze to marzenka ktora brala slub w zeszlym roku byla w podobnym wieku :) wiek nie wazny, wazne ze sie kochacie :)
Mój narzeczony akurat z Pelplina jest :) może nawet się znacie :)
w pelplinie większość ludzi się zna:)
ona-stg ma racje nie o wiek tu chodzi..najwazniejsze,ze jestescie razem szczesliwi, kochacie sie i pragniecie byc razem..

pelplin to mala miescinka, wiec masz racje..nie sposob sie nie znac..w stg wiekszosc ludzi sie zna a co dopiero pelplin:-)
ja jestem ze starogardu tak naprawde to nie znam nikogo z pelplina tylko tu gdzie mieszkam jest duzo ludzi z pelplina ,,,za moich mlodych czasow heee jezdzilam do ACcAPULKO ,,nie wiem czy dobrze napisalam ,,w klonowce to poznalam pare osob z pelplina ale upamietnila mi sie taka wysoka dziewczyna bladyna chyba Emila miala na imie,,niezla rozrabiara heee
Ankadianka...czy ja mam Ciebie przypadkiem malować na ślub? Pozdrawiam, Ania Olejnik
Troche nieładnie że o rezygnacji ze ślubu dowiaduję się z forum a nie od osoby która zamówiła makijaże, odmawiam makijazu innym kobietom na ten termin a teraz sie dowiaduję przez zupełny przypadek że nieaktualne....szanujmy siebie i innych, pozdrawiam, Anna Olejnik
ps. Zwolnił się termin na 02.07.2011
no faktycznie grubo!!
malaczarna ja rezygnuje z sali a nie z ciebie jezeli bym z ciebie zrezygnowala to bym zadzwonila przez moja chorobe o ktorej dowiedzialam sie nie dawno postanowilismy wziac slub bardzo malutki i szybciutki w usc dlatego nie rezygnowalam z ciebie zreszta obraczki i nie ktore rzeczy sa na 02-07 -11 i niestety nie chce tego zmieniac ,rezygnuje z nie potrzebnych rzeczy ale jesli ty za mnie podejmujesz decyzje i piszesz ze ta data jest juz wolna no to wydaje mi sie ze nie ladnie jest z twojej strony ,,,trudno,przykro mi czytac a tym bardziej pisac takie rzeczy na forum...
niestety choroba nie wybiera,,,
Aniu, przykro mi bardzo że jesteś chora ale nie dziw się mojej reakcji jak czytam na forum że rezygnujesz ze wszystkiego choć masz już wszystko przygotowane, na forum nic nie pisalaś że ślub się jednak odbędzie, tylko że musisz zrezygnować z powodu choroby, a ja nie zostałam o tym poinformowana, więc czytając Twoje wypowiedzi jedyny wniosek wyciągnęłam bo może nieświadomie wprowadziłaś mnie w błąd, życze powrotu do zdrowia, odezwij sie do mnie na gg 1635544, pozdrawiam
hm..ja tez myslalam,czytajac wypowiedzi,ze slubu nie bedzie teraz..
ale na pewno wszystko sobie wyjasnicie:-))
my tez mamy slub cywilny..:-)))

kurcze jak mi sie nic dzisiaj nie chce:(
melduję się
już czwartek, eh
dobrze,ze czwartek:-)) jeszcze pt i weekend..tym razem ma bez uczelni:-))
ja kochane rezygnuje z koscielnego ,mysle ze narazie taki szybki cywilny ,a za rok koscielny ,,,szkoda mi tego co juz mam przygotowane ale co jest to jest ,,,narazie jezdze po klinikach 04-04 bede juz wiedziala jaka decyzje podejma lekarze,,,
my dzis obchodzimy SW.PATRYKA ,,CALA IRLANDIA PIJE,,,,NO TO NA ZDROWIE ZA WAS DZIEWCZYNY,,,
Witam rowniez w nowym watku!!!

Ona-stg jeszcze niestety nie znam plci ale niebawem sie okaze juz nie moge sie doczekac.
A tak na marginesie to moj maz tez 18 lat mieszkal w Pelplinie:-))
Macie fajnie w tej Irlandii,ze dzien wolny od pracy..i tak fajnie,ze kazdy ma na zielono byc ubrany..i tak jest faktycznie??
mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze z twoim zdroofkiem i lekarze 04.04. powiedza same dobre wiadomosci dla Ciebie..nie wiem z jaka choroba sie zmagasz,ale my tu 3mamy za Ciebie kciuki:-))
musi byc dobrze no nie? trzeba w to wierzyc..
Melduje sie po dłuższej nieobecności. Ankadianka życzę zdrówka i samych dobrych wieści.
do góry