Widok

Pilnie potrzebne na dzis mleko Humana 1!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzieczyny! Czy ktoras ma odsprzedac albo wie gdzie dzis moge kupic mleko poczatkowe Humana? Nie starczy mi dzis porcji dla daiecka, nie wiem co mam robic. Pomozcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Apteki dyżurujące - obdzwoń i pytaj, czy mają to mleko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzwonilam, nie maja bo to niejest mleko apteczne tylko dostepne w zwyklych sklepach i sieciowkach:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Humanę mają często apteki z sieci Dbam o Zdrowie, bo w nich można odbierać zamówione przez internet mleko. Tutaj jest ich lista, ale nie wiem, czy któraś dyżuruje w święta. http://www.doz.pl/apteki/m616-Gdansk

Najprościej byłoby znaleźć kogoś, kto karmi też Humaną i poprosić o odsypanie mleka tak, żebyś wytrwała do jutra. :/ Pomogłabym ci (podaję Humanę z MCT), ale nie ma mnie teraz w Trójmieście. :(

Może podzwoń po oddziałach położniczych w szpitalach, oni przecież mają MM na składzie?

W ostateczności nakarm takim mlekiem, jakie zdobędziesz, ale obawiam się, że skończy się to rozstrojem żołądka.

Ostatni pomysł: nie wiem, ile ma twoje dziecko, ale może udałoby ci się przesunąć godziny karmienia i np. "urwać" 1 posiłek, oszukać je jakoś herbatką, i wytrwać do jutra? Nic mu nie będzie, jeśli nie zje 1 posiłku w skali doby. Ale to się uda tylko wtedy, jeśli przesuniesz godziny karmienia, nie możesz po prostu nie podać 1 posiłku. Zresztą pewnie dobrze to wiesz.

Daj znać, czy wszystko dobrze się skończyło. :)
Najlepiej jak ktoś się odezwie kto karmi tym samym mlekiem, ale w najgorszym przypadku możesz kupić mleko o najbardziej zbliżonym składzie do Humany i mieszać z resztką mleka, które Ci zostało. Ja kiedyś jak nie mogłam dostać zwykłego Bebilona 1 kupiłam córce Bebilona HA i nic się nie działo. No, ale pewnie, dlatego, że to ta sama firma.
W tej aptece mają 2, to może i 1 by się znalazła? http://www.aptekagemini.pl/search?st_search=humana&st_search=1&st_search= tylko nie wiem czy jest otwarta dzisiaj.
ja mam mleko babydream1, to produkuje równiez humana, jeżeli chcesz mogę pomóc ;)
Andzia a skad jestes? Ja z Gdyni. W domu mam nie dokonczony Bebilon 1 ale Humany juz mi nic nie zostalo... Nie wiem co sie stanie jak podam przez nastepne kilka karmien Bebilon a jutro z rana wroce do Humany.
ja jestem z Gdańska, więc dosyć spory kawałek, ale mówię jak chcesz, mogę Ci odsypać mleko, bądź sprzedać jedne opakowanie, bo mam zapas ;)
Niestety nie bede miala jak sie dostac dzis do Gdanska a mlutka za godzine musi dostac porcje, wiec dzieki za checi ale chyba bede musiala podac to co mam:(
Podaj inne, do jutra rano sie przemeczysz, ja tez tak mialam kiedys i nic sie nie stalo, albo daj porcje teraz i podjedz do kgoos odkup zeby miec na wieczor/noc :)
to co z ciebie za matka, ze nie zaopatrzylas sie w wieksza ilosc mleka! a teraz szukasz pomocy na forum. chyba wiedzialas,ze sa swieta i sklepy pozamykane.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i jak sobie poradziłaś?

MK, najlepiej komuś jeszcze dowalić, gratulacje. Oczywiście, takie coś nie powinno się zdarzyć, ale się zdarzyło. I co? Twoje mądrości komuś pomogły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry