Widok

Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu

Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: Piotr Nowak: Nie nakręcajmy sprężyny stresu.

- To trudny okres. Najważniejsze to umieć się podnieść. Nie mogę zarzucić moim piłkarzom braku zaangażowania. Gdyby tak było, graliby przeciwko sobie. Piłka nożna to nie jest nasze hobby, to nasza praca. Złość kibiców, z jaką spotkali się po meczu w Bytowie, na pewno nie podbuduje ich pewności siebie. Nie nakręcajmy sprężyny stresu - mówi trener Piotr Nowak. - Trzeba jak najszybciej wydostać się z tego dołka. W swojej karierze bywałem w takich sytuacjach i wiem, że najważniejsze to ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

RB

Może więcej płacić zawodnikom 805 na dzień dzisiejszy to za mało proponuję wszystko dla nich
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Wyrachowsnie, pewnosc siebie , pragmatyzm" - metoda zdartej plyty?

Tego sie sluchac nie da. Brak zaangazowania niektorych pilkarzy, zla taktyka i zle dobrany 1 sklad - oto przyczyna bolu.

Pomijam juz wyprzedaz
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wierze wierzylem i bede kochal Lechie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

wolski akurat na wiosne zaczal grac,a na Chrapka..

przestal stawiac,co mnie bardzo dziwi jak i wielu,tak samo nie wpuszczanie Seby Mili,ktory pilke kopnac potrafi!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ne bądź śmieszny.

Probierz dużo gada,skacze i taki z niego pożytek(co osiągnął z Lechią?),a Ojrzyński to niby co osiągnął ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz racje!

dodal bym jeszcze ,ze widzial bym na stanowisku Bartoszka lub kogos z zagranicy z podobnej ligi do Polskiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

druzyna i trener dostali bardzo duzy kredyt zaufania,ale zajeli czwarte miejsce

na poczatku po meczu w Plocku znow trener mowil,ze zagrali wysmienicie,z ja uwazam,ze tego dnia Wisla slabo grala..i moje przemyslenie sie sprawdzily..teraz bez zwyciestwa i wiary pilkarzy w Nowaka.cos sie wypalilo i trzeba brac Bartoszka,poki jeszcze jest wolnym na rynku!jak sie gra w Lechii ,to presja bedzie zawsze,to nie jakis male miasteczko,to Klub z najwieksza publika w Polsce polnocnej i trzecia w Polsce,a gdybysmy stawali regularnie na pudle,to frekfencja byla by najwieksza
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wkłady do koszulek

Marnie to wszystko wygląda. Pseudo gwiazdeczki a konkretnie wkłady do koszulek. Nie widzę gryzienia murawy. To jest tylko ich praca. Dzisiaj tu, jutro tam. Nie zależy im kompletnie. Do tego zarabiają bajońskie pieniądze nie wiem za co :(
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wielka Lechia Gdansk

Bedzie dobrze. Pogon,to poziom arki. Nie powinnismy miec z nimi wiekszego problemu. Po wpadce w Bytowie Lechia jest w gazie. Czas aby bialozielony walec wystartowal.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 21

Lechia pójdzie w górę, ale bez Americanos

Czwarte miejsce siedzi w głowach i juz nikt w 100% mu nie ufa!brać tego Bartoszka,bo widac,jak z przeciętnych klubów potrafił zrobić dużo lepsze. Kredyt zaufania po dwóch kompromitacjach w PP, to i tak za duzo!tu jest Gdańsk! Tu są najwierniejsi Fani!tu zawsze będzie presja!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Prezes ZDRAJCA
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

LG

Paprykarze ich złoją, bytovia ich leje puszcza tez brak słów
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Drutex pokazal gdzie jest miejsce Lechii.

Ja od poczatku sezonu kibicuje Arce. Tani karnet i mecze PP i LE w cenie. Super kibice i nie ma tej patologii co chodzi na Lechie.
Mam nadzieje ze Pogon rozniesie Lechie w drobny pyl.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 20

Denerwuja mnie ci kibice co opluwaja druzyne po gorszym wystepie.

Ja zawsze kochalem Lechie i pozostane Jej wierny nawet jesli spadna do A klasy. Kazdy ma gorszy okres, jak wam sie nie podoba to zacznijcie wspierac Arke. Drutex to akurat druzyna ktora jest mocna na swoim terenie.
Boje sie ze zawodnicy sa teraz zestresowani i przegraja z Pogonia. Zadnego zrozumienia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

A teraz byczą się w Gniewinie
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kibic Lechii

Jak czytam opinie kibiców sukcesu jakoby Nowak miał wszystko aby zdobyć mistrzostwo to właśnie są kibiców sukcesu Legia miała budżet 400% większy lepszych grajków i gdybyśmy zdobyli mistrzostwo to byłby cud. Jak czytam o zwolniniu Nowaka i zatrudnieniu Ojrzyńskiego lub Probierza i patrzę na Craxę to mówię dziękuję. A co do kibiców sukcesu z popcornem to po stokroć wolę ich niż bandytów z młyna co przebijają koła we własnym autokarze.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry