Widok

Perfumy

Czy ktoś z was ma namiary na tańsze perfumy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA

Apteka SuperPharm w GB

A co Ciebie konkretnie interesuje? napisz na privie:)
Napisałam na privie:)
już odpisałam:)
allegro,tylko patrz czy ktos wystawia dowod zakupu, bo jak nie dostaniesz paragonu/fakturt to wtedy jest na bank replika a nie oryginał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja już nigdy niczego nie kupie na allegro....ostatnio zamówiłam perfumy, niby wszystko ładnie pięknie, opakowanie identyczne, sprzedawca zapewniał, że oryginała, a przyszła taka podróba, ze chyba na bazarze można dostać lepsze...Oczywiście sprzedawca na maile nie odpowiada.
Przezorny zawsze ubezpieczony.
przede wszystkim, perfumy kupuje się u sprawdzonych sprzedawców, bez negatywów, z co najmniej 500-1000 pozytywnych komentarzy! Wiadomo, że oryginalna woda czy perfumy nie kosztują poniżej 100zł/100ml np. Chanel Coco Mademoiselle 100ml edp nigdy nie będą w cenie poniżej 380zł! Pamiętajcie, że Chanel, Dior nigdy nie jest w promocyjnej cenie!!!
Lepiej zapłacić więcej niż żałować, że się wydało stówę na podróbę!
czasami w centrach chandlowych jak są promocje zapłacisz taniej niz na allegro raz juz sie tak zrobiłam niby tylko 30 zł różnicy ale to zawsze coś :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

do góry