Widok
Październik 2010 ;) Część 10-ta
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom
02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim
02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best
02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt
02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele
02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent
02.10.2010 - Neta26
02.10.2010 - Emabe
02.10.2010 - Adrienne
02.10.2010 - Madzina godz.15:30
02.10.2010 - Talkosia
09.10.2010 - Aga8418 godz.16
09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie
09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale
09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku
09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni
09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel
16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco
16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik
22.10.2010 - Agata28 - Bojano
23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art
23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom
23.10.2010 - Kasik84
30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16
30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim
02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best
02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt
02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele
02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent
02.10.2010 - Neta26
02.10.2010 - Emabe
02.10.2010 - Adrienne
02.10.2010 - Madzina godz.15:30
02.10.2010 - Talkosia
09.10.2010 - Aga8418 godz.16
09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie
09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale
09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku
09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni
09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel
16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco
16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik
22.10.2010 - Agata28 - Bojano
23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art
23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom
23.10.2010 - Kasik84
30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16
30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
Basia kotek od około 20 minut jest dopiero w domu. :P Posłałam mu w skrzynce takiej małego stary kocyk już nie używany i położyłam, okryłam i słodko śpi. Jak go trzymałam na rekach pod kocem to tak błogo zasypiał, a jak mama brzuszek masowała to już wgl był w raju. ;P
My z mamą takie jesteśmy, już tyle zwierząt znalezionych co się tutaj przewinęło w domu. Pół roku na działce w altance mieszkał gołąb ze złamanym skrzydłem, potem mama go wypuściła na długiej i do dzisiaj go tam spotykamy. Wyróżnia się opadającym skrzydłem i troszkę innym umaszczeniem. :P Miło go spotkać. :P
My z mamą takie jesteśmy, już tyle zwierząt znalezionych co się tutaj przewinęło w domu. Pół roku na działce w altance mieszkał gołąb ze złamanym skrzydłem, potem mama go wypuściła na długiej i do dzisiaj go tam spotykamy. Wyróżnia się opadającym skrzydłem i troszkę innym umaszczeniem. :P Miło go spotkać. :P
Fajniutko:) ja się kotów boję :( ale jeden tu w Irlandii przychodził pod dom i jak jeszcze paliłam to się łasił, dostawał mleczko albo kiełbaskę i nawet się mnie słuchał, jak pukał am w maskę auta to wskakiwał i się grzał jak silnik był ciepły...było miło, ale kolejny raz się przeprowadziliśmy :/ i znajomość się skończyła heh
Braliśmy tabletki Tabex, dla mnie rewelacja, mój marudził, ale tabletki + moja furia podziałało i też nie pali heh
w sumie sama nie wiem czemu się boję kotów, ale są dla mnie niepewne, mam wrażenie, że w każdej chwili kot jest w stanie się na mnie rzucić, jak dla mnie mają za ostre pazury, wczepiają się w człowieka, bawić się z nimi nie umiem - jestem zwolenniczką psów
nie wiem jak opisać moją antypatie :/ wrrrrr
w sumie sama nie wiem czemu się boję kotów, ale są dla mnie niepewne, mam wrażenie, że w każdej chwili kot jest w stanie się na mnie rzucić, jak dla mnie mają za ostre pazury, wczepiają się w człowieka, bawić się z nimi nie umiem - jestem zwolenniczką psów
nie wiem jak opisać moją antypatie :/ wrrrrr
Melduję się, no ale mnie wczoraj dużo ominęło :(. Madziakin zaraz odczytam pocztę ;) najpierw tu nadrabiam ;)). Twoja sukienka nie jest w moim typie, ale moim zdaniem jest zmysłowa i seksowna, jeśli dobrze się czujesz w niej to kup ją sobie :)). Sallyan b. ładne buty, skromne, ale bardzo ładne. O jej nie ogarniam tych wczorajszych tematów.
Mutti jak tam kotek ?? ja nie lubię psów za to koty uwielbiam :). Powoli kończą się nam zaproszenia w końcu, myślę, że do połowy sierpnia na luzie skończymy je rozdawać, a nawet szybciej gdybyśmy porządnie się za to wzięli. :). Pomysł z losami nie jest najgorszy, ale właśnie jakby ktoś mega kase wygrał hehehe na Twoim weselu heheh.
My chcemy zrobić to ślubowanie na teściów i wczraj znaleźliśmy fajne koszulki na allegro zajefajny teść, zajefajna teściowa, chyba kupimy im w nagrodę za zdane ślubowanie hehehe.
W przyszłym tygodniu wkleję Wam zdjęcia mojej kiecki poprawionej bo powinna już dojść do tego czasu :))
Basieniak ja też nigdzie nie widziałam srebrnych butków, może na allegro popatrz, tam może coś znajdziesz :))
Mutti jak tam kotek ?? ja nie lubię psów za to koty uwielbiam :). Powoli kończą się nam zaproszenia w końcu, myślę, że do połowy sierpnia na luzie skończymy je rozdawać, a nawet szybciej gdybyśmy porządnie się za to wzięli. :). Pomysł z losami nie jest najgorszy, ale właśnie jakby ktoś mega kase wygrał hehehe na Twoim weselu heheh.
My chcemy zrobić to ślubowanie na teściów i wczraj znaleźliśmy fajne koszulki na allegro zajefajny teść, zajefajna teściowa, chyba kupimy im w nagrodę za zdane ślubowanie hehehe.
W przyszłym tygodniu wkleję Wam zdjęcia mojej kiecki poprawionej bo powinna już dojść do tego czasu :))
Basieniak ja też nigdzie nie widziałam srebrnych butków, może na allegro popatrz, tam może coś znajdziesz :))
dziewczyny idziecie jak burze z tymi wątkami :)
Nie orientuje się czy są w październiku tulipany, ale będąc na weselu w kwietniu gdzie było w miarę, nie za gorąco nie za ciepło, tulipany panny młodej padły, a butonierki pana młodego i świadka, którym był mój N się rozwinęły i musieli je zdjąć. Bukiet panny młodej ogólnie nie dotrwał do oczepin. Także mała taka dygresja z mojej strony jak ktoś chce tulipany mieć.
Nie orientuje się czy są w październiku tulipany, ale będąc na weselu w kwietniu gdzie było w miarę, nie za gorąco nie za ciepło, tulipany panny młodej padły, a butonierki pana młodego i świadka, którym był mój N się rozwinęły i musieli je zdjąć. Bukiet panny młodej ogólnie nie dotrwał do oczepin. Także mała taka dygresja z mojej strony jak ktoś chce tulipany mieć.
Hej, mam przyjaciółkę, która zawodowo zajmuje się dekoracjami kwiatowymi i oprócz wiązanki dekoruje też kościół, auto i salę.
Co do kwiatów to nie będzie problemu z tulipanami dlatego pytałam też maibe o słoneczniki bo całkiem możliwe że będą, tak jak tulipany, u mojego dostawcy będą bez problemu.
Jak tylko będę miała newsy co do słoneczników dam znać
Co do kwiatów to nie będzie problemu z tulipanami dlatego pytałam też maibe o słoneczniki bo całkiem możliwe że będą, tak jak tulipany, u mojego dostawcy będą bez problemu.
Jak tylko będę miała newsy co do słoneczników dam znać