Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zniszczone buty wątek zamknięty Po sezonie letnim obuwie oddane do profesjonalnego czyszczenia. Jak sie...
~Arielkaa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 grudnia 2018

P. ANIA! wątek zamknięty Pani Ania - profesjonalna, rzetelna i sympatyczna. Krótki czas wykonania...
~LONIA
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 czerwca 2018

Zadowolony klient wątek zamknięty Zostawiłem do czyszczenia 3 garnitury. Panie (2 Blondynki), ktore przyjmowały...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 maja 2018

wspaniale i fachowo wątek zamknięty Nie rozumiem poprzednich wpisów. Może dlatego, ze trafiłam w tej pralini na...
~annad
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 września 2017

nigdy więcej! wątek zamknięty Krok pierwszy - podchodzę do lady, akurat oblugiwany jest inny klient....
~Ola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 maja 2017

Obsługa wątek zamknięty Pomijając usługi pralni i krawcowej które są na przyzwoitym poziomie,...
~Aga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2017

prasowanie wątek zamknięty oddałam do prasowania sukienkę z podniesionym dołem na halce podszytej...
~celina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2016

Nie Polecam!! wątek zamknięty Usługi wykonywane przez tą pralnię to totalna amatorszczyzna, pieniądze...
~Niezadowolona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2016

nie polecam wątek zamknięty Oddałem kilka rzeczy do prania, część wyczyszczona dobrze, a np płaszcz nie....
~niezadowolony
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 maja 2015

Zniszczyli mi marynarkę wątek zamknięty Odradzam właśnie zniszczyli mi marynarkę, była prana pierwszy raz, mało...
~Jula
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 grudnia 2012

Odradzam. Zniszczyli mi garnitur i nie chcą pokryć szkody. wątek zamknięty Jak narazie, sprawa trafiła do rzecznika praw konsumenta. Garnitur pierwszy...
~Paweł
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 marca 2012

Zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Niemiła obsługa, naciąganie klientów na niepotrzebne "impregnacje" i...
~Cherry
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 czerwca 2011

najgorsza pralnia wątek zamknięty Nie zdarzyło mi się odebrać zostawionych rzeczy tego samego dnia, tym...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 czerwca 2010

beznadzieja wątek zamknięty nie polecam kiepska firma
~ala
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 października 2009

Nie Polecam !!!! wątek zamknięty Mam wrażenie, że w tej pralni płaci sie tylko za opakowanie ubrania w folie,...
~Asia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

15

wątków

do góry