Widok

Pediatra chełm, ujeścisko, orunia gór

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam pediatry z okolic jw dla mojej córeczki. Proszę o opinie sprawdzonych pediatrow ktorzy są kompetentni, mają trafne diagnozy, nie faszerują antybiotykami i mają podejście do dzieci. I nie chodzi mi o opinie " ja polecam dr... Chodze do niej i jest ok" bo wiadomo że każdy poleci swojego pediatre, a jak dziecko nie choruje to lekarz nie ma sie jak wykazac. Proszę o polecenia sprawdzone jak np dziecko często choruje i lekarz zawsze radzi sobie i wie co i jak. Z gory dziekuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przychodnia na ul. Warszawskiej -"Rodzinna", dr Zalewska, chodziłam do niej ja, potem moje siostry, dokładna, miła i kompetentna. Mama zawsze ją chwaliła, a ja nie pamiętam jakiś złych incydentów, w związku z wizytą u lekarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przychodnia wilanowska - dr Rzeczycka, super kobieta naprawde polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki czy ktoś jeszcze może polecić lekarza który będxie nie tylko miły ale zna się na rzeczy?
Dr Rzeczycka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieki, jestem dość wymagajaca jesli chodzi o lekarze dla corki. Wczesniej chodzilam do dr wegrzyk wspanialy pediatra! Ale dojazd z chelmu jest uciazliwy:/ czy jeszcze kto poleci pediatre z okolic chelmu, ujesciska, oruni gornej, moreny?
Również polecam dr Rzeczycką
Rzeczyka odchodzi z Wilanowskiej
Czyli rzeczyckiej nie mam brać pod uwagę?:/ a kiedy ma odejść i czy to już pewne?
JA CHODZIŁAM z małą do dr Skowron na Wilanowskiej ale też odeszła :( a przyszedł jakiś starszy pan, nie pamiętam nazwiska, byłam na szczepieniu z małą, ale wrażenie... no... średnie :l
a gdzie odchodzi i kiedy?
Na Oruni Górnej w Baltimedzie - dr Turczyńska i dr Stryk. Obie fachowa pomoc i świetne podejście do dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Magda twoj ton wypowiedzi wskazuje na brak szacunku dla innych internautow.
Nie moesz zadac, tylko mozesz prosic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też Magdo jesteś przewrażliwiona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja odradzam dr. Rzeczycką. Nie rozpoznała nietolerancji laktozy, lekceważyła moje sugestie odnośnie tego, że z dzieckiem coś się dzieje, ze ma problemy gastryczne. Nie dała skierowań na badania. Dopiero gdy badania zrobiłam na własną rękę, zmieniłam lekarza, który postawił właściwą diagnozę i skierował dziecko na dalszą diagnostykę w szpitalu. Dodatkowo dr Rzeczycka wiecznie przepisywała małemu antybiotyk.
Teraz od 1,5 roku jesteśmy pacjentami dr Dymkowskiego. Nie przepisuje niepotrzebnie antybiotyków, diagnozy stawia trafne. Dr Rzeczycka z przychodni "Nowy Chełm" od miesiąca przeszła do przychodni na wzgórzu. Mam nadzieję, że nigdy na nią nie trafię w razie zastępstwa za dr Dymkowskiego.
Dzięki za wszystkie opinie! Czy ktoś jeszcze mi pomoże?
Na chełmie doktor Malinowska dobry lekarz dwa lata mój synek do niej chodzi i jak narazie żadnego zarzutu
Podbijam!
Witam.
Jeżeli interesuje Cię Stary Chełm to polecam dr Kotarską-jest świetnym pediatrą i mimo,że z racji przeprowadzki zmieniałam lekarza to i tak jak mam wątpliwości "lecę" do niej.
Pozdrawiam.
Bardzo dziękuje! A czy jest jakaś pediatra która pracuje też w szpitalu? Ktoś może wie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry