Widok

Pasterze pedofile

Do samobójstwa Bartka doszło w połowie grudnia 2007 r. w miejscowości Hłudno. Chłopiec powiesił się na drzewie. Zostawił list, w którym miał oskarżyć miejscowego proboszcza o bezpodstawne posądzenie go o kradzież. Napisał w nim też, że nie chce już być "gwałcony" przez tego "pedofila", ale wyrazy te później zamazał.

https://wiadomosci.wp.pl/proces-ksiedza-oskarzonego-o-znecanie-sie-nad-chlopcem-6031544473121921a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lukri,
Nie gnieć tylko posiekaj i wyrób raz-dwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lukrecja

Nic nie bedę zmieniał.
Wprawdzie spotkałem się w trakcie dyskusji w rodzinie, że zajmuję się abstrakcjami, ale to zarzut chybiony, bo żyjemy otoczeni wyłącznie abstrakcjami, czyli ideami, wcielonymi w smartfony, komputery,samchody, szubkowary itede, itepe. Smartfony ani szybkowary na drzewach póki co jeszcze nie rosną, więc nie są obiektami naturalnymi i konkretnymi. A i nasze piękne panie szprycują się jak nie botoksem to innym silikonem. Więc to nie ja muszę się dostosować do rzeczywistości.

"Wprawdzie spotkałem się w trakcie dyskusji w rodzinie, że zajmuję się abstrakcjami, ale to zarzut chybiony..."
Doprawdy? Nie może to być ~:)))
Oczywiście, że nic nie zmieniaj to by zrujnowało mój świat.

Ps
"A i nasze piękne panie szprycują się jak nie botoksem to innym silikonem". Z kim Pan się zadajesz?
Sorry. "Uczucie musi się mieścić w granicach rozsądku" i nie zmierzam się "naprawić". Odrobina sypiących się trocin jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

Z tymi brzydszymi się zadaję, co się nie szprycują, bo to nigdy nie wiadomo, co w ręku zostanie.

Tak wygląda prawdziwy kler:

http://niezalezna.pl/239613-tak-o-wolnosc-wypowiedzi-walcza-lewacy-zniszczyli-plakaty-z-janem-pawel-ii-i-prymasem-wyszynskim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kamień z serca. Zawsze to jakaś pociecha i zaraz mi samoocena skoczyła.
Dzięki Bogu, jesteśmy na forum i wszelkie rękoczyny odpadają.
No, to jest luzik.
Wręcz ideał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spróbuje następnym razem posiekać. Brzmi zachęcająco.
Pyszna jest ;)

W Klerze jest scena wypadku spowodowanego przez księdza w stanie ułojenia alkoholowego.

Prawactwo opowiada, że kształt tego filmu nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

No i masz ....... opatrzność potrafi być jednak przewrotna:

Proboszcz z parafii pw. Podwyższenia Krzyża Św. w Sosnowcu uderzył w inny samochód, miał ponad dwa promile alkoholu. Duchowny przestał już sprawować swoją funkcję i został wysłany na terapię.

https://dziennikzachodni.pl/ksiadz-z-sosnowca-spowodowal-kolizje-byl-pijany-proboszcz-zostal-odwolany-ze-stanowiska-zdecydowal-zakon-sercanow/ar/13557029
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tłukom można próbowa,c tłumaczyć, co to jest patologia systemowa w odróżnieniu od patologii indywidualnej, ale nie dociera. Otóż wszędzie, przypadkowo, zdarzają się uszkodzenia, nawet mikrouszkodzenia mózgu, które powodują poważne zmiany w zachowaniu jednostki.

Ale można tak skonstruować pewne warunki społeczne, preferując pewne niestandadowe relacje społeczne, które będą promowały ludzi o patologicznym profilu osobowościowym. Takie warunki zaistniały w tzw iii rp, która okazała się chimerą czy hybrydą ustrojową, łączącą elementy postkomunizmu z elementami demoliberalizmu i ten toksyczny związek zaowocował poteżnymi patologiami, wskutek czego można było określić tzw. iii rp mianem systemu sfunkcjonalizowanych patologii, bo tylko taki system mógł tu, w wyniku umów magdalenkowych, a następnie unijnych, funkcjonować.

Nic dziwnego, że w obronie patologii, są tacy, którzy wołają: łapaj złodzieja. Stara metoda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nic nie zrozumiałem. Ale jako fan spiskowych teorii proszę czuję się bezradny. Bo za niecałe dwa tygodnie spektakl wyborczy a wszędzie tylko o księżach gadają. Tak nudnej i spokojnej kampanii to ja nie pamiętam. To przecież nie uderza ani w PiS ani w PO. Gdyby premierem była Szydło, to coś tam bym podejrzewał ze względu na syna, ale to i tak naciągane by było. Paryż wart jest mszy - ktoś kiedyś powiedział. A teraz msza warta jest wyborów? Niemcy odgrzali jakieś taśmy w swoich mediach, ale to kapiszon. Mateo był wtedy doradcą Tuska a przynajmniej był z nimi w dobrej komitywie. To PiS tego nie grzeje bo to ich premier, a PO za bardzo też nie, bo musieliby kilku swoich ubabrać. Amerykanie dali ostrzeżenie Niemcom i przypomnieli o jakichś obrazkach z Karpacza, żeby Niemcy za bardzo nie fikali, bo Mateo i Duda deal z bazami za nasze 2 miliardy $ załatwia. I tak to się kula. Ale ogólnie nuda panie. Tylko kler i kler.

Nie dokazuj, Ptaszysko:P I nie wywołuj trupów z szafy, wystarczy że całe miasto oklejone plakatami typu poszukiwany żywy lub martwy...

Offtopowo - czarnuszka, dzieci drogie. Jako przyprawa absolutnie genialna, na granicy umami niemalże...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aaa, no właśnie. Bo ja nie chodzę po mieście zupełnie. Teraz na żabiankę będę jechał, to popatrzę na te szczere, uczciwe i zatroskane o losy ojczyzny twarze

Zawekowałam się na czas wyborów. Obserwujemy właśnie przez okno sarny, z młodymi. Synek pyta "czyje to są kozy? ";)
To jeszcze kawał szarlotki i szklana wina ;)
Pan Internet rozpieszcza mnie frykasami ze starą muzyką i komediami. Korzystam więc :)))

Ps
Przeszukuję oferty męskich swetrów ;) Może sama coś wydziergam lub po prostu przyszyje rękawy do dywanika ;)

raven

Czego żeś nie zrozumiał ? Nie rozróżniasz patologii indywidualnej od patologi opartej też na mechanizmach biologicznych, ale wskutek pewnego splotu warunków społecznych, promowanej społecznie ? To jest po prostu pompowanie patologii. Patologie indywidualne mają charakter nieszczęślwego wydarzenia losowego wskutej jakiegoś uszkodzenia obwodów mózgu, a psychopaci są zwykle w normalnych warunkach izolowani, lecz w innych warunkach im sprzyjających, jak w komunizmie czy nazizmie, są promowani i stają się podporą systemu. W gnijącym demoliberalizmie zjawisko patologii też narasta. Chyba oglądałeś filmiki z tym Farmazonem ?

No to masz za karę jeszcze jeden kler:
http://niezalezna.pl/239633-nasza-akcja-tomasz-sakiewicz-apeluje-do-ludzi-dobrej-woli-powielajmy-ten-plakat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale panika na prawactwie !
Antyplakat se nawet zmontowali.
Wzieli tych, co to już nic powiedziec nie mogą :Papież, Wyszynski, Kolbe, Popiełuszko.
Do boju poszły najtęższe głowy propagandy bolszewickiej z Sakiewiczem, tym co to ostatnio chciał przytulić państwowa kasę na tzw. „żubra”.

Ten granacik w chlewiku to jeden z piękniejszych obrazków ostatnich lat.

Kler idzie na rekord : już 2,5 mln widzów. I to mimo nachalnej propagandy negatywnej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

'I to mimo nachalnej propagandy negatywnej'

Raczej dzięki niej - Polacy to naród niekiedy nadzwyczaj przekorny ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

O uwazaj chlopie bo z Zabiej pianki rzut beretem do mnie
kurde wychodze z psem nad staw!

i kto tu gniecie wontek?
Piewca absurdow
i sie kolega nie burzy!
ale to kolega
jego miłuje sie prawdziwie
nienieprzyjaciela po macoszemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

squirrel

Kobieto, czy wydaje Ci się, że fikcja filmowa jest w stanie zmienić... proszę czytać uważnie: fakty albo rzeczywistość ?

Faktów nie zmieni, bo są jednozanaczne i je dokładnie , kontekstowo, opisałem, więć nie będę się powtarzał, ale jest bardzo interesująca druga kwestia: może zmienić rzeczywistość przyszłą, na gorsze, jeżeli ludzie nie zrozumieją natury manipulacji, więc nie masz się z czego cieszyć, bo też zapłacisz koszty, albo na lepsze, jeżeli ludzie zorientują się co do manipulacji, którą opisałem. Tak więc, masz na razie wybór, którego za chwilę mieć nie będziesz.

To się nazywa kontrakt Odyseusza, wybierasz między zachowaniem inicjowanym przez szkodliwy impuls emocjonalny albo racjonalną, przemyślaną wersją lepszej przyszłości. Jak wiadomo, Odyseusz, mając w perspektywie przepłynięcie obok wyspy uwodzicielskich syren, kazał się przywiązać do masztu, a załodze kazał zatkać uszy pszczelim woskiem. Dzięli temu przetrwał on i jego towarzysze. O tym Grecy wiedzieli niemal 3000 lat temu. Polskie lemingi jeszcze nie wiedzą i słuchają uwodzicielskich podszeptów cwaniaków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ofiara księdza pedofila zapowiedziała pozew przeciw Michałkiewiczowi za jego podsumowanie tematu.
Popieram, wspieram i trzymam kciuki. Powinny istnieć i funkcjonować w przestrzeni publicznej tamy dla ekstremów w wypowiedzi, zwłaszcza w odniesieniu do ofiar przestępstw. Nie zmienię zdania. Dziękuję za uwagę, miłego wieczoru.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla ekskrementów w wypowiedzi :)
jeszcze 2 h. miłego

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (240 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry