Widok

Panny Młode ze Starogardu cz. XI

Wesele Temat dostępny też na forum:
No to hop do nowego wątku starogardzkich panien młodych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
4 DNI CICHE?:p
Faktycznie cichutko,co z Wami dziewczyny?!

Dzieki Nilla porozgladam sie za bombkami:-).A co urodzila siostra,dziewczynki czy chlopcow a moze parke?
parkę :) dziewczynkę i chłopca, takie kruszynki 42 i 50 cm, ale już nadrabiają i wszystkim w głowie zawracają :)
Za jednym razem parka to cos wspanialego,gratuluje.Ja jeszcze nie wiem co bede miala,ale przyznam ze ciekawosc mnie zzera.Pewnie za jakies trzy tygodnie sie dowiem no chyba ze malenstwo splata figielka i odwroci sie dupcia do nas :-)

Nilla a jak tam u Was,planujecie cos?
oj Daria, uwierz, nie chciałabyś :) maluchy mają 12 dni i są naprawdę cichutkie i grzeczne, ale mamy przy nich urwanie głowy, zwłaszcza,że moja siostra bardzo wolno dochodzi do siebie po porodzie, więc trzeba jej pomóc.

my narazie planujemy kupno mieszkania, z jednej strony chciałabym mieć już dziecko, z drugiej nie spieszy mi się :) i sama nie wiem już co chcę :P

dziewczyny, która z Was ma narzeczonego z Pelplina??
Nilla widzialam fotki na FB blizniakow :) cudowne sa, gratulacje dla szczesliwych rodzicow :)

Ja mam narzeczonego z Pelplina, a dlaczego pytasz? :)
dzięki :)

aaa bo wczoraj byłam u kosmetyczki, która ma narzeczonego z pelplina, ślub w pelplinie bodajże w czerwcu i zaczęłam podejrzewać, czy to nie któraś z Was ;) a głupio mi było zapytać :P
No tak Nilla ciezko sie zdecydowac,ale my mielismy od razu po slubie w planach malucha,a teraz chociaz nawet go jeszcze nie ma to juz sie bardzo kocha.Wierze ze z blizniakami jest duzo pracy,napewno potrzebna jest pomoc.A ja wlasnie wrocilam z zakupow,buszowalam po sklepach z ubrankamii,sama frajda.

Ona-stg jak moge zapytac,macie slub w czerwcu,kiedy wysylacie zaproszenia?Bo ja tez ide na slub w czerwcu i nie bardzo wiem kiedy tego zaproszenia sie spodziewac.
hej dziewczyny..widze, ze przygotowania ida pelna para :)

jezeli ktoras z Waszych znajomych szuka sukienki slubnej lub slyszalyscie, ze ktos wlasnie suka bede wdzieczna za polecenie mojego namiaru :)

http://allegro.pl/pronovias-dante-tylko-teraz-okazja-sprawdz-i1537113497.html

wciaz nie moge jej sprzedac a serce az mnie boli jak patrze jak wisi w szafie i sie marnuje..oddam za 1/5 ceny :)
Nilla to nie ja :):)

Biala my tez mamy w planach bobaska zaraz po slubie :) w sumie to bardziej moj narzeczony chce, bo ja uwazam ze mam jeszcze czas :P ale jakby nie patrzec to i tak bede juz swoje latka miala :)
A co do zaproszen to my wiekszosc mamy juz rozdane, zostalo chyba troszke, bo ostatnio nie bardzo mielismy glowe do rozdawania i zawiadomien tez jeszcze nie wszystkich mamy rozdanych. Niektorzy mowili ze dosc wczesnie rozdajemy, ale ja wole szybciej dac niz potem sluchac ze za pozno dajemy :)

Karolla mi bardzo sie podobala Twoja sukienka, ale niestety nie na moja figure :) za duza oponke mam :P
Dzieki ona-stg.Tak tak nam juz latka leca i swoj wiek juz tez troszke mamy,nasze kumpelki z klasy prawie wszystkie maja juz maluszki albo i nawet dwojke dzieci.Ja tez zaproszenia rozdawalam duzo szybciej, o potwierdzenia prosilam a jak przyszlo co do czego to jeszcze sama musialam sie dowiadywac kto bedzie a kogo nie bo nawet nie wszyscy raczyli nas poinformowac,a wiadomo jak jest w restauracjii,nawet za tych ktorych nie ma trzeba zaplacic.U nas nawet znalezli sie i tacy ktorzy swa obecnosc potwierdzili a jak przyszed dzien wesela to ich nie bylo.
ja tez mialam takich super gosci, 8 osob nie przyjechalo a w piatek zalatwialam im hotel bo wydzwaniali do mnie, do dzis nie wiem czemu ich nie bylo

karolla, jestem w szoku, ze nikt nie chce kupic Twojej sukienki! i to za tak niska cene! jest sliczna przeciez

dziewczyny, Wy mnie tu nie dlujcie, ja sie jeszcze mlodo czuje :)
hey Dziewczyny:-))

no ,my tez po slubie mamy w planach dzidziusia..moja siostra teraz jest w ciazy i kazdy nad nia skacze:-) i juz mnie radosc niesie jak pomysle o dzieciecym gwarze u naszej mamy jak bedzie cala rodzinka na niedzielnym obiadku:-))
takze dziewczynki po slubie do "pracy" bo latka leca,a pozniej trudniej bedzie sie zdecydowac..
nilla, bedzie jak bedzie ;) nic na siłe
ja akurat w przeciwienstwie nie chciałabym od razu dziecka po słubie, ale kazdy jest inny i ma inna sytuacje :)
a blizniaki to fajnie, ale dla rodziców chyba spoooro roboty ;)
mnie się do dzieci nie spieszy, zwłaszcza po tych kilku dniach z bliźniakami :) za rok, dwa.....hehe miesiąc temu mówiłam, że w tym roku, więc to pewnie będzie spontan kiedy się zdecydujemy ;) ja tam młoda jeszcze jestem :)
Witajcie dziewczyny, bardzo długo mnie tu nie było ale fajnie że nasze forum wciąż istnieje i w dodatku ma coraz większe powodzenie, super:)
gratuluję Darii maleństwa które nosi pod serduszkiem, a ancediance życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Przy okazji ja też mieszkam w Irl. :) gratuluje też Asi że jej ślubu udzieli nasz ksiądz Maciek a Asia to nasz ks już wrócił na dobre do Stg? muszę się do niego wybrać na pogaduchy jak będę w Stg.
za tydzień jedziemy w "bardzo spóźnioną podróż poślubną" tak się cieszę że wkońcu sobie odpoczniemy. a wy nilla zdecydowaliście się w końcu na coś aaa i gratuluję też tobie kochana zostania ciotką. pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek
monicka a gdzie spedzacie podroz poslubna?
asiu proszę proszę:)nie widziałam ze łukasz taki pro rodzinny jest:)jak zwykle wszystko z internetu się dowiaduje... jak nie nasza klasa to facebook:)
yevele tak jak piszesz nic na sile :) na każdego przyjdzie czas :)

Monicka faktycznie długo Ciebie tutaj nie było :) witamy, witamy :)
Ks Maciej nie wrócił na stałe do Stg, przyjeżdża na urlop akurat w tym czasie i tak się fajnie złożyło, że go poprosiłam i się zgodził :) co do spotkania to jeżeli będziesz w tym czasie co ks będzie to właśnie chcemy z dziewczynami jakieś spotkanie zorganizować :) jak co to później chyba tym Aneta się zajmie więc powiem, żeby Ciebie też poinformowała :) ja do takich organizacji przed ślubem głowy nie będę miała :)
A gdzie wybieracie sie w podróż poślubną?

Dzoanna no widzisz jak nasz Łukaszek się zmienił :):) hehe :) on jak by mógł (to nie tak że nie może :P) to już teraz by rodzinę powiększał :) no ale na wszystko przyjdzie czas :)
Witaj Monia!!

Tak dziewczyny na wszystko przyjdzie czas,ale my sie zdecydowalismy bo moj mezulek tez ma juz swoje latka :-) Na wszystkich przyjdzie czas!!

Jak tam Ona-stg kiecka wybrana ostatecznie?
do góry