Widok

Panny Młode ze Starogardu cz. XI

Wesele Temat dostępny też na forum:
No to hop do nowego wątku starogardzkich panien młodych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koleżanka miała tam wesele dwa lata temu i nie narzekała na jedzenie. My przychylamy sie do Kryształowej sali. Umowy nie mamy podpisanej bo tak na prawdę nie znamy jeszcze daty ale jestem już po wstępnej rozmowie z właścicielką.
hej czy może mi ktoś coś powiedzieć o Karczmie Kociewskiej w Szpęgawsku? planuję wesele na 2014 rok i mój przyszły mąż chce właśnie tam. nie wiem nic na temat jedzenia. Pozdrawiam:)
tam jest bardzo ladnie :)
Karczma pod Wygoda w Sumienie jest teraz odnowiona i ma naprawde fajny klimat...bardzo ladnie urzadzona...oblsuga mila, ceny nie za wysokie..i sala na max 40 osob..:-)
WItaj

Kręgski Młyn w Kreu ma dwie sale jedna na ok 35 osób drug wieksza, teren przepiekny. Ogródek na ul.lubichowskiej rownież ma dwie sale mała i dużą.Obok Białego Kruka jest Strogród..., W Suminie jest super sala na taka liczbe osób(I wieksza) Pod Wygodą. W okolicach STg jest wiele ciekwych miejsc.
Wiem że niektórzy powiedzą że jestem wariatką i że nie mam co robić ale przyznam sie koleżankom Starogardziankom że zdecydowaliśmy sie z mężem zorganizować odnowienie ślubu. Planowany termin - okolice 5 rocznicy naszego ślubu czyli za dwa lata. Po uwagę bierzemy Kryształową Salę, Andrzejową Chatę i Białego Kruka bo raczej nie ma więcej sal na 30 osób. A może znacie jakieś inne klimatyczne miejsca? Byłabym wdzięczna za opinie na temat tych trzech sal.
no to sporo. a byłaś tam kiedyś na jakimś weselu?
130 osób
na ile osób??
bede miała
mialas tam wesele?
remize w Skarszewach
polecam sale :) swiezo po remoncie zrobiona na typową sale weselną, fakt terminy na przyszły rok prawie pozajmowane
oj teskno do tego dnia:), ja troche mam "powtorki", bo po kursie florystycznym zajełam sie dekorowaniem sal i kościołów:), więc przezywam ten dzien "ponownie", ale troche z innej strony:)

przygotownia rzeczywiscie, choc stresujace byly fajne, a kilka dni po ślubie tak stwierzdzilismy, ze chyba juz nic nie zalatwiamy, nie dzwonimy, jakos tak pusto - w telefonach sie zrobilo, ale Gosci dawali znac, ze im sie podobalo, podsylali fotki, wiec zaczely sie dziac nowe rzeczy i sprawy:)
hey hey:-)) my juz prawie rok po ślubie..ale czasami lubię tu zajrzec:-))

my vodke kupowalismy w hurtowni Total - do kazdej 0,5l bolsa byla 1l coca-cola - takze sie oplacalo a cena cos okolo 20zl..wiecej niz 20 na pewno nie:-))

a jesli chodzi o winka to w carefourze bylo ost carrlo sori za 16.99 albo 16.49 dokladnie nie pamietam:-))

kurcze..zazdroszcze przyszlym mlodym pannom tego calego przygotowywania..fajnie sie szukalo, pytalo o rady..dziewczyny tutaj byly niezasatpione:-)

pozdrawiam:-)
A tutaj nadal cisza...........................
HEJ

Nas jest za duzo na taki wypad i nie chce narażąc takie grupy na koszta:(
ja na panieński pojechałam z kumpelami do Szwecji :) gorąco polecam miejscówę :)
hej

No ja butów nie mam, on nadal nagi:) Tort mamy w cenie więc to odpada:)

Szukałam tanich wódek....calyczas szukam. Trzeba łapac propocje jaką wódke bys chciała może akurat gdzieś trafiła na taką i jest dobra cena:)

ja własnie zaczełam szukac domku na panienski bo moja miejsców okazała się zajęta:( a mysalałm ze jeszcze tyle czasu
witam ja jestem z STG slub za 11 tyg i 5 dni pozdrawiam
do góry