Widok

Papierek

Papierek

Mierni ludzie, mierne pomysły,
Mierne rozmowy, mierne potrzeby.
Miernota i ból. Radość i przyjemność.
Klątwa wszechświata. Miłość człowieka.
Po co nam kłamstwa!
Po co nam słowa!
Żyjmy chwilą, miłymi przeżyciami.
To one dają szczęście. Względne pojęcie.
Ptaszki na niebie. O, martwa mewa.
Rybki w akwarium. O, śnięta ryba.
Wszędzie jest ból i cierpienie!
Zmieńmy świat! Podnieś papierek!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To, co sie dzieje, przypomina zoo

To, co sie dzieje, przypomina zoo. Zwiedzajacy kupił bilet i spaceruje, zaglądając do wnętrza klatek, z których spoglądają na niego zwielokrotnione pary oczu. Pary oczu, dla których on też jest w klatce. Kraty na horyzoncie motywują punkt widzenia.

Ulica Długa. Klatka jest ciężka, niosę ją, mijam inne klatki. O, mozemy zderzyć się albo powymieniać się kluczami, przecież i tak żaden nie pasuje. Nie ma mowy o przechodzeniu z jednej klatki do drugiej. A jeśli juz całkowitym przypadkiem znajdę otwartą klatkę okazuje się, że to klatka piersiowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PISANIE WYPRACOWAŃ

Masz problemy z pisaniem wypracowań albo nie masz czasu ich pisać? Pomoc w drodze! Pomoc w pisaniu rozprawek, opisów i czegokolwiek, co wymyśli nauczyciel (szkoła średnia: język polski, historia) albo, jeżeli już nic się nie da zrobić, bezkolizyjne ich wytworzenie na dobrym poziomie... Ceny raczej umowne. Zadzwoń (0 503) 97 37 85 - (codziennie po 21.00) albo napisz wypr80344@go2.pl

BINO

Jest 19.30 - wychodze z biura (siedze tu od 06.30) - 13 godzin pracy. Zycie jest piekne! :) Milej nocy!

praca praca praca

ale jutro KWADRAT
POZDROWIONKA WSZEM !!

nic dobrego nie łam się

jestem pewien ze na koniec miesiaca humor sie poprawi skoro tak duzo pracujesz ;']]]
mimo wszystko mysle ze stan konta potrafi kazdemu upiekszyc chociaz troche zycie
ja tez pracuje - i studiuje , tzn wlasnie rzucam prace i nbede sie uczyl dziennie i wieczorowo wiec mysle ze wiem o co ci chodzi
pozdrawiam

JEST godz. 01.03 ZACHMURZENIE UMIARKOWANE, SLONE WSTAJE - NIE WIEM O KTOREJ PRZEPRASZAM 05.43. ZAPOWIADA SIE PIEKNY LETNI

GDZIENIEGDZIE PRZELOTNE OPADY DESZCZU, POGODA BEDZIE SKLANIALA KU WIPICIU JAKIEGO ZIMNEGO B E Z A L K O H O L O W E G O !!!! BEDZIE ROWNIEZ SKLANIALA DO POJSCIA JAK CO TYDZIEN NA IMPREZKE WTORKOWA DO KWADRATU !!!

JEST godz. 01.03 ZACHMURZENIE UMIARKOWANE, SLONE WSTAJE - NIE WIEM O KTOREJ PRZEPRASZAM 05.43. ZAPOWIADA SIE PIEKNY LETNI

GDZIENIEGDZIE PRZELOTNE OPADY DESZCZU, POGODA BEDZIE SKLANIALA KU WIPICIU JAKIEGOS ZIMNEGO B E Z A L K O H O L O W E G O !!!! BEDZIE ROWNIEZ SKLANIALA DO POJSCIA JAK CO TYDZIEN NA IMPREZKE WTORKOWA DO KWADRATU !!!

A WIEC ZA JAKAS GODZINE POWINNO POJAWIC SIE SLONCE !! EXTRA

04.32
wczesnie ??
pozno ??
sam nie wiem

BUKA

Hmmm... Gdyby stan konta byl adekwatny do czasu spedzanego w pracy - byloby w miare ok. Niestety.:(((
Ale humor mi sie i tak poprawil. Ozyla MOJA KAWIARENKA internetowa. I znowu mozna pogadac z tymi ktorych lubie. :)
A dzisiaj wychodze jak normalny czlowiek o 17.00 z biura. I tyle!
Pozdr!

Po zdjęciu czarnych okularów

Po zdjęciu czarnych okularów ten świat przerażający jest tym bardziej. Niczego o nas nie ma w konstytucji...
(Świetlicki)

Trojmiasto

Gdańsk jest strasznie brudny i brzydki, Gdynia jest ładnym miastem a Sopot najpiękniejszym miejscem w Polsce.
Tomek z Warszawy

to wracaj i

podziwiaj piekno stolicy

Tomku

Pojdz w uliczki Gdanska, przespaceruj sie parkiem, popatrz na ludzi. A jezeli nie zmienisz zdania - wracaj do Wawy. Buka ma racje.

co by tu

Pracy, IGgrzysk i chleba :)

Gdansk

GDAŃSK to najpiekniejsze miasto w Polsce (zaraz potem jest Wrocek)

mordka mi sie usmiechnela

z powodu takiego ze NIC_DOBREGO sie humor rowniez poprawil :] , mam nadzieje ze tak jak obiecalas o godzinie 17 wyjdziesz z pracy i zaczerpniesz jeszcze troszke z tych ostatkow letniego powietrza , a i z promykiem slonca w oku na sercu lzej czlowiekowi sie rowniez robi.

pozdrawiam

BUKA

Dzieki za troske! :) Za 10 min sie zmywam. Slonka raczej nie ma - ale ja sie ciesze, kocham deszcz i burze! I ide dzisiaj na piwo, najlepsze - Warka Strong. :)
Do jutra!
Pozdr

I nadeszla godzina "0"
Znikam!

Gdansk

jest najpiekniejszym miejscem na swiecie a zaraz po nim jest Gdansk

UPSSS

zapomnialem pozdrowic buke
Pozdrawiam Hej

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry