Widok

Paszport dla niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanie czy nie wiecie jak to jest z wyrabianiem paszportu dla niemowlaka?
jak to jest z robieniem zdjęcia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak z paszportem jest ale wiem ze zdjecie robią dziecku w nosidełku na wprost i może spać.

o dzieki za szybka odpowiedz a to zdjecie trzeba samemu isc do fotografa czy robia w urzedzie?
Wiem ze takie zdjęcie robia w przychodni na morenie na 100% i nawet jak dziecko jest inaczej ułożone to babk czeka aż sie ułoży

ok dzieki spróbujemy u nas w Oliwie na Grunwaldzkiej robia sesje dzieciom wiec pewnie i takie dadza rade ;)
ja robilam ostatnio synkowi mial 8 miesiecy kazali posadzic go na krzeslku ja trzymalam pod paszkami a pani pstryknela,wiec chyba zalezy od wieku i pewnie fotografa.
I najlepiej zrobić niedługo przed wyjazdem za granicę, żeby maluch w paszporcie nie miał zdjęcia, gdy miał 3 miesiące, a naprawdę już skończyl dawno roczek :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry