Widok
Para szuka nowych znajomości
Jesteśmy zwykłymi, normalnymi ludźmi szukający nowych znajomości, przekonaliśmy się z czasem jacy są naprawdę nasi starzy znajomi i chcemy w końcu poznać kogoś normalnego.
Szukamy kogoś w naszym wieku: 19-25 lat.
Mieszkamy w Gdańsku, chętnie wyjdziemy na miasto, na spacer, pogadamy, pośmiejemy się.
Zapraszam do kontaktu: lenka-881@wp.pl
Szukamy kogoś w naszym wieku: 19-25 lat.
Mieszkamy w Gdańsku, chętnie wyjdziemy na miasto, na spacer, pogadamy, pośmiejemy się.
Zapraszam do kontaktu: lenka-881@wp.pl
Normalna osoba - ktoś, kto nie jest zakłamany, zapatrzony w siebie, nie sprzedaje się na lewo i prawo, nie obraża się o byle co.
Prawda jest taka, że najbardziej chodzi o fałszywość. Nie lubię kłamstwa, sama jestem uczciwa i prawdomówna, więc tego samego oczekuję od innych, ale widzę, że ludzie po prostu myślą inaczej i tworzą bajeczki o których prawdziwa strona potem wychodzi na jaw.
Myślę, że już lepiej sprecyzowałam swoje oczekiwania.
Pozdrawiam : )
Prawda jest taka, że najbardziej chodzi o fałszywość. Nie lubię kłamstwa, sama jestem uczciwa i prawdomówna, więc tego samego oczekuję od innych, ale widzę, że ludzie po prostu myślą inaczej i tworzą bajeczki o których prawdziwa strona potem wychodzi na jaw.
Myślę, że już lepiej sprecyzowałam swoje oczekiwania.
Pozdrawiam : )
Kiedyś pojawił się tu genialny post definiujący pojęcie "normalny facet", oto on:
"Zapewne przedstawiciel statystycznej większości. Wielbiciel schabowego, znawca piwa w puszce, koneser amerykańskich filmów akcji, osiedlowy patriota i poplecznik partii przodującej w sondażach. Zapewne przeczytał kiedyś jakaś książkę, aktywnie interesuje się sportem za pośrednictwem pilota od telewizora, jest najlepszym kierowcą na świecie i zna się na wszystkich, bieżących problemach dręczących rodzaj ludzki. Formalnie jest katolikiem, praktycznie mu to zwisa. W sumie taki nijaki gość."
by rB
Weźmie lustro i będzie para:d
"Zapewne przedstawiciel statystycznej większości. Wielbiciel schabowego, znawca piwa w puszce, koneser amerykańskich filmów akcji, osiedlowy patriota i poplecznik partii przodującej w sondażach. Zapewne przeczytał kiedyś jakaś książkę, aktywnie interesuje się sportem za pośrednictwem pilota od telewizora, jest najlepszym kierowcą na świecie i zna się na wszystkich, bieżących problemach dręczących rodzaj ludzki. Formalnie jest katolikiem, praktycznie mu to zwisa. W sumie taki nijaki gość."
by rB
Weźmie lustro i będzie para:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"