Widok

Petycja Agawy

Hej, ludzie!CO JEST GRANE?Dlaczego w Trójmieście nic się nie dzieje???15 listopada byłam w warszawskiej Proximie na Seattle Party i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że jeszcze nigdy w życiu nie bawiłam się tak z****iście, przy tak fantastycznej muzie( Pearl Jam, Soundgarden, Nirvana, Alice in Chains, Mudhoney, Jimi Hendrix itp.).Ludzie, co za odjazd!!!!!Dlatego pytam:Dlaczego w Trójmieście nie ma takich imprez?Czyżby nie było fajnych klubów?A może brakuje ludzi, którzy mają jazdę na taką muzykę?NIE WIERZĘ!Pearljamowcy, zróbmy z tym coś!Mamy chyba prawo poszaleć przy muzie, która kochamy.no nie?EDDIE, ŻYJ WIECZNIE!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Bino

Znam Kwadratową, znam ją bardzo dobrze.Problem polega na tym, że za dużo tam metalu, a za malo muzyki, o której pisałam poprzednio.Wiesz, generalnie jest OK.ale jak dla mnie sympatyczniej by było, gdyby raz na jakiś czas odbyła się impreza poświęcona tylko muzyce z Seattle i tzw."postgrunge'owi".Pewnie powiesz, że jestem upierdliwa, ale, kurczę, nie wyobrażasz sobie, jak bardzo kręci mnie to granie!To właściwie jedyna rzecz, która wpływa na mnie pozytywnie ...A tym, co najbardziej mnie dołuje, jest fakt, ze wszyscy moi znajomi, ktorzy słuchają podobnych klimatów, są daleko i rzygać mi się chce, kiedy wokół siebie nie widzę ludzi w kraciastych koszulach i ciężkich butach.W każdym razie dzięki za zaproszenie do Kwadratu.Jak będę w nastroju, żeby wlec się samotnie z mojej wsi do Wrzeszcza, to z pewnością się pojawię.To nara!!!

do okola "komuna"

Nawet w Radzie Miasta Gd. jest ukrytych kilka osob z dawnego PZPR ktore obecnie pod plaszczykiem "solidarnosci" rzadza nami.
Trzeba patrzec im na rece?

Teczka KUFLA

Aktualizacja:

Nowy dział - 'Osobliwości', a w nim 'ZDEJMIJ DRESY BRACIE' - dramatu współczesnego fragmenta autorstwa Dzikiego Człowieka Gór

pomysly

Drodzy dyskutanci widac ze 3 miasto leży nam na sercu..
a co myslicie o http://www.republika.pl/sitm2000
I czy ktos byl na dzisiejszych otwartych warsztatach psycholog na UG ? cos się wyrażnie , , rusza" wreszcie i u nas !!! pomysly na imprezy....

SADEK !

wal boba sadek kocham cie

Kronika

Zapraszam do odwiedzenia kroniki mojej klasy!

Hey!

PPozdrowienia dla Marzana i Madzia!

Kino?

Jakbym wygrał, to bilet przyslijcie do jakiegoś kina w W-wie!

plagiat

hej plagiacik , i co , tak mnie sobie wyobrażałeś?

ATMA

Moze ale nie musi. U mnie niestety nie jest. POzdraiwam

ATMA

Bardzo mozliwe, jestem ciekawa jak sobie mozna z nimi poradzic

La Chanson

wiesz, mnie raczej nie frapuje wyglad czlowieka ktory siedzi po drugiej stronie monitora.
chcialas zobaczyc moja mine to ja zobaczylas.
taka straszna byla?

studia!!!!!

A JA WAM POWIEM JEDNO. W PIATEK OTRZYMALAM PISMO OD DZIEKANA SWOJEGO WYDZIALU, ZE JUZ NIE STUDIUJE. JESTEM NA 3 ROKU - A RACZEJ BYLAM! I CO MAM PORADZIC. NIE CHCE MI SIE NAWET ZYC, TEN, KTO MA ZNAJOMOSCI I PIENIADZE - WYGRYWA, MNIE NIE STAC NA LAPOWKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! I JAK JA MAM TERAZ ZYC - ANULOWAL MI WSZYSTKIE LATA STUDIOW!!!!!!!!!!!!!!!

zamek błyskawiczny

drodzy kierowcy, zapewne niejeden z Was mial okazje jechac po zmodernizowanej Slowackiego. W godzinach szczytu tworza sie tam potezne zatory zwane korkami. Co dziwne, kolejka ciagnie sie tylko po jednym pasie (prawym), i każdy, kto chce podjechac lewym, jest karany przez kierowcow stojacych na prawym. Moi drodzy, czy nie słyszeliście nigdy o jeżdzie na "zamek błyskawiczny"? To na prawde zdaje egzamin! Oszczedza czas i nerwy!
Kto nie wie o co chodzi, niech przesiądzie sie na furmanke i nie narzuca swej marnej obecności innym.

Rosyjski

NIENAWIDZE ROSYJSKIEGO A SZCZEGOLNIE TIERESY (POZDROWIENIA )
JEZELI JAKIS AMATOR NEUROLOGII, STOMATOLOGII LUB WETERYNARII SZUKA OBIEKTU DO EKSPERYMENOW (NAJLEPIEJ BOLESNYCH) TO ZAPRASZAM DO AMW STUDIUM JEZYKOW OBCYCH...

Fuel

W Kościerzynie benzyna kosztuje 3, 12zł Pb95 w popiepszonym Gdańsku 3, 42zł za to samo paliwo czemu w tym popiepszonym mieście paliwo jest najdroższe w całej Polsce?

Uwaga - Korupcja

Oto text z dzisiejszej Gazety Morskiej :
"GDAŃSK. Drugi areszt w sprawie afery w GPEC
Były prezes GPEC Bolesław F. od piątku siedzi w areszcie.
Prezydent Gdańska Paweł Adamowicz od soboty leży w
szpitalu. Wiceprezydent Jerzy Gwizdała wyleciał wczoraj do
Warszawy, żeby odebrać nagrodę za skomputeryzowanie
Urzędu Miasta.
W tej sytuacji dziennikarze wszystkich gdańskich mediów,
którzy wczoraj z samego rana stawili się w magistracie, nie
doczekali się skomentowania sobotnich i poniedziałkowych
artykułów "Gazety". Napisaliśmy o aresztowaniu Bolesława F.,
który spowodował ponad 2, 5 mln zł strat w największej spółce
gminy. Ujawniliśmy, że UOP przesłuchuje w tej sprawie
członków Zarządu Miasta, chce przesłuchać Pawła
Adamowicza. Wkrótce prokuratura może postawić zarzuty
wiceprezydentom Jerzemu Gwizdale i Wacławowi Balińskiemu
oraz skarbnikowi miasta Włodzimierzowi Pietrzakowi.

W gdańskim magistracie rozpoczęły się już rozmowy na temat
ewentualnego odejścia Adamowicza. Gorącym i bardzo
niechętnie poruszanym przy dziennikarzach tematem jest
wyłonienie jego następcy. Młody, zdolny i nieskorumpowany -
takie cechy powinien mieć przyszły prezydent według
proszących o anonimowość radnych z koalicji rządzącej
miastem. Opozycja już od wczoraj w lokalnych gazetach wzywa
Zarząd Miasta Gdańska do ustąpienia i do wstrzymania
prywatyzacji GPEC."
Nikomu juz nie mozna ufac - nawet taki Adamowicz, wydawaloby sie spoko facet, zabiera sie do takich smierdzacych spraw - zalosc.

Złodziejowo w "ŻAKU"

Geniu ! Gdzie Ty dotąd byłeś?Włodarze naszego miasta w takim tempie napychają kieszenie , że im wysiadają stawy w rączkach i lądują w szpitalu - jak Pawełek "A".Biorą przykład z Jamroża .A gdzie byli wtedy GRUDA i GWIZDAŁA? A nasz ulubieniec SZCZYT? Toż to weterani samorządowi zaprawieni w bojach o nasze - czyli podatników pieniądze.Idę o gruby zakład że i tym razem wywiną się od odpowiedzialności , a krytykę zwalą na ataki komuny itp.Niedługo wybory - jedyna okazja by pozbyć się tego pazernego , działającego w imię Boże - jak głoszą - towarzysrwa!

Plagiat

straszna to pojęcie względne........

La Chansone

to jaka byla ?

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry