Widok

Paszport dla niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanie czy nie wiecie jak to jest z wyrabianiem paszportu dla niemowlaka?
jak to jest z robieniem zdjęcia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak z paszportem jest ale wiem ze zdjecie robią dziecku w nosidełku na wprost i może spać.

o dzieki za szybka odpowiedz a to zdjecie trzeba samemu isc do fotografa czy robia w urzedzie?
Wiem ze takie zdjęcie robia w przychodni na morenie na 100% i nawet jak dziecko jest inaczej ułożone to babk czeka aż sie ułoży

ok dzieki spróbujemy u nas w Oliwie na Grunwaldzkiej robia sesje dzieciom wiec pewnie i takie dadza rade ;)
ja robilam ostatnio synkowi mial 8 miesiecy kazali posadzic go na krzeslku ja trzymalam pod paszkami a pani pstryknela,wiec chyba zalezy od wieku i pewnie fotografa.
I najlepiej zrobić niedługo przed wyjazdem za granicę, żeby maluch w paszporcie nie miał zdjęcia, gdy miał 3 miesiące, a naprawdę już skończyl dawno roczek :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry