Widok

Państwowe przedszkole Zaspa

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku ze zbliżająca się rekrutacją dzieci do przedszkola, zaczynam szukać jakiegoś dla mojej córy na Zaspie.

Wiem o trzech przedszkolach
na Dywizjonów 303
na Burzyńskiego oraz Ciołkowskiego ( nie jestem pewna czy na Ciołkowskiego to Państwowe )

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tych przedszkoli, bądź podpowiedzieć jakieś fajne na Zaspie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przedszkole 63 - nie polecam

Nie mam miłych doświadczeń, codziennie muszę walczyć z dziećmi żeby pójść do pracy. Paniom zdarza się krzyczeć na dzieci. Sama byłam świadkiem w 2014 jak dwie panie z najmłodszej grupy, trzylatka wyciągały siłą z sali żeby go ukarać. Dziecko trzymało się rączkami za framugę a a dwie Panie wypychały (wyszarpywały) go z sali. Reszta dzieci siedziała jak zahipnotyzowana ze strachu. Jak owe panie mnie zobaczyły, przestały ciągnąć malca dorzucając zdawkowe "siadaj z dziećmi, ale żeby mi to było ostatni raz". Jedna z Pań podeszłą do mnie później i zaczęła się tłumaczyć jaka to była wyjątkowa sytuacja i że dziecko jest niegrzeczne, a rodzice wiedzą i się zgadzają na karanie..... OPADŁY MI RĘCE ... niestety dyrektorce nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ojej Panie musiały ukarać rozwydrzonego g*wniarza. Potem rośnie nam pokolenie które tylko głaskać po główce. Sam mam syna 6 i 9 lat i uważam że przedszkole/szkoła to drugie miejsce po domu gdzie dziecko powinno uczyć się zachowywania i być ewentualnie karane za bycie niegrzecznym. Ale nowocześni rodzice wolą dać cukiereczka i tablet w rączki by siedziało cichutko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Otóż, ja OSOBIŚCIE polecam przedszkole nr 63, najlepiej spędzone chwile życia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmmm moja córka chodziła do przedszkola 63 w latach 2010-2013 i mam wrażenie że czytam o innej placówce...
Ona była zachwycona... Mnóstwo zajęć dodatkowych, przemiłe Panie które spotykamy do tej pory.
Jedzenie rewelacyjne... Nigdy nikt ma dzieci nie krzyczał!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dyrektorka JEST cudowna Jak tak mozna pisac jezeli Pani corka byla tylko kilka tygodni. Wszystkich Pani tam sa swietna Fajna cudowna . Kazdego przedszkola zbieraja pieniadze.
Jak mozna tak mowic nie samowita. To nie prawda Przedszkola 63 jest tez super i najtanie

Podbijam temat. Też jestem ciekawa opinii. Mnie najbardziej interesuje 88 i 66.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry