Widok

Pary które ciągle się kłócą

Czy znacie pary które ciągle się kłócą? Czy spotykacie takich na ulicy? Czy może ich znacie z widzenia lub to wasi sąsiedzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z jakiej dzielnicy jesteś? Ja z Żabianki, u nas jest taka para, co ich widze to przeważnie się kłócą na ulicy, wyzywają, szarpią :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam taka parą z moim już teraz byłym facetem.
Non stop o wszystko sie kłóciliśmy co w ostaniej fazie związku przybrało miano patologii. Myślałam, że ze mna jest coś nie tak, że to ja prowokuję kłótnie i jestem stroną odpowiedzialną za cały ten bajzel.
Tak się głupio składa, że z moim obecnym jestesmy juz rok i większość tego czasu mieszkamy razem. Żadnej kłótni. On ma inny charakter a ja nie mam o co suszyć mu głowy. Poza tym, głupio kłócić się z kimś kto nie podejmuje "walki".

Dziewczyny uciekajcie z porabanych związków, dacie sobie radą, ja mam 32 lata i tez jakoś dałam. Lepiej być samej niż samotnej byleby z kimś u boku....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (37 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry