Widok

Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu

Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu.

- To trudny okres. Najważniejsze to umieć się podnieść. Nie mogę zarzucić moim piłkarzom braku zaangażowania. Gdyby tak było, graliby przeciwko sobie. Piłka nożna to nie jest nasze hobby, to nasza praca. Złość kibiców, z jaką spotkali się po meczu w Bytowie, na pewno nie podbuduje ich pewności siebie. Nie nakręcajmy sprężyny stresu - mówi trener Piotr Nowak. - Trzeba jak najszybciej wydostać się z tego dołka. W swojej karierze bywałem w takich sytuacjach i wiem, że najważniejsze to ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Portowcy Portowcy !!!

3 punkty dzisiaj zostają w Szczecinie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Właściciel oczekuje żeby trener był marionetką, której można wciskać byle jakich piłkarzy za prowizje tak żeby mandziara sobie mógł napchać do kieszeni

Dlatego też

życzymy Lechi zwyciestwa nad Pogonią.

Marzenie ściętej głowy
Tylko Gdańska Lechia, tylko BKS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewniak

Ten mecz to pewniak. Postawiłem niemałą sumke na Lechię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

John

Czy Wy nie widzieliście wywiadu przepitego Nowaka? Mandziaro z Bałazińskim załatwili klub. Ale kasa się zgadza....l Trzeba nie mieć honoru żeby tak wyniszczyć klub - poczynając od dzieci, poprzez rezerwy, kończąc na seniorach. Smutne. A mieliby tłumy wiernych kibiców, ale oszustów nikt nie chce wspierać. J.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ktoś się spodziewa miażdżenia Pogoni?

to raczej Pogoń pogoni moją Lechię dzisiaj. wielcy fani Lechii i chwała im za to nawet po kolejnej przegranej przytulą zespół wraz z jej trenerem. ale to wielcy fani. ci mniejsi będą sarkali aby jak najwięcej zmienić na przyszłość i z kolejnej porażki nie zjechać na sam dół tabeli. rozpoczął się kolejny czarny tydzień dla Lechii, i nie trzeba być specjalistą aby przewidzieć to i owo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pogoń 2.7

Olimpia 2.78. Rzeczywiście pewniak.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

arka jest lepsza

Lechia

Wywalac nowaka i peszke bedzie dobrze w 4 lidze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kibic

zeby wyjść z dołka trzeba zrobić tak Zwolnic trenera i Prezesa to jest proste