Widok

Panny Młode ze Starogardu cz. XI

Wesele Temat dostępny też na forum:
No to hop do nowego wątku starogardzkich panien młodych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ty sylwia gdzie macie slub? ksiadz wam nie dal namiarow?
w osieku, dał ale ta babka tam dopiero w czerwcu może, a ja chciałam to teraz załatwić
Dziewczyny potrzebuję pomocy, gdzie najlepiej zapewnić w Starogardzie nocleg przejezdnym gościom? Chodzi mi o miejsce w miarę tanie, ale też i ładne.
Hej, ja też mam ten problem, tym bardziej że potrzebuje noclegu dla ok 40 osób. Na razie mamy zarezerwowane pokoje w OSiRze, bo tam pomieszczą sie wszyscy w jednym miejscu.

Ja też chetnie skorzystam z rady gdzie jeszcze mogłabym wykupić nocleg (w cenie najlepiej do 40 zl za osobe).
ona-stg a ile potrzebujecie tych noclegow?

a w OSIR-ze sa w cenie 40 zl za osobe?
lalallalala
Nik@, ty sie zdecydowalas na ta cukiernie Meler z Pelplina? Jesli tak to napisz mi na maila jakie ceny tortu, i dowozy itp.
Z góry dzięki :)
Uf ale czas leci, dzisiaj zadzwigalam sama swoja suknie na poprawki do krawcowej
aska a w pelplinie patrzeliscie za noclegami dla gosci?
Yevele mail wyslany :)
Yevele ja dzisiaj tez ide z moja suknia do krawcowej :)

Stokrotka nie potrzebujemy duzo noclegow, na razie 2 osoby zglosily ze chca, jest jeszcze troche czasu to pewnie i ktos sie znajdzie :)

Asiu o Pelplinie nie pomyslalam :) w sumie dla tych 2 osob to Pelplin by pasowal :) no ale z drugiej strony jak wesele jest w Starogardzie to troche daleko wozic ich do Pelplina. Ale dzięki za pomysl :)
Nik! dzieki za info :)

ona-stg, no ja szlam sama bo nie mialam nikogo kto by mnie podwiozl i na drugi dzien zakwasy na rece ;) niby nie bylo dalego ale trzeba bylo uwazac
sorry Nik@ miało byc :)
A i jeszcze w koncu kupilismy garnitur
yevele no to faktycznie nie zazdroszcze :) ja raczej pojade samochodem :):)

My tez juz mamy garnitur kupiony :) troszke sie nachodzilismy za nim ale jest :) teraz w sumie jest u krawca na drobnych przeróbkach :) ogolnie to juz cali jestesmy ubrani i na slub i na poprawiny :)
dziewczyny a gdzie kupowaliscie garnitury? i ile trzeba liczyc?
hey Dziewczyny a ja poszukuje fioletowych butkow na slub na niewysokim obcasie..moga byc jakies fajne sandalki nawet..byle fioletowe i na malym obcasiku..
jakbyscie gdzies widzialy to dajcie znac:-))

dzisiaj taka piekna pogoda a ja w pracy..ehhh...szkoda..no ale coz zrobic..

niektorym z was tak malo czasu zostalo..nam jeszcze prawie 3 m-ce..ale i tak szybko zleci:-))
stokrotka a malu obcas to dla ciebie ile?
my tez musismy garnitur na poprawki jeszcze dac, i to wlasnie ubranie narzeczonego najwiecej roboty, mu sie nie chce lazic po sklepach.

Garnitur kupilismy w Fashion Housie, a ceny od te w których my patrzelismy to od 300-700, ale oczywiscie i drozsze ;)
no krawcowa powiedziała,ze obcasik "kaczuszka" czyli cos okolo 3 cm chyba.. jesli bylby 5 cm to dasie skrocic o jakies poltora cm wiec nie byloby chyba tak zle..

my gartnituru jeszcze nie mamy..chcemy zaczac chodzic w polowie czerwca albo i w lipcu (czy aby nie bedzie za pozno) na szczescie moj PM jest dosc wymiarowy wiec licze,ze i w tym przypadku obedzie sie bez nerwow:-)
Hej,
chciałam sie jeszcze spytac czy któraś z Was jednak nie wie gdzie mozna położyc w miare tanio ok 40 osób...?Rodzina mojego PM jest z drugiego końca Polski więc nocleg musimy załatwic obowiązkowo...
stokrotka moje buty sa w deichmanie, ale obcas 8 cm
a noclegi mieliśmy w osirze, tez wyszlo okolo 40 osob i wszyscy byli zadowoleni
ja mam z deichmanna ale za wysoki obcas jets..kupilam przed sylwestrem za 39 zl bo byla przecena z 79..

szukam zatem nizszych...
do góry