Widok
Ja prowadzę u niej ciążę i jestem bardzo zadowolona! Poleciłam tez koleżance i ona się do niej przeniosła. Pani doktor wszystko dokładnie sprawdza, a gdy ma wątpliwości wysyła na dodatkowe badania lub konsultacje - bo wychodzi z założenia, że lepiej sprawdzić i mieć spokojną głowę niż coś przeoczyć. Czasami oczywiście badania dodatkowe okazują się trochę nad wyrost, ale jesli chodzi Ci o to by właśnie wszystko wnikliwie wiedzieć i chuchać na zimnę to wydaje mi się że można ją polecić!
Do tego jest przemiła!
Do tego jest przemiła!
Chodziłam do niej, ale nie byłam do końca zadowolona. Raz że zawsze ciężko u niej z terminami, a dwa nie zareagowała na komplikacje rozwijające się podczas mojej ciąży, każąc jedynie "obserwować". W związku z tym, że nawet w 8 m-cu wizyta dopiero za miesiąc poszłam zaniepokojona prywatnie do innego lekarza, który niezwłocznie przepisał mi zastrzyki oraz leki. Niestety za wiele już się nie dało zrobić, był ogóle w szoku, że pani P. nic nie zrobiła.
Fakt, że miła, delikatna, ale chyba wolałabym mieć zdrowego maluszka, a tak ciągle się martwię jakie będą konsekwencje jej nicnierobienia.
Fakt, że miła, delikatna, ale chyba wolałabym mieć zdrowego maluszka, a tak ciągle się martwię jakie będą konsekwencje jej nicnierobienia.