Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a Ty już zamówiłaś?
Mutti jak go trochę podchowacie to będzie szkoda Wam go oddać....

współczuję Ci że musisz iść do dentysty... ja nie cierpię tego;((((( ale ja coś czuje że mnie czasem ząbek pobolewa więc chyba też mi by się przydało....

Mutti oto nasza księga

image
Boziu mnie jeszcze przed ślubem czeka dentysta. :( A ja tak nie lubię i boję się. zawsze miałam stracha przed dentystą. W zeszłym roku zmusiłam się i poszłam, plombowała mi i podczas obrabiania zęba tak mi popiłowała dziąsło, że krew się lała i 2 tygodnie ropiało. Już się bałam, a potym to już wgl dentysta to ostateczność.. A żeby milej było, po pół roku wypadła mi plomba... Ale w życiu do tej jędzy nie pójdę i tak czekam i czekam aż gdzieś dojdę, ale boję się. :(
Madzia pokaż księgę. :) Ta pierwsza naprawde super. :) Śliczna. :D Lubię takie. :)

Basia mamy już suczkę roczną, więc Norbi i tak nie najmłodszy. :P Mojej mamy koleżanka zaoferowała się, że weźmie kotka do siebie. Najpierw jeszcze z tydzień czy dwa podchowamy go i jak będzie już silniejszy dopiero oddamy. :)
no mi też ta pierwsza bardziej się podoba:) ciekawe jak leży na ciele... ładny ma tył:)
no a w ogóle zamówiliśmy dziś księgę gości i tablice rejestracyjne:) już pomału wszystko zaczyna się układać w całość:)

Basieniak i co nie wpadł Ci nigdzie ten post z transportem sukni w samolocie??? ja nie mogę znaleźć:(
Madzia ta pierwsza bardzo mi się podoba. :)
heh no właśnie wyobrażam sobie że dla małego to musi być frajda:)

my właśnie wróciliśmy z lekcji:) fajnie było dzisiaj dużo śmiechu i dobrego humoru:))))) ale musimy więcej trenować w domku żeby nabrać wprawy:)

Basieniak ja do szycia sukni jakoś przekonana nie jestem nie wiem czemu... no mam nadzieję,że coś znajdę, mam jeszcze sporu czasu, jutro idę zobaczyć jak wyglądają te sukienki

http://www.lipsy.co.uk/store/party-dresses/lipsy-grecian-drape-dress/product-is-DR02047_041

http://www.lipsy.co.uk/store/party-dresses/one-shoulder-corsage-dress-/product-is-DR03894_036
no teraz on się może kimś opiekować, no i już nie jest najmłodszy heheh
Hej. :)

A kotek dobrze, ciągle śpi, dalej ciężko go sie karmi, ale mama dawała radę. :P Zaraz ja będę karmiła. :) Mój synuś zakochany w kocie po uszy. :P
Madzia a nie chcesz uszyć sukienki? ile jesteś przed weselem w Polsce, bo już nie pamiętam? chyba 2 tygodnie? bo tyle czasu spokojnie Tobie starczy, aby krawcowa coś Tobie wyczarowała
jejku Wy się tańczyć uczycie, a ja mam w planach tylko raz na próbę zatańczyć z moim przy wybranej piosence:D na weselu to będzie istny żywioł:)))
właśnie Mutti jak kotek?:D
heh oki:) czasem można się pogubić takie tu tempo:)
aha to ja nie doczytałam ale buty widziałam :)
maibe jutro dam Ci znać jak z tymi pończoszkami:)

no widzisz to taniej by te kolczyki Cię wyniosły:) zobaczysz jeszcze co ta druga Ci odpisze:)
wkleiłam w tym poprzednim wątku:)
to dogadamy się jak zobaczysz tamte ;) a jakie butki kupiłaś?
no i idziemy dziś na kolejną lekcję tańca :D
Mutti i jak tam kotek???

ja tam kotków za bardzo nie lubię ale jakbym zobaczyła takiego biednego to by mi pewnie tez serduszko pękło...
do góry