Widok

Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu

Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu.

- To trudny okres. Najważniejsze to umieć się podnieść. Nie mogę zarzucić moim piłkarzom braku zaangażowania. Gdyby tak było, graliby przeciwko sobie. Piłka nożna to nie jest nasze hobby, to nasza praca. Złość kibiców, z jaką spotkali się po meczu w Bytowie, na pewno nie podbuduje ich pewności siebie. Nie nakręcajmy sprężyny stresu - mówi trener Piotr Nowak. - Trzeba jak najszybciej wydostać się z tego dołka. W swojej karierze bywałem w takich sytuacjach i wiem, że najważniejsze to ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

novy stary skład

węgla

tu powinien wystąpić

Patrokles lipsky
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze wygrywać nie można

dlatego lechia gra średnio i jest średnio w tabeli
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ggg

Uciekli przed kibicami cwaniaczki! Ciekawe ile flszek pęknie na tej integracji !!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

ino synu trzeba

nap....lć jak kapitan bomba instruuje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

jedna, dwie, trzy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak jak C\/\/Elaka vel colaka

Sprzedac zawodników najlepiej bo kasa a jak póznoej nie ma kom grac to zeolnić trenera ..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha

spadaj slupie ! jutro baty od Pogoni. Jaki stres ? jutro kibicow z Gdańska nie bedzie. NIEudacznicy walczyc trenowac Lechijka musi panowac
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie nakręcajmy sprężyny stresu?

Nowak zaraz powie, że za całą sytuację winni są kibice.
Jak śmiecie wredani kibice wymagać wyników od swoich pupili?
Przez Was chłopaki pojadą do Szczecina zestresowani i zaliczą kolejną porażkę.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0

skompromitowany i zalosny, ale i otepialy...

najpierw wszyscy, doslownie wszyscy, rowniez prezes, ktory dba o nas jak ojciec najlepszy, no i mila czlonek nr1 druzyny, powinni wyjsc z ... kaca !!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeżeli wygrywanie

to dla was za duży stres.....
to zmieńcie zawód
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma szans.

Projekt Nowaka sie zakonczyl. Chlop juz odbil sie od sufitu i teraz bedzie juz tylko gorzej. Druzyna grala chwilami dobrze, bo Nowak potrafil sie dogadac ze "staruchami". Niestety oni juz nie beda lepsi, ale stopniowo zjezdzaja z forma a reki do mlodziezy Nowak zupelnie nie ma. Cala masa zawdnikow potracila przy nim forme: Chrapek, Wolski, Mak, nikt z gdanskiej mlodziezy nie blysnal. W tym sezonie Lechia nie wejdzie do 8-ki.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4

Puchar Polski nasz

To ostatnie mecze tego McDonalda w Gdańsku - ma ultimatum dwa zwycięstwa z Pogonią i Sandecja inaczej i tak kibice pokaza co myślą o nich w Gdańsku miarka sie przebrała ale to nie koniec problemu trzeba usunąć od sterow tego cygana Mandziare
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kibic idealny

To kibic z popcornem i piwem w rękach.
Wynik to sprawa drugorzędna.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

to tak jest, że

najlepiej i najłatwiej za własne błędy obciążyć kogoś innego. myślę, ze Nowak dostał ogromną ilość zaufania od kibiców. pamiętam jak gryzłem się w język przed pierwszymi negatywnymi komentarzami a upłynęło już kilka miesięcy spokoju i trenerki Nowaka. nikt źle nie pisał i nie komentował z przekąsem. może i Mamdziara kręci lody, może Nowak to nie najlepszy trener z górnej półki ale drużynę do wygrywania w zeszłym roku miał. wszystko się rozpadło po ostatni meczu z Legią. Borysiuk prysnął, inni tez, Wolski jedną nogą na wylocie. i jeśli mając takich zawodników Nowak nie wprowadził ich do gry z europejskimi zespołami, to myślicie, ze nagle opadnie frustracja i zacznie się gra? raczej dołujące nastroje będą się pogłębiać bo Nowak zatracił zaufanie zawodników. jedynie wartościowy trener z pomysłami i zapałem podbuduje/zbuduje zespół vide Ojrzyński, droższy Probierz i inni z wyższej półki. nie wiemy do końca czego oczekuje właściciel. najbliższe mecze pokażą.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry