Widok

Papińska - Stachowiak Dorota - ginekolog opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodzi do tej Pani?
Czy jest "dobra"?
Poszukuje ginekologa, który zna się na ciążach "problematycznych".
Nie jestem w ciąży, ale pierwsza ciąża była z problemami i raczej kolejna też bedzie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prowadziłam dwie ciąże u niej, ale bezproblemowe... jak było coś nie tak z wynikami, to odsyłała do preisów czy świątkowskich.
tak, to prawda... gdy pojawiają się problemy odsyła. ale to na pewno źle nie świadczy o Pani doktor.
Ja prowadzę u niej ciążę i jestem bardzo zadowolona! Poleciłam tez koleżance i ona się do niej przeniosła. Pani doktor wszystko dokładnie sprawdza, a gdy ma wątpliwości wysyła na dodatkowe badania lub konsultacje - bo wychodzi z założenia, że lepiej sprawdzić i mieć spokojną głowę niż coś przeoczyć. Czasami oczywiście badania dodatkowe okazują się trochę nad wyrost, ale jesli chodzi Ci o to by właśnie wszystko wnikliwie wiedzieć i chuchać na zimnę to wydaje mi się że można ją polecić!
Do tego jest przemiła!
dzięki dziewczyny za opinie :)
Ja chodziłam do niej z ciążą problematyczną, jak najbardziej polecam :-) Miła babka, nie straszy, najpierw badania potem ewentualne wnioski.
z czystym sercem polecam!
Przepraszam że zmienię temat, a czy ona przyjmuje na nfz?
ja nie wiem, bo znalazłam ją ostatnio w medicoverze w Gdańsku
a ile płaciłaś za wizytę? Chce założyć sobie wkładkę i szukam dobrego lekarza, a widzę że ta pani dr ma same dobre opinie
tak. przyjmuje w ramach NFZ
Aga, a czy wiesz gdzie? Chętnie zacznę do niej chodzić bo już od dawna szukam dobrego lekarza - kobiety.
Chodziłam do niej, ale nie byłam do końca zadowolona. Raz że zawsze ciężko u niej z terminami, a dwa nie zareagowała na komplikacje rozwijające się podczas mojej ciąży, każąc jedynie "obserwować". W związku z tym, że nawet w 8 m-cu wizyta dopiero za miesiąc poszłam zaniepokojona prywatnie do innego lekarza, który niezwłocznie przepisał mi zastrzyki oraz leki. Niestety za wiele już się nie dało zrobić, był ogóle w szoku, że pani P. nic nie zrobiła.
Fakt, że miła, delikatna, ale chyba wolałabym mieć zdrowego maluszka, a tak ciągle się martwię jakie będą konsekwencje jej nicnierobienia.
Pani dr przyjmuje na Aleji Wojska Polskiego 24

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6 odpowiedzi)

hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia?

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

do góry