Widok

Pech...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ślub 27 sierpnia a tu...dzwoni kamerzysta i fotograf, że wyjeżdza do Angli i ma nas w gdzieś! chwila potem dzwoni kosmetyczka, która ma mnie malować i... też ma mnie gdzieś... plakać mi się chce, choć już sie naplakalam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
/smutna wg mnie ściemnia...
to wyobraz sobie ze ja mam slub 13 sierpnia, tzn teraz w sobote i nadal nie mam sukni!!!!!!!!!!!!!!! A zamawialm ja 19 kwietnia i olali mnie na calej linii. Jutro maja ja dla mnie miec ale z zupelnie inna koronka, a moja suknia cala jest z koronki- wiec bedzie wygladac zupelnie inaczej. Ty przynajmniej masz czas zeby jeszcze pokombinowac, a ja?????????
Glowa do gory, napewno cos znajdziesz!
niczym się nie przejmuj, do 27 sierpnia jeszcze daleko wbrew pozorom, przez te ponad 2 tygodnie napewno coś wykombinujesz. ja mam ślub w ta sobotę :) jeśli chcesz to mogę ci podać namiary na mojego fotografa (napisz mail'a). kamerzysty u mnie nie będzie, a kosmetyczki to ja mam gdzieś, bo jak mnie jedna "slynna" na tym forum wizażystka umalowala to też sie rozplakalam. glowa do góry. wszystko będzie ok - masz jeszcze sporo czasu :)
do góry