Widok

Pies na ul. Halnej!!!

Do sąsiada który posiada psa na ul. halnej (trzeci szereg od Sadeckiego). Czlowieku weź ogarnij tego psa bo wytrzymac juz nie idze. Od rana do nocy ten wilczur szczeka i wyje jak opętany! W ogóle nikt sie nim nie interesuje, nie wyprowadza na spacer. Wlasciciele potrafią go zostawic w ogrodzie na cały dzień i wyjechać. Codziennie rano budzi mnie i pozostałych ludzi ten wasz durny pies. Tv trzeba podglasniac na maxa bo nic przez niego nie słychać. I uprzedzajac głupie pytania typu:,, idz zwrocic uwage osobiscie a nie na forum ", tłumacze ze na zywo z sąsiadem nie porozmawiam bo do niego nic nie dociera. Wiele sasiadow dookola posiada psy i nie ma zadnego problemu. Jezeli nie potrafisz zajac sie zwierzeciem to po cholere go kupowałes/przygarnales?! Jeżeli bedzie sie to powtarzalo to zglosze gdzie trzeba. Nie pozdrawiam.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 11

dobrze ze choc jeden madry I z mozgiem sie znalazl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak chodzi o twojego psa. Ale z toba nie warto nawet rozmawiac skoro jestes taki tępy i nie wiesz ze psa sie wyprawdza na spacer a nie zostawia w ogrodzie aby szczekal jak nawiedzony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak masz rację. Jestes nienormalna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

skoro nie warto ze mną rozmawiać bo jestem taki tępy i nie wiem ,że psa trzeba wyprowadzać to po co du.pę zawracasz na tym forum, nie mam czasu na czytanie i odpisywanie mam ważniejsze sprawy jak na przykład obszczekiwanie śmierdzieli .Nie wiem jak wy trolle ale ja idę sobie poszczekać hał hał ,kończę to pisanie bo szkoda mi czasu ,myślę że szczekanie jest lepszym zajęciem.Pozdrawiam wszystkich którym to przeszkadza niestety taka ma natura.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Haha nie masz czasu na to forum? Przeciez ty od początku czytasz ten post i go komentujesz. Zreszta jestec zwyklym bucem to widac patrzac na ciebie. Biedny pies ze ma takiego wlasciciela.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

pies sie na irytuje twoim kototem co sie walesa odpie***lcie sie od psa zajmijcie sie tym kocim syfem co zalewa osiedle to nie blokowisko ze w piwnicy 40 smierdzieli siedzi stare prukwy je dokarmiaja tu jest problem nie pies
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

problemem sa koty 20 lat tu mieszkam pieski sie odezwaly na pijaka lisa sarne dzika nie szczekaly na koty sasiada teraz koszmar tumany kotow psow i holera wie czegolazi w tym baninie dzieki stal znak pks nikt go nie zniszczyl 4o lat zrobili wiaty a wy je rozpie**alacie smiecie w okolicy wybijane szyby jestescie zarąbisci d**ile tu potrafi zawiac hhh...jjjj tu nocuje a nastepna wiate d**ilu zobaczysz za 30 lat
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie tam ma lisy i nutrie ten zprawej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

zglos sie do specjalisty to wies ja bym kury i koguta kupil
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

to panie jest caly czas wies na wsi sa kury psy swinie kocuty i piesek ma prawo wyc cala noc szczekac do kolegi z zukowa i uje.ac cie w jaja jak za plot swe kroki uczynisz i wyluzuj
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

pies ma prawo szczekac na koty i inne badziewie wspieram pana to nie miasto pozdrowienia dla piesa i pana
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Psa się wyprowadza jak sie mieszka w bloku w domku jest ogród i poesek.sobie biega w czym problem??
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
U mojej mamy wszyscy sąsiedzi maja psy w tym dwóch ma owczarki. Jak tylko ktoś zjawi sie na ulicy wszystkie psy szczekają. Nikomu to nie przeszkadza bo dzieki temu czują sie bezpiecznie. Pies jak pies szczeka nawet dzieci wiedza ze pieski robią hał hał. Owczarki należą do psów trochę częściej szczekajacych niż inne duże rasy. Sa to psy pracujące. Musza mieć zajecie. Jak go nie maja to sobie znajda. Czesto jest to strużowanie - dlatego robią tyle hałasu, kopanie dziur czy inne zajecia. Oduczenie psa ujadania (nie mowie szczekania bo zaszczekać każdy pies może) nie jest łatwe. I właściciel mimo najlepszych chęci nie zrobi tego w jeden dzień. Moze to trwać nawet miesiącami. Warto zająć czymś psa. Kong, duże kości do gryzienia w mięsnym za 2 zł szt. Spacer po za posesje tez jest wskazany nawet jeżeli ktoś ma ogródek gdzie pies moze biegać. Jest to ciężka praca. I sąsiedzi tez musza się liczyć z tym że na to potrzeba czasu. Polecam skorzystanie z rady jakiegoś dobrego behawiorysty. A sąsiadów pieska w uzbrojenie sie w cierpliwość.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

to pacanie jest wies nie zabije psa bo najebani ukraincy laza pod twoim oknem pies byl pierwszy pajacu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

popieram dlaczego te bydlo niszczy i zasmieca nasza wies patologia syf idewastacja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lepiej zebys nie posiadal zadnego zwierzecia. Ogrodek wielkosci chusteczki do nosa i ujadanie psa caly dzien. rąbniety właściciel i tyle.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12
A sąsiadów kto oduczy ujadac? Widac, ze ktos nie ma zajecia i nasluchuje, czy pies nie szczeka? Madry człowiek czyns się zahmie i nie mysli o tym czy u sąsiada pies szczeka.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

wy w czwartym szeregu to macie problemy ze soba darcie ryja latem nawet do polnocy bo grilla robia od to panstwo kurnik kupili na kredo I I'm wolno wszystko gole klaciska chlopaky pokazuja I to jest spoko wyje,,bka na wszystko I wszystkich ,wysluchiwac ja I moj piesio musimy waszych problemow rodzinnych I jakos ci uwagi nie zwracam takze jak jestes mocny na forum to badz mocny face to face I przyjdz do mnie jak masz problem a nie piszesz ze sie nie da ,To prawda anonimowo sie nie da cwaniaczku drobny.Ja sie chociaz podpisuje I wiesz kto pisze takze pozdrawiam I zapraszam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam bieszczady albo eutanazje w zaciszu by twe scie*wo nie skazilo matki ziemi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

a moje pieski sa w kojcah maja siano ciepla wode co rano i cos cieplego do jedzenia biegaja cala noc szczekaja na obce koty meneli sarny i bog wie naco czasami szczura upoluja czasami lisa sa szczesliwe kopia za kretami nornicami szczurami szanuje je i wpisy pies zostawiony sam w ogrodku to jakas lewacka prowokacja piesek ma szczekac gonic koty ujadac wyc szczekac warczec wyc cala noc a moje wyja na karetke na smierc dobranoc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry