Widok

Pilnie potrzebna pomoc dla samotnej matki

Pilny apel o pomoc :(

Na wstępie opiszę całą moją sytuację.Od jakiegoś czasu jestem samotną matką w ciąży przewidywany poród mojego synka jest na koniec listopada.Również samotnie wychowuje moją 12 letnią córcię.

Niestety sytuacja z miesiąca na miesiąc jest coraz gorsza dla mnie i dla mojej córki nasze życie zmieniło się o 360 stopni a z tym wszystkim zostałam zupełnie sama.

Nie chce tutaj opisywać dokładnie co się stało itp ale jeśli ktoś będzie chciał mi pomóc z chęcią opiszę i opowiem mu wszystko.

Niestety życie zaczęło mi rzucać ostre kłody pod nogi.

Z maleństwem w brzuszku i córcią na wychowaniu została zupełnie sama a pieniążków brakuje na wszystko.

Dla synka mam już troszkę odzieży itp.brakuje mi tylko wózka i pościeli oraz cieplejszych ciuszków.

Niestety dla mojej córci mam bardzo niewiele gdyż bardzo szybko rośnie i wyrasta z wszystkiego.Więc najbardziej potrzeba jest odzież w rozmiarze 146-152 a obuwie 35-36.Niestety nie jestem w stanie zakupić jej odzieży,obuwia ponieważ moja wypłata starcza na najpotrzebniejsze rzeczy.A dopiero teraz walczę o alimenty itp ale najgorsze jest to że nie wiem gdzie znajduje się mój partner i tak na prawdę do się wydarzyło 4 miesiące temu jak wyszedł z pracy.Do tego jeszcze inne zobowiązania z opłata stancji opału na zimę itp.

Bardzo proszę o pomoc ludzi dobrego serca:)

bóg zapłać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
a mops, caritas, stowarzyszenia, poradnie? Oczywiście trudna sytuacja zawsze utrudnia życie, ale czy nie szukała Pani tam pomocy? Dają jedzenie, ubrania, wskazują gdzie szukać pomocy. Do tego punkt bezpłatnych porad prawnych dla osób korzystających z MOPS. jest dużoną możliwosci, czy ze wszystkich Pani skorzystała? Pozdrawiam ciepło
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

do góry