Widok

Pediatra Barbara Ratajczak/Marta Mrozik

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś może coś powiedzieć o tych lekarzach? Szukam na forum i ogólnie w necie ale nie mogę żadnych opini znaleść.. Jeżeli ktoś chodził z dzieckiemdo tych dr to proszę i opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bylismy na szczepieniu u dr Ratajczak. Synek przy badania (zanim zostal zaszczepiony) bardzo plakal, nie dal sie zwazyc i zmierzyc. Pani dr byla nieprzyjemna, nie probowala byc dla niego mila i go jakos zagadac. Zapytala nas, czy on sie tak zawsze zachowuje. Odpowiedzialam, ze nie. Synek nie mogl sie dlugo uspokoic. Lekarka skrytykowala, ze maly ssie smoka (13 msc) i ze daje mu raz w nocy mleko w butelce.
Ostatnio bylismy po raz pierwszy u dr Mrozik. Byla bardzo mila i spokojna. Dziecko nie plakalo przy sprawdzaniu uszu, badaniu przy uzyciu stetoskopu. Dopiero poplakal przy sprawdzeniu gardla, ale uspokoi sie, jak lekarka skonczyla.
Uwazam, że dla takich malych dzieci bardzo wazne jest podejscie lekarza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dzisiaj zaliczyłam wizyte u dr Ratajczak. Potwierdzam: podejscie do dziecka porażka, do rodzica również. Wyszło na to, ze dr Skowron i Rzeczycka leczyły moje dzieci niezgodnie ze sztuką lekarską... szkoda gadać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Barbara Ratajczak-nie polecam

Potwierdzam złą opinię na temat pani Ratajczak. PO pierwsze czekałam 40 minut, po drugie oschła niemiła i zachowująca się tak, żeby udowodnić, że człowiek jest głupi i wszyscy inni lekarze też. Przyszłam z synem do kontroli a pani doktor ledwo przyłożyła stetoskop już stwierdziła zapalenie oskrzeli, skrytykowała poprzednie leczenie i mam wrażenie, że jej celem było pokazanie, że inni lekarze źle leczą. Żeby już od razu wyjaśnić: w ciągu tygodniowej choroby synka była 3 razy u lekarzy różnych (w tym raz na dyżurze) i nikt nie stwierdził zapalnie oskrzeli, dzisiaj keidy już dziecko dużo lepiej się czuje i prawie nie kaszel doktor Ratajczak stwierdział zapalenie oskrzeli ( i to mówię, ledow przyłożyła słuchawkę to już powiedziała nie ruszaj się bo masz zmiany w oskrzelach). Oczywiście nie wiem czy miała rację czy nie bo nie jestem lekarzem ale cała wizyta wzbudziła we mnie nie tyle brak zaufania co wręcz nieufność.
Niemiła bez pdoejścia do dziecka. Czy jej diagnoza była słuszna to się okaże bo pójdę jeszcze do innego lekarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Ratajczak - masakra a nie lekarz!! Jedyna rada na przewlekły kaszel malucha to HARTOWAĆ! do tego oschła, przemądrzała i bardzo nieprzyjemna. Dziecku kazała odwrócić buzię od siebie żeby się nie zarazić.... do domu na emeryture!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cudowny lekarz. Profesjonalna. Zawsze bada dzieci dokładnie. Dzięki tej p. doktor dwoje moich dzieci zostało trafnie zdiagnozowanych. Uważam, że należy głośno powiedzieć, ze jest to osoba pracująca z dziećmi i dla dzieci z powołania. Dziękuję Pani Doktor. A.N-B.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry