Widok
ja jestem ze starogardu tak naprawde to nie znam nikogo z pelplina tylko tu gdzie mieszkam jest duzo ludzi z pelplina ,,,za moich mlodych czasow heee jezdzilam do ACcAPULKO ,,nie wiem czy dobrze napisalam ,,w klonowce to poznalam pare osob z pelplina ale upamietnila mi sie taka wysoka dziewczyna bladyna chyba Emila miala na imie,,niezla rozrabiara heee
Troche nieładnie że o rezygnacji ze ślubu dowiaduję się z forum a nie od osoby która zamówiła makijaże, odmawiam makijazu innym kobietom na ten termin a teraz sie dowiaduję przez zupełny przypadek że nieaktualne....szanujmy siebie i innych, pozdrawiam, Anna Olejnik
ps. Zwolnił się termin na 02.07.2011
ps. Zwolnił się termin na 02.07.2011
malaczarna ja rezygnuje z sali a nie z ciebie jezeli bym z ciebie zrezygnowala to bym zadzwonila przez moja chorobe o ktorej dowiedzialam sie nie dawno postanowilismy wziac slub bardzo malutki i szybciutki w usc dlatego nie rezygnowalam z ciebie zreszta obraczki i nie ktore rzeczy sa na 02-07 -11 i niestety nie chce tego zmieniac ,rezygnuje z nie potrzebnych rzeczy ale jesli ty za mnie podejmujesz decyzje i piszesz ze ta data jest juz wolna no to wydaje mi sie ze nie ladnie jest z twojej strony ,,,trudno,przykro mi czytac a tym bardziej pisac takie rzeczy na forum...
Aniu, przykro mi bardzo że jesteś chora ale nie dziw się mojej reakcji jak czytam na forum że rezygnujesz ze wszystkiego choć masz już wszystko przygotowane, na forum nic nie pisalaś że ślub się jednak odbędzie, tylko że musisz zrezygnować z powodu choroby, a ja nie zostałam o tym poinformowana, więc czytając Twoje wypowiedzi jedyny wniosek wyciągnęłam bo może nieświadomie wprowadziłaś mnie w błąd, życze powrotu do zdrowia, odezwij sie do mnie na gg 1635544, pozdrawiam
Macie fajnie w tej Irlandii,ze dzien wolny od pracy..i tak fajnie,ze kazdy ma na zielono byc ubrany..i tak jest faktycznie??
mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze z twoim zdroofkiem i lekarze 04.04. powiedza same dobre wiadomosci dla Ciebie..nie wiem z jaka choroba sie zmagasz,ale my tu 3mamy za Ciebie kciuki:-))
musi byc dobrze no nie? trzeba w to wierzyc..
mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze z twoim zdroofkiem i lekarze 04.04. powiedza same dobre wiadomosci dla Ciebie..nie wiem z jaka choroba sie zmagasz,ale my tu 3mamy za Ciebie kciuki:-))
musi byc dobrze no nie? trzeba w to wierzyc..