Widok

Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu

Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu.

- To trudny okres. Najważniejsze to umieć się podnieść. Nie mogę zarzucić moim piłkarzom braku zaangażowania. Gdyby tak było, graliby przeciwko sobie. Piłka nożna to nie jest nasze hobby, to nasza praca. Złość kibiców, z jaką spotkali się po meczu w Bytowie, na pewno nie podbuduje ich pewności siebie. Nie nakręcajmy sprężyny stresu - mówi trener Piotr Nowak. - Trzeba jak najszybciej wydostać się z tego dołka. W swojej karierze bywałem w takich sytuacjach i wiem, że najważniejsze to ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pierdu pierdu i jak zwykle padaka. I jeszcze dwie, trzy kolejki i Nowak out.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeszcze niedawno farmazony pletli o zostawionym zdrowiu na boisku ( niby jak?), o serduchu (hahahaaa) i takie tam. A teraz? A teraz wystąpi panna Gieras. I tyle.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zrobcie wstydu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

tylko badzcie ludzmi honoru

i nie przebijajcie opon jak przegraja.kibicem jest sie i na dobre i zle
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

I dalej paplanina trenera jak do dzieci............lepiej gdyby nic nie mówił.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kibice nie opluwają drużyny tylko tych piłkarzy i trenera którzy ich oszukują swoim brakiem zaangażowania i woli walki, popatrzcie na Flavio jak sobie biega dla relaksu albo trenera Nowaka i porównajcie jego warsztat do Ojrzyńskiego,Bartoszka nie mówiąc o Probierzu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lechio

Wierzę w wygraną w Szczecinie. Dacie radę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Wiecie co wam gdzie!

Lechia... max to tylko pirwsza liga. Przekazać stadion dla Gedani!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Oklep będzie straszny. Pogoń wygra 3:0
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pogon- Lehja 3:0. Lehja ma poziom Puszczy Niepołomice
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moja mowa będzie krótka po porażce wszystkie wkłady wypier..... z białozielonego ogródka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Icek czosnek z dyni się przedstawił.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nowak

To zacznijcie grać My płacimy za bilety i wymagamy żebyście pokazywali ambicje walkę zaangażowanie A DLA WAS TYLKO SIĘ KASA LICZY Rozumiemy ze nie wszystkie mecze się wygrywa ale jak jest się w Lechii to trzeba szanować nas kibiców barwy klubu i miasto Gdańsk W innym wypadku wypierd.....bo szlag mnie trafia ze ty masz odwagę mówić że nie podoba ci się jak te wkłady do koszulek potraktowali kibice w Bytowie Moim zdaniem to TY jesteś winny wszystkiemu bo jesteś marionetka zarządu i nic tych chłopaków nie nauczyłeś Tikitaka ja do mnie ty do niego Taką Lechię zapamiętałem z poprzedniej rundy Nowak dla mnie się wypaliłeś Nic już w Gdańsku nie osiągniesz Piłkarzy mi szkoda bo jak ciężko trener od wfu to co od nich wymagać Dla mnie biała chusteczka dla ciebie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po czym gorszym występie? Oni od lat padake grają i tylko jeszcze się dla nich liczy po 60 80 tysięcy i nikt rży 100 tysia co miesiąc to powinni trawę gryźć
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

kik

A może znów się dogadają, jak w zeszłym sezonie? My wam teraz, wy nam później?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oho

Do którejś wejdzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry