Widok
Jadę tam jutro ustalać menu, może się spotkamy :) tylko muszę jeszcze tam zadzwonić i umówic się na konkretną godzinę. jak na razie współpraca z panią z Novello przebiega bardzo sprawnie. Nie mają jakiegoś sztywnego menu, pani wydrukwała nam dwa przykładowe z wesel, które niedawno się odbyły. Na razie wszystko jest ok, ale jeśli chciałabys mieć na weselu własny alkohol to trzeba zapłacić korkowe 500 zł. Ciasta i torty mają z cukierni janca z kartuz, próbowaliśmy już z rodzinką tych tortów i są bardzo dobre :) Pokój dla nowożeńców jest gratis (jakbys chciała wynająć pokoje dla gości to 150 zł za pok. 2-osobowy- trochę drogo, ale pokoje są naprawdę piękne). Oglądaliśmy tę salę chyba z 4 razy bo nie mogliśmy się zdecydować :) aha, wybraliśmy sale kaszubską bo jest największa.
kasiula19814 napisał(a):
> Czesc Wam,
> Byłam na weselu w Novello -jeśli chodzi o jedzonko - mało i
> niesmacznie. Sala za to piękna... obsługa tez ok ale wrażenia
> po jedzonku nie sa za fajne... Ustalcie ilości jeśli chodzi o
> menu. Jakby co pytajcie...
A kiedy byłaś tam na weselu? my wczoraj ustalalismy menu i mam nadzieję, że niczego nie zabraknie :)
> Czesc Wam,
> Byłam na weselu w Novello -jeśli chodzi o jedzonko - mało i
> niesmacznie. Sala za to piękna... obsługa tez ok ale wrażenia
> po jedzonku nie sa za fajne... Ustalcie ilości jeśli chodzi o
> menu. Jakby co pytajcie...
A kiedy byłaś tam na weselu? my wczoraj ustalalismy menu i mam nadzieję, że niczego nie zabraknie :)
Cześć,w niedziele miałam okazje pogadać z goścmi weselnymi z Novello.Byli zadowoleni z jedzenia i zabawy.
Jedna z Pań narzekała tylko ,że było zimno w pokojach i ciężko jest wejść po schodach hotelowych osobie niepełnosprawnej ze względu na brak poręczy.Wiem jednak ,ze ten problem ma być rozwiązany.Pozdrawiam.
Jedna z Pań narzekała tylko ,że było zimno w pokojach i ciężko jest wejść po schodach hotelowych osobie niepełnosprawnej ze względu na brak poręczy.Wiem jednak ,ze ten problem ma być rozwiązany.Pozdrawiam.
Margaretka30