Widok
Nika dziękuję jeszcze raz :) zgadza się, kolejna sprawa odhaczona :)
A kiedy idziecie do pierwszej spowiedzi? Bo my zastanawiamy się nad tym czy nie wybrać się jeszcze teraz przed świętami.
I tutaj nasuwa się też pytanie, czy ksiądz udzieli nam teraz rozgrzeszenia skoro mieszkamy razem? Bo tak właściwie to nie powinien nam udzielić rozgrzeszenia, bo nie można itd... no ale skoro jest to już spowiedź przedślubna to w sumie innego wyjścia jakby nie patrzeć to nie ma :)
A kiedy idziecie do pierwszej spowiedzi? Bo my zastanawiamy się nad tym czy nie wybrać się jeszcze teraz przed świętami.
I tutaj nasuwa się też pytanie, czy ksiądz udzieli nam teraz rozgrzeszenia skoro mieszkamy razem? Bo tak właściwie to nie powinien nam udzielić rozgrzeszenia, bo nie można itd... no ale skoro jest to już spowiedź przedślubna to w sumie innego wyjścia jakby nie patrzeć to nie ma :)
Ona-stg jesli chodzi o spowiedz to faktycznie we Wojciechu sa bardzo wyrozumiali ksieza.Spowiedz trwa kilka minut i niczym nie rozni sie od zwyklej spowiedzi.Wiem z wlasnego doswiadczenia,bo na pierwszej spowiedzi bylam nawet u samego proboszcza (super czlowiek ) a na drugiej tez u bardzo sympatycznego ksiedza,ktory potem udzielal nam slubu.
Biala dziękuję za podpowiedź :) ogólnie to innych grzechów przecież nie mamy raczej idąc do przedślubnej spowiedzi :) ale chyba same się nakręcamy tym że to jednak ta spowiedź :)
Ja chyba załatwię 2w1 czyli spowiedź przedślubną i wielkanocną, bo jeszcze nie zdążyłam się wybrać, mam nadzieję, że tak można :)
Ja chyba załatwię 2w1 czyli spowiedź przedślubną i wielkanocną, bo jeszcze nie zdążyłam się wybrać, mam nadzieję, że tak można :)
Hey Dziewczyny:-))
jak po swietach?? pogoda nam dopisala wiec pewnie niejdna z nas ma opalona buzie:-))
niektorym z nas zostalo bardzo malo czasu..my idziemy na poczatku maja za obraczkami..u szatybelko w kupcu i careofurze maja teraz promocje obraczki od 900 do 1300 zl plus grawe gratis..
zaczynam sie zastanawiac nad grawerem..nie mam pomyslu co bym chciala miec wygrawerowane na obraczkach..
jak po swietach?? pogoda nam dopisala wiec pewnie niejdna z nas ma opalona buzie:-))
niektorym z nas zostalo bardzo malo czasu..my idziemy na poczatku maja za obraczkami..u szatybelko w kupcu i careofurze maja teraz promocje obraczki od 900 do 1300 zl plus grawe gratis..
zaczynam sie zastanawiac nad grawerem..nie mam pomyslu co bym chciala miec wygrawerowane na obraczkach..
czyli Kruk ma podobne ceny? az sie wierzyc nie chce..ale 7 maja bede na uczelnie jechala to sobie wstapie do Kruka..a czy Kruk ma sklep w Galerii Baltyckiej? bo Apart to chyba ma..o ile mnie pamiec nie myli:P
cos się cicho na tym naszym forum zrobilo prawda?
wiekszy szal bedzie blizej kolejnych slubow i wesel:-))
cos się cicho na tym naszym forum zrobilo prawda?
wiekszy szal bedzie blizej kolejnych slubow i wesel:-))
dokladnie na baltyckiej i apart tez,ale w aparcie np.takie co chcielismy tylko ciensze niz w kruku byly drozsze,tez myslelismy ze kruk drogi i w ogole... przy odbiorze obraczek prezent dostalismy slubny,mielismy go otworzyc pierwszego dnia po slubie ale wiadomo ciekawosc:) byly to 2 filizanki,nawet calkiem ladne:)
hehe ludzka ciekawość:P
w tym tyg pojdziemy zobaczyc te u szatybelko..a potem w weekend 7 maja do kruka..
miałam sen..snilo mi sie,ze mialam obroczke na palcu i moj PM takze..z grawerem..-"ja dla Ciebie-Ty dla mnie 06.08.2011" i bylam w poczatkowym staadium ciazy..jakies 4 miesiac podejrzewam teraz bo lekki brzusio bylo widac..ale mialam problem bo nie wiedzialam,czy ojcem jest moj MP, czy moj byly facet..chociaz z bylym nie jestem juz prawie 3 lata...
obudzilam sie o 3 i mialam takie jakies wyrzuty,ze snil mi sie byly..tym bardziej,ze nie myslalam o nim,nie widzialam go..nic o nim nie slyszalam..przytulilam sie do mojego PM i probowalam zasnac,ale nie moglam..
a tak w ogole to co myslicie o takimch slowach wygrawerowanych na obraczkach?
w tym tyg pojdziemy zobaczyc te u szatybelko..a potem w weekend 7 maja do kruka..
miałam sen..snilo mi sie,ze mialam obroczke na palcu i moj PM takze..z grawerem..-"ja dla Ciebie-Ty dla mnie 06.08.2011" i bylam w poczatkowym staadium ciazy..jakies 4 miesiac podejrzewam teraz bo lekki brzusio bylo widac..ale mialam problem bo nie wiedzialam,czy ojcem jest moj MP, czy moj byly facet..chociaz z bylym nie jestem juz prawie 3 lata...
obudzilam sie o 3 i mialam takie jakies wyrzuty,ze snil mi sie byly..tym bardziej,ze nie myslalam o nim,nie widzialam go..nic o nim nie slyszalam..przytulilam sie do mojego PM i probowalam zasnac,ale nie moglam..
a tak w ogole to co myslicie o takimch slowach wygrawerowanych na obraczkach?