Widok

Pieluszki pampers 2 i 3 - jakie kupic????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Sluchajcie jest promocja w real i moj maz akurat tam bedzie i teraz tak
obecnie mala wazy ok 2300 i mamy pampers 1(sa w sam raz)
- w zapasie mam 160 szt pamapers 2 - od 2-5 kg
i teraz zastanawiam sie nad tymi od 3-6 kg? bo wagowo w miare sie pokrywa z tymi 2-5 kg i nie mam pojecia jakie zakupic?
kiedy zaczelyscie uzywac tych od 3 -6 kg?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heheh zalezy od dziecka :-) ja używałam 3-6 kg od poczatku - jak mały miał 3 m-ce uzywałam już rozmiaru 3 potem juz dlugo 4 i 4+ ...tak więc trudno doradzić . Moj syn był długi 60 cm ale szczupły choć urodził się z wagą 4 kg ...jeśli masz drobniejsze i mniejsze dziecko to dłużej 2-ki ponosi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
od poczatku uzywalam rozmiaru 3-6 kg,a od 6 7 miesiaca rozmiar 12-25 kg az do teraz.niestety kilogramy kompletnie nie pokrywaja sie z wielkoscia pieluchy.smieszy mnie no,ze te sama pieluche ma zalozyc dziecko wazące 8 kg i 18 kg(przyklad rozmiaru pieluch Happy czworek 8-18kg).dla mojej Sary sa one za male mimo,ze mala wazy okolo 12kg.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
powiem Ci że nie opłaca się robić dużych zapasów Pampersów nr 2 i 3 bo maluchy błyskawicznie rosną i z nich wyrastają (wiem to z doświadczenia).
ja np. miałam 3 paczki po 100 szt nr 3 i to wystarczyło teraz mały wazy już 7800 skończył własnie 5 m-cy i już ubieram mu pampersy nr 4
no własnie jak już to kup 3-ki :-))
3

wlasnie sobie ostatnio myslalam, ze te 2 to nietrafiony rozmiar. my najdluzej uzywalismy 1 i 3.
2 duze opakowania 2 sprzedalam jednej z forumek. obecnie maly ma 4 miesiace i uzywamy 3 ale fioletowych. po zielonych dostal uczulenia niestety :/
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja od początku używam pampers 2 od 3-6kg, teraz maly ma niecale 3 miesiace, jeszcze ich uzywam, ale juz ostatni raz i przerzucamy sie na pampersy 3

wszystko zalezy od maluszka
zdecydowanie kup 3
dzieki dziewczyny :-))
a my do tej pory uzywamy 1 a mała waży już 4700
kupiłam 2 ale sa za duze wiec do 3 nawet sie nie przymierzam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kup 3 ;) Mój synek ma 4 miesiące, i już używamy 4 ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja używam pieluszek wielorazowych Mila z Simedu od kilku miesięcy i bardzo sobie chwalę. Sprawdzają się lepiej niż przypuszczałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry